Θα σου απαντούσα, "ψαξε"Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
(θα σου έγραφα δώσε λινκ αλλά ξέρω ότι είναι αντικειμενικά πιο κουραστικό).
Υ.γ. Παμε και μια βόλτα απο τις "μοτογενικες"
Θα σου απαντούσα, "ψαξε"Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
(θα σου έγραφα δώσε λινκ αλλά ξέρω ότι είναι αντικειμενικά πιο κουραστικό).
Υ.γ. Παμε και μια βόλτα απο τις "μοτογενικες"
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Προκαταβολή 50% για τα 4500+ ευρώ. Ούτε τα σκάρτα 1000 για το Bros δεν θα έχει; Έλεος για αγορά μηχανής μιλάμε όχι bmx...
Αρχικά δημιουργήθηκε από WithoutImperium
γεια σας θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζετε κάποιον έμπορο που να κάνει γραμμάτια εξ ολοκλήρου για την αγόρα μηχανής...η έστω με την καταβολή μικρής προκαταβολής(όχι 50% που ζητάνε) ....με κάποιο ιδιωτικό συμφωνιτικό και παρακράτηση κυριότητας έως ότου αποπλήρωμης...![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Σας το είπα εγώ.
Το σκιάξαμε το παλικάρι, και πήγε σε άλλο πάνελ...
Φτού...
Άντε πάλι να βάλω παγίδες σε site με μοτοερωτήσεις για να έρχονται εδώ...
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
Όταν στο φόρουμ του moto η λογική έχει επιτρέψει την αναλογία ποστ/ spam(emoticons only-off topic) να είναι αρκετά χαμηλότερη από τη μονάδα, δεν έχει νόημα να ψάξω. Η άναρχη λειτουργία του το καθιστά πολύ fun αλλά πολύ λίγο χρηστικό Μη με παρεξηγείς , το γουστάρω το φόρουμ γιατί πού και πού βρίσκω χρήσιμα πράγματα,αλλά δεν παλεύεται όταν άλλα λέει ο τίτλος και άλλα το 90% των ποστ. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα μηχανολογικά φόρα, αλλά στα τεχνολογικά που εγώ συχνάζω και ποστάρω με τη δική σου συχνότητα, ένα emoticon-ποστ κάνεις, στο δεύτερο έχεις φάει κάρτα, ομοίως και στο off topic. Για αυτό και όταν ψάξεις βρίσκεις ένα θέμα με 2 σελίδες που μπορείς να το διαβάζεις από την αρχή. Πάμπολα θέματά σας έχουν 10δες σελίδες και ελάχιστη ουσία. Είναι αποκαρδιωτικό όταν θες να ψάξεις για πληροφορίες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Θα σου απαντούσα, "ψαξε"
Οπότε καταλήγεις στο γούγλη ο οποίος και μου απάντησε, σε αντίθεση με την ασφαλίστρια![]()
.........................
/////////////////////////////
................................
Γουάου, κοίτα πόσα έγραψα. Και όλα off topic.:rotflmao:
Οπότε καταλήγουμε ότι δεν έχει δικαίωμα οδηγός χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα να έχει ασφάλεια για το όχημα. Περιμένω ακόμη τον πονηρό τρόπο (που ίσως να υπάρχει)
Αλλιώς ο φίλος μας θα τη βγάλει στο όνομα του πατέρα του???
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Η ουσια των μηνυματων στο moto.gr ειναι κρυμμενη μεσα στα πολυσελιδα posts.
Αυτο δεν γινετε φυσικα τυχαια , αλλα για λόγους αντικατασκοπειας απο αλλα φορουμ moto.
![]()
Πόσο δίκιο έχεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
δεν παλεύεται όταν άλλα λέει ο τίτλος και άλλα το 90% των ποστ.
και
Πάμπολα θέματά σας έχουν 10δες σελίδες και ελάχιστη ουσία. Είναι αποκαρδιωτικό όταν θες να ψάξεις για πληροφορίες.
![]()
Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να συζητιέται συνέχεια το ίδιο θέμα.
Τουλάχιστον μπορεί κάποιος να βοηθάει δίνοτας το αντίστοιχο λινκ του θρεντ που θυμάται.(εγώ τουλάχιστον το έχω κάνει αρκετές φορές).
![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
ΛΟΛΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Η ουσια των μηνυματων στο moto.gr ειναι κρυμμενη μεσα στα πολυσελιδα posts.
Αυτο δεν γινετε φυσικα τυχαια , αλλα για λόγους αντικατασκοπειας απο αλλα φορουμ moto.
![]()
Λοιπόν είχα και ασφαλιστικά νέα.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Τον κατάλληλο ασφαλιστή να βρει κανείς κι ακόμη και χωρίς δίπλωμα βγαίνει κανονική ασφάλεια. βέβαια ελπίζω να μη τη χρειαστεί γιατί όλο και κάποιος θα το καταλάβει)
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Ρε παιδια...η ασφαλεια δεν βγαινει για τον οδηγο...για το οχημα βγαινει...
Και γω να θελω να βγαλω μια ασφαλεια για ενα αεροπλανο(λεμε τωρα) δεν θα μου πει καμια εταιρεια δεν σου βγαζω...αλλα οταν σκοτωσω κανεναν με το αεροπλανο και εγω που ημουν ο πιλοτος δεν εχω διπλωμα,η ασφαλεια θα μου πει παρε τα @@ μου τωρα.
Ε,το ιδιο και με τα μηχανακια-αυτοκινητα
Ασφάλεια θα βγεί γιατί βγαίνει στο όχημα, αλλά κάπου στους όρους θα γράφει ότι για να καλύψει τυχόν ατύχημα θα πρέπει ο οδηγός να διαθέτει αδεια οδήγησης, να μην είναι κάτω από 21 ή να μην έχει δίπλωμα μικρό διάστημα χωρίς αυτά να έχουν δηλωθεί κατά την σύναψη του συμβολαίου, κλπΑρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
ΛΟΛ
Λοιπόν είχα και ασφαλιστικά νέα.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
Τον κατάλληλο ασφαλιστή να βρει κανείς κι ακόμη και χωρίς δίπλωμα βγαίνει κανονική ασφάλεια. βέβαια ελπίζω να μη τη χρειαστεί γιατί όλο και κάποιος θα το καταλάβει)
Δηλαδή, τυπικά θα το ασφαλίσουν (για να μην χάσουν το συμβόλαιο οι ασφαλιστικές) αλλά αν συμβεί η στραβή θα πατήσουν στους όρους και δεν θα καλύψουν τίποτα...
Παιδία σας ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΤΟΥΚΟΥ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΔΕΞΣΑ ΤΑ REPLY ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ,ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΣΑ...
Υ.Γ.
ελεοσ ρε παιδια τι σπαμμερσ ειστε? καλα ποσα μέλη εχει το forum?
1. Καλορίζικη, αν και δεν μας είπες ποια θες να αγοράσεις![]()
![]()
2. Ποιά παρανομία??![]()
3.
Υ.Γ. ελεος ρε παιδια τι σπαμμερς ειστε? καλα ποσα μέλη εχει το forum?
Μάκηηη!
Εσένα λέει....![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=115674Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
1. Καλορίζικη, αν και δεν μας είπες ποια θες να αγοράσεις![]()
![]()
2. Ποιά παρανομία??![]()
3.
Μάκηηη!
Εσένα λέει....![]()
1. Το στρώμα
2. είναι 18
3. επειδή δεν του απαντούσαμε σχετικά με τα γραμμάτια και του λέγαμε ότι είναι παράνομος με το μεγάλο και να κοιτάξει για κάτι μικρότερο.
Φίλε άμα βρήκες τα λεφτά καλοφάγωτα!
Για αυτό που λες ότι έπεισες τους γονείς σου ότι δεν είναι και πολύ παράνομο να οδηγάς δύο χρόνια χωρίς δίπλωμα...
μήπως να σε στέλναμε με τον Παπακωνσταντίνου να διαπραγματευτείς με το ΔΝΤ, που ξέρεις, μπορεί και να τους πείσεις ότι δεν τους χρωστάμε εμείς αλλά αυτοί μας χρωστάνε που τους κατεβάσαμε από τα δέντρα και τους δώσαμε αλφάβητο, φιλοσοφία, γεωμετρία, που σταματήσαμε τους Πέρσες κλπ.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
έπεισες τους γονείς σου ότι δεν είναι και πολύ παράνομο να οδηγάς δύο χρόνια χωρίς δίπλωμα...
μήπως να σε στέλναμε με τον Παπακωνσταντίνου να διαπραγματευτείς με το ΔΝΤ, που ξέρεις, μπορεί και να τους πείσεις ότι δεν τους χρωστάμε εμείς αλλά αυτοί μας χρωστάνε που τους κατεβάσαμε από τα δέντρα και τους δώσαμε αλφάβητο, φιλοσοφία, γεωμετρία, που σταματήσαμε τους Πέρσες κλπ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια
kαλα ολα αυτα αλλα ωταν τον σταματησει η τροχαια τι θα τους πει?
πωλειται φρεσκος βασιλικος πολτος και μελι ευκαλυπτου παραγωγης μου χωρις καμια επεξεργασια