Με διαπιστωμενο προβλημα μεσης (κηλες Μ.Δ), ποια ειναι η καλυτερη σε θεμα προστασιας ζωνη μεσης?ζωνη μηχανης εννοω, περαν της ορθοπεδικης.
Ανεξαρτητα απο μαρκα και λεφτα.
Με διαπιστωμενο προβλημα μεσης (κηλες Μ.Δ), ποια ειναι η καλυτερη σε θεμα προστασιας ζωνη μεσης?ζωνη μηχανης εννοω, περαν της ορθοπεδικης.
Ανεξαρτητα απο μαρκα και λεφτα.
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
mhn pareis zwnh genikotera. Kanei perissotero kako para kalo. Rwta enan kalo fusio8erapeyth.
Xekina treximo, koiliakous kai voltaren meta apo proponhsh prin koimh8eis.
![]()
Μην καταφύγεις σε ζώνη, κακή λύση για πολλούς λόγους.
Δες πως μπορείς, με ένα ικανό θεραπευτή, να βρείτε μαζί πως θα προσεγγίσετε το πρόβλημα και πως θα βρείτε ικανοποιητική για το σώμα λύση.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δεν ξέρω αν μακροπρόθεσμα κάνει κακό (το έχω ξανακούσει), αλλά εμένα που έχω αντίστοιχο πρόβλημα στη μέση με έχει βοηθήσει. Εκτός αυτού έχω ευαισθησία στο κρύο και τον αέρα στην ίδια περιοχή (ακόμα και το καλοκαίρι) οπότε ένας λόγος παραπάνω για εμένα.
Είχα πάρει μια φθηνή υφασμάτινη ζώνη από το Lidl όταν είχε προσφορά ένδυση μοτοσυκλέτας και για την απλή χρήση που της κάνω είναι επαρκέστατη.
εγώ πάλι θα σου συνιστούσα να πάρεις με κοκκαλα.....
είναι η πιο έξυπνη κίνηση που εκανα ποτέ (με προτροπή της συζύγου πριν το πρώτο μας ταξίδι στας ευρώπας)
Έχοντας μπει χειρουργείο για κήλες και έχοντας κάνει σπονδυλοδεσία στον Ο5-Ι1 η χρήση ζώνης εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η θέση οδήγησης , τα κιλά του αναβάτη , η φυσική του κατάσταση, ο σωματότυπος κα. Το αν θα είναι ορθοπεδική ή απο΄είδη μοτοσυκλέτας δεν παίζει ρόλο μιας και οι δύο κάνουν την ίδια δουλειά ! Πριν όμως χρησιμοποιήσεις οτιδήποτε ζήτα τη γνώμη ειδικού(ορθοπεδικού ή φυσιοθεραπευτή) αν και το βέβαιο είναι οτι οι γνώμες διείστανται και θα βρεθείς με κάτι σκορ 4-3 υπέρ κατά και τελικά θα μπερδευτείς πρισσότερο ! Κάνε κάτι λοπόν που θα σε ανακουφίζει !
οχι στην ζωνη για καποιον με προβλημα η γενικα και για οποιον δεν αντιμετωπιζει κατι με σπονδυλικη στηλη;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
αυτο που ολοι εχουνε και μια κωλοτρυπιδα μου δινει ιδιαιτερη ελπιδα οτι δεν θα παω χαμενος
θελετε να μας πειτε οσοι απαντησατε τι δουλεια κανετε που δινετε και συμβουλες στον ανθρωπο?![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΤΩΡΑ εχει ενδιαφέρον το θέμα....
το ποτάκι μου και ταπαρακαλώ....