Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτός![]()
Aλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Ηλία, δεν είναι πάντα εύκολο να κυκλοφορούμε με μπότες μέσα στην πόλη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
....και σίγουρα πολλά επίπεδα πάνω απο ένα casual παπούτσι ... και ο σκοπός του thread είναι αυτός![]()
Aλλά θα πρέπει να συμφωνήσω με τον Ηλία, δεν είναι πάντα εύκολο να κυκλοφορούμε με μπότες μέσα στην πόλη...
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
+γάντιαΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
την ίδια μπότα φορούσα στο δικό μου ατύχημα, και παρά το σοβαρό τραυματισμό, με προφύλαξε απο πολύ χειρότερα....αν δεν τις φορούσα, δεν ξέρουμε αν θα ξανακαβαλούσα και πότε....
πρέπει να συνηθίσουν όλοι στην ιδέα ότι η βόλτα με τη μηχανή προϋποθέτει κράνος, μπουφάν, μπότες!
Στο ελαχιστότατο να σου γλυστρήσει το μηχανάκι ακίνητο και να είσαι επάνω έχεις γδάρει χέρι πέφτοντας.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
ότι μηχανή πιάσω στα χέρια μου αναστένεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
άλλαξες τακάκια ρε ππρ?![]()
την ανταλλαγή να τη βγάλεις απο το μυαλό σου! :rotflmao:![]()
![]()
να διαβάζει άραγε ο τρουπης?:wacko:
Πιές λίγο νερό μην το κάψεις, ρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ότι μηχανή πιάσω στα χέρια μου αναστένεται![]()
![]()
+1000 για όλα τα υπόλοιπα που έγραψες, όμως.![]()
μα τι λέτε τώρα;
Σε λιγο θα κυκλοφορούμε με κορκόδειλους και επικαλαμίδες.
Σαφώς και με ολόσωμη θα είμασταν μια χαρά αλλά δεν δουλευει έτσι το θέμα. Αν θες να κυκλοφορήσεις στην πόλη με μηχανή, δεν ειναι παντα εύκολο να είσαι με δέρματα και μπότες.
Σαφώς διατρέχεις κινδύνους αλλά αν το έχεις υπολογίσει το ρίσκο, μπορείς να το περιορίσεις κιόλας (όχι να το εξαφανίσεις όμως).
Tα φοράμε εκτός, και μας φαίνεται λογικό.
Ενώ εκτός, διατρέχουμε στατιστικά πολύ λιγότερο κίνδυνο.
Το αντίθετο είναι δυσκολότερο, δεν παύει όμως να είναι σωστότερο. Δυσκολότερο, όχι ανέφικτο.
![]()
![]()
Σωστά αλλά κάποιοι από εμάς που δεν διαθέτουμε την ντιβανοκασέλα στην ουρά του μοτοσακού μας, δεν ειναι εύκολο να κουβαλάμε μαζί και το μισό μας σπίτι ή να αλλάζουμε στη δουλειά μας....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Tα φοράμε εκτός, και μας φαίνεται λογικό.
Ενώ εκτός, διατρέχουμε στατιστικά πολύ λιγότερο κίνδυνο.
Το αντίθετο είναι δυσκολότερο, δεν παύει όμως να είναι σωστότερο. Δυσκολότερο, όχι ανέφικτο.
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να πάρεις ένα κοντό μποτάκι να έχεις. Λιγότερη προστασία από την κανονική μπότα, αλλά σίγουρα περισσότερη από ένα απλό παπούτσι. Και είναι ανεκτό για καθημερινή μετακίνηση.
Εγώ προσωπικά θα αισθανθώ πολύ μ@λ@κ@ς να πέσω και να χτυπήσω το πόδι μου επειδή ήμουν με αθλητικό/μοκασίνι κλπ ενώ η μπότα/μποτάκι που έχω αγοράσει και πληρώσει κάθεται στο σπίτι.
Μιχάλης Δερτούζος
Φιουυοουου, παλι καλα Γιάννη! Παντα Όρθιος!
Για την 800αρα Μπέμπα συνυπογράφω, είναι μηχανακι που τα κανει όλα εύκολα (ακομα και τις αποφυγές).
@@ προστασία έχουν τα μποτάκια.... όσες φορές κι αν έπεσα (ουκ ολίγες οφειλω να πω) δεν φορούσα παρά αθλητικά.... ευτυχώς ή δυστυχώς ποτέ δεν έσπασα κάτι παρά τη φάλαγγα του αριστερού μου μικρού που ήταν μέσα σε δερμάτινα γάντια με προστασίες απο carbon...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Μπορείς να πάρεις ένα κοντό μποτάκι να έχεις. Λιγότερη προστασία από την κανονική μπότα, αλλά σίγουρα περισσότερη από ένα απλό παπούτσι. Και είναι ανεκτό για καθημερινή μετακίνηση.
Εγώ προσωπικά θα αισθανθώ πολύ μ@λ@κ@ς να πέσω και να χτυπήσω το πόδι μου επειδή ήμουν με αθλητικό/μοκασίνι κλπ ενώ η μπότα/μποτάκι που έχω αγοράσει και πληρώσει κάθεται στο σπίτι.
Δεν μειώνω με τίποτα την αξία της μπότας βέβαια. μακάρι να μπορούσαμε όλοι να κυκλοφορούμε όπως θα έπρεπε αλλά δεν γίνεται κι επίσης μην δαιμονοποιούμε καταστάσεις και πάμε στα άκρα...
Τώρα μου ακούγεσαι σαν τον τυπά που του λες φόρα κράνος και αυτός απαντάει έχω πέσει εγώ ρε, μου είχε βγει από στοπ και πέρασα πάνω από το αμάξι και έκανα κολοτούμπες και ούτε κράνος φόραγα ούτε τίποτα και μόνο το κοντομάνικό σκίστηκε.
Και σίγουρα προσφέρει κάτι περισσότερο ακόμα και αυτό το μποτάκι:
![]()
Μιχάλης Δερτούζος
ποτε ξανα ουτε και για αυτο το λιγο Γιάννη.
Παντα τετοια! :rotflmao: :rotflmao:
Ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Nice Johnny Boy!![]()