Αλλος ενας "νεοέλληνας" στους δρόμους.
Ρε τι απογοητευση ειναι αυτη ?
Ουτε σε 10.000 χρονια δεν θα αλλαξουμε.
Βλαχοδήμαρχοι και αγροteenager για παντα.
![]()
![]()
![]()
Αλλος ενας "νεοέλληνας" στους δρόμους.
Ρε τι απογοητευση ειναι αυτη ?
Ουτε σε 10.000 χρονια δεν θα αλλαξουμε.
Βλαχοδήμαρχοι και αγροteenager για παντα.
![]()
![]()
![]()
Αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν κι όλας...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Έχεις το κλασσικό χαρακτηριστικό της ηλικίας.. "τα ξέρω όλα"... το είχαμε όλοι (μερικοί το έχουμε ακόμααλλα οσο αναφορα τα γραμματια εχεις λαθος,αν καθυστερησεις να το πληρωσεις σου περνει μεχρι και τα σωβρακα αμα θελει ουτε διακανονισμο δεν μπορεις να κανεισ που λεει ο λογος)... οπότε δεν το παρεξηγώ. Απλα΄για να γνωρίζεις λοιπόν ...
Δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. Τα γραμμάτια είναι σαν ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ σας. Για να μπορεί να σου πάρει το οτιδήποτε πρέπει να υπάρξει δικαστική απόφαση. Άρα πολύ τρέξιμο....
Σκέψου οτι ακόμη και η τράπεζα όταν χρωστάς, πρώτα προχωρά σε καταγγελία σύμβασης, μετά επικοινωνεί το νομικό της τμήμα μαζί σου και μετά αν δεν γίνει κάποια κίνηση πληρωμής, σου κάνει κατάσχεση. Και μιλάμε για την τράπεζα με ομάδες δικηγόρων απο πίσω με συμβόλαιο νομικά κατοχυρωμένο... οχι για ιδιώτη που θα κάνει απλά ενα συμφωνητικό μαζί σου και χωρίς παρουσία συμβολαιογράφου!!!
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Τυχαίο; Δεν νομίζω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν κι όλας...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά πίστεψέ με οι "τύψεις" είναι πολύ εντονότερες όταν συνοδεύονται από μια εξαψήφια αποζημίωση που θα πρέπει να πληρώνεις για όλη σου την ζωή...Αρχικά δημιουργήθηκε από WithoutImperium
εγω εννοω πως αν σκοτώσω καποιον το τελευταιο πραγμα που θα εχω για να σκεφτω θα ειναι το αν ημουνα παρανομος η αν εφταιγα , κλπ
θα εχω σκοτωσει ανθρωπο!!!ελεος,θα με φανε οι τυψεις εννοουσα
![]()
Ε μετά θα ανοίξει ένα άλλο θρεντ : "Διακανονισμός για αποπληρωμή αποζημίωσης 600.000? με γραμμάτια"Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά πίστεψέ με οι "τύψεις" είναι πολύ εντονότερες όταν συνοδεύονται από μια εξαψήφια αποζημίωση που θα πρέπει να πληρώνεις για όλη σου την ζωή...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε μετά θα ανοίξει ένα άλλο θρεντ : "Διακανονισμός για αποπληρωμή αποζημίωσης 600.000? με γραμμάτια"![]()
![]()
![]()
Σα δε ντρέπεστε εξυπνάκηδες όλοι σας το αποπαίρνετε το παιδί και δεν του απαντάτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από WithoutImperium
γεια σας θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζετε κάποιον έμπορο που να κάνει γραμμάτια εξ ολοκλήρου για την αγόρα μηχανής...η έστω με την καταβολή μικρής προκαταβολής(όχι 50% που ζητάνε)....με κάποιο ιδιωτικό συμφωνιτικό και παρακράτηση κυριότητας έως ότου αποπλήρωμης...γιατί όπως ξέρετε η δανειόδοτηση έχει κλείσει τώρα πια και δεν δύναμαι να εγκρίνω δάνειο λόγω του ότι υπάρχει και άλλο ένα που τρέχει...αν γίνεται να μου βρείτε καποιο link από τον εμπορο αυτον ακομα καλίτερα...
(Ιωάννινα και γύρω πόλεις... καλύτερα αλλα και εκτός αυτών των ορίων δεν πειράζει..)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
Άκου λοιπόν παιδί μου, η απάντηση στο ερώτημά σου είναι: ΟΧΙ
Και εμείς όλοι συμπληρώνουμε: Ευτυχώς (ΚΑΙ για σένα).
![]()
Dura lex, sed lex.
Aυτές τις μαλακίες απαντάτε όλοι εδώ, και μετά θα τρέχει να ψάχνει σε άλλα φόρουμ, και χάνουμε τηλεθέαση...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωχ! Αυτό ΔΕΝ το σκέφτηκα....Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Aυτές τις μαλακίες απαντάτες όλοι εδώ, και μετά θα τρέχει να ψάχνει σε άλλα φόρουμ, και χάνουμε τηλεθέαση...
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάμε λοιπόν ξανά πάλι:
Άκου λοιπόν παιδί μου: Η απάντηση στο ερώτημά σου βασικά είναι αρνητική, η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Γι αυτό εμείς πάντα θα έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά ώστε σε τυχόν περίπτωση που ανακαλύψουμε έμπορο που θέλει να πουλήσει σε 18χρονο μηχανάκι με γραμμάτια χωρίς (ή με ελάχιστη προκαταβολή) να σε ενημερώσουμε Άμεσα.
Ας είμαστε λοιπόν σε επαφή, τσέκαρε τακτικά το παρόν ποστ και τα π.μ. σου και δεν ξέρεις ποτέ....
Καλύτερα τώρα???
Dura lex, sed lex.
Κοίτα λες ότι πέσαμε να σε φάμε και άλλο ρώτησες κλπ.
Καταρχήν σκόψου ότι αυτά που ακούς εδώ μέσα ίσως να είναι οι πιο αντικειμενικές απόψεις που θα ακούσεις. Ούτε σε ξέρουμε, ούτε φίλοι ήμαστε να σκεφτούμε μήπως παρεξηγηθείς με αυτά που θα σου πούμε, και δεν έχει και κανένας κανένα λόγο να σου "την πει". Σου απαντάμε βάσει των πέντε πραγμάτων που έγραψες.
Εσύ ρωτάς αν, πως και από που μπορείς να πάρει μηχανή με γραμμάτια. Στην αρχή σου λέω ότι είναι λάθος να φεσωθείς από τόσο μικρός για ένα μηχανάκι και στην πορεία προκύπτει ότι δεν έχεις δίπλωμα για αυτό το μηχανάκι (αλήθεια το μικρό τουλάχιστον το έχεις; από άλλα μηχανάκια τι εμπειρία έχεις.
Αυτό (δεν έχεις δίπλωμα) δεν αρέσει στους περισσότερους εδώ για διάφορους λόγους:
κάποιοι έχουν χτυπήσει εξαιτίας ατόμων που δεν είχαν δίπλωμα, ή δεν θα έπρεπε να έχουν -το πήραν επειδή λάδωσαν- κλπ
σε άλλους δεν αρέσει να βγαίνει αυτή η εικόνα του "μοτοσυκλετιστή" προς τα έξω, δηλαδή της παρανομίας
άλλοι δε γουστάρουν επειδή απλά είσαι παράνομος και δεν είναι σωστό
κοκ
τραβηγμένο παράδειγμα: με ρωτάς πως να φτιάξεις νιτρογλυκερίνη, εγώ επειδή ξέρω χημεία αρχίζω και σου λέω, σε κάποια φάση σε ρωτάω τι θα την κάνεις και μου απαντάς ότι θέλεις να βάλεις βόμβα σε μια τράπεζα. Ε, μετά εγώ θα σταματήσω να σου λέω και θα σε αρχίσω στο ότι δεν είναι σωστό να βάζεις βόμβες σε τράπεζες.
Στο δια ταύτα: είναι παράνομο και λάθος να οδηγάς χωρίς δίπλωμα. Αυτός που τον έφτιαξε τον νόμο κάτι θα έχει σκεφτεί. Δεν γίνετε όποιος θέλει και νομίζει ότι "το έχει" να παίρνει ένα μηχανάκι, να βγαίνει στο δρόμο και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
Πάρε ένα 250 που σε καλύπτει το μικρό δίπλωμα, κάνε τις βολτίτσες σου, κάνε 'τες οικονομικά (ένα 250 είναι ΠΟΛΥ οικονομικότερο σε βενζίνη από οποιοδήποτε 650) δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να μάθει περισσότερα πράγματα και σε δύο χρονάκια, που θα έχεις μαζέψει στο μεταξύ και τα λεφτά, τσιμπάς το V-Strom.
Υ.Γ.: οι περισσότεροι που τώρα έχουν τα rr και busa κλπ όταν τους ρωτήσεις πως ήταν παλιά που είχαν το 50άρι, το παπί του πατέρα τους, εκείνο το εντουράκι που είχαν πάρει χρέπι, σου λένε ότι γαμώ ήταν θυμάμαι τι είχαμε κάνει τότε κλπ. Η ουσία είναι στη βόλτα που θα πας και σε καμιά μ@λ@κία που θα γίνει, και όχι στη μοτοσυκλέτα που θα σε πάει.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
τραβηγμένο παράδειγμα: με ρωτάς πως να φτιάξεις νιτρογλυκερίνη, εγώ επειδή ξέρω χημεία αρχίζω και σου λέω, σε κάποια φάση σε ρωτάω τι θα την κάνεις και μου απαντάς ότι θέλεις να βάλεις βόμβα σε μια τράπεζα. Ε, μετά εγώ θα σταματήσω να σου λέω και θα σε αρχίσω στο ότι δεν είναι σωστό να βάζεις βόμβες σε τράπεζες.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πες τι ξέρεις!?
Είναι πολύ πιθανό να σου σκάσει στα χέρια ενώ αναμιγνύεις τα υλικά για να τη φτιάξεις και πρέπει να βάλεις κάτι για αδρανοποίηση. Επίσης είναι και εξαιρετικά επικίνδυνη. Αν ήμασταν στη Νεμπράσκα back to 1830 θα ήταν και μαμώ τις λύσεις αλλά σήμερα η επιστήμη έχει προοδεύσει!Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????![]()
![]()
![]()
Πες τι ξέρεις!?![]()
![]()
Μιχάλης Δερτούζος
Ηλία τρέχα να κρυφτείς ρε μ@λέα, θα σΕ βάλουνε μπόμπα...Αρχικά δημιουργήθηκε από asphyx
WHYYYYYYYYYYYYYYYYYY???????![]()
![]()
![]()
Πες τι ξέρεις!?
Μοτοσυκλετιστική αλληλεγγύη για να εγκριθεί το δάνειο του παιδιού για το στρώμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ηλία τρέχα να κρυφτείς ρε μ@λέα, θα σΕ βάλουνε μπόμπα...
Μιχάλης Δερτούζος