Χμμμ δυσκολάκι λέω διπλό θα λήξει αλλά με τα κριτήρια που έχεις θέσει το πρώτο να πάρεις![]()
Respect mah authoritah!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Χμμμ δυσκολάκι λέω διπλό θα λήξει αλλά με τα κριτήρια που έχεις θέσει το πρώτο να πάρεις![]()
1-0
Thanks
![]()
Προσωπική μου άποψη και με γνώμονα μόνο την εμφάνιση ( μιας και για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη ) και γω cbr θα έλεγα !!!![]()
![]()
Σιγουρα ρε μητσε;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
το τίμιο κάπα τέσσερο
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Ένα τίμιο 750 K4 έβγαλε ραγισμένη μπροστινή δαγκάνα, σώμα μπεκ ψεκασμού και 2 ουρες που έσπαγαν μονες τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
το τίμιο κάπα τέσσερο![]()
Το σιμπιαρ μητσε να βεβαιωθείς ότι έχει αλλάξει πηνία...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Σιγουρα ρε μητσε;![]()
τίποτα μα τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη Νικο!
Και σε ευχαριστω για το ενδιαφερον!![]()
![]()
Οσο για τα πηνια, το γνωριζω!
![]()
3-1
Μητσο, προσεκτικα αυτη τη φορα τουλαχιστον. Εχουν μεσολαβήσει και 2 χρονια (πανω-κατω)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ένα τίμιο 750 K4 έβγαλε ρεγισμένη μπροστινή δαγκάνα, σώμα μπεκ ψεκασμού και 2 ουρες που έσπαγαν μονες τους![]()
ειναι ο οδηγος του "τουμπανος" ρε συ γι αυτο....και βρεθηκε με στρωμα τελευταια!
![]()
![]()
![]()
εντ οφ σπαμ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μητσο, προσεκτικα αυτη τη φορα τουλαχιστον. Εχουν μεσολαβήσει και 2 χρονια (πανω-κατω)
![]()
2+ Ηλια, αλλα ας μη το συνεχισουμε αυτο σε παρακαλω!
Θενξ γιου του!
![]()
Cbr ... δειχνει καλυτερο στη σουζα .....![]()
gsxr οχι γιατι ειναι η ιδια εταιρεια που βγαζει τα Vstrom....![]()
Μπα.... υπήρχε κι άλλος με τετοιο εδώ μέσα παλιότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειναι ο οδηγος του "τουμπανος" ρε συ γι αυτο....και βρεθηκε με στρωμα τελευταια!
![]()
![]()
![]()
εντ οφ σπαμ![]()
Α, μια που το πιάσαμε... βολεύει δικάβαλλο ρε συ; εξ ου κι αρχική μου απορία ρε μπαλούρδο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
2+ Ηλια, αλλα ας μη το συνεχισουμε αυτο σε παρακαλω!
Θενξ γιου του!
![]()