'Ενα Jameson με πάγο...
athandim περιεργα? για μένα λες?
εγω απλα σου λεω ότι εχω βάλει εναν συναγερμό 2 χρόνια, με εχει καλυψει πληρως, αν ποτε πέρασα απο εκει είναι αντε γιατι επεσε η μπαταρια σε καποιο τηλεχειριστηριο η από την αχρηστία το 2ο κοντρολ εχασε συχνότητα
με λίγα λόγια αν περασα απο εκει ποτε, ήταν για 5 λεπτα, με αμεση προθυμια εξυπηρετηθηκα και είναι και τοσο ευδιαθετοι και χαμογελαστοι και ποτε δε πληρωσα και καλα επισκευη για οτι μου προεκυψε
μα κυριως θα δεις χαμογελαστα ατομα
οποιος δε θελει δε πιεζουμε κανεναν
εγω απλα σας ειπα οτι τον γνωρισα με αγορα
προτιμω warm up απο οπουδηποτε αλλου όπως στην αντιπροσωπεια της Yamaha που μπαινω, σημασια δε μου δινουν και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @ρχιδι@!!! κυριως γιατι ενα custom 2.5 που εχω δεν ειναι αξιο προσοχης σαν πελατης
anyway
οσο για την ip, ειναι δυσκολο απο ενα pc να μπαινουν 2++ users? ειτε υπαλληλοσς αφεντικο να εχουν εκει adsl ειτε λεμε απο νετ καφε?
α και κατι αλλο. εμενα μου τον συστησε μεγας administratoras του forum ο οποιος ειχε βαλει κι αυτος στη μηχανη του ιδιο συναγερμο
ποιος δε θα παιρνε συναγερμο στα ιδια λεφτα με spyball, με παραπανω λειτουργιες, με δυνατότητα τηλεειδοποιησης,αποστολης sms(εξτρα χρεωση αυτο), αλλα lifetime εγγυηση.
Ποτε δεν εδωσα 5 euro παραπανω μετα την αγορα εστω για ελεγχο σερβις κλπ
δεν εχω κανενα οφελος
απλα οπως κι εγω θα ρωτησω κατι, ειπα να πω τη γνωμη και την εμπειρια μου στο θεμα αυτο
οποιος θελει ας το αγνοησει η αν ενοχλει να το σβησω
ELA ALEKO!Poso eipes oti pires ta melania gia ton ektipoti???POSO????AAXAXAXAXAXA!!!
http://www.byron-shops.com/
gia rikse ena check re ALEKOOOOOO...
aytos o still mate synagermos...einai apelpistika idios...(oloidios) me ayton pou pira apo ebay....75$..kai se litourgies,se ola.To onoma alazei (kikloforei o idios kai me alla onomata) kai o dikos mou leei....designed in USA me megala gramata (alla einai manufactured in china).Den 3ero,enan sinagermo pou den ton pernoun pano apo 70-80e na ton dinoun 300e mou fenetai apisteyto kerdos,alla eleytheri einai i agora.Kala kerdi
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Όχι φίλε μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα με σένα και ούτε αμφισβητώ τα όσα γράφεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από psaroulis
athandim περιεργα? για μένα λες?
εγω απλα σου λεω ότι εχω βάλει εναν συναγερμό 2 χρόνια, με εχει καλυψει πληρως, αν ποτε πέρασα απο εκει είναι αντε γιατι επεσε η μπαταρια σε καποιο τηλεχειριστηριο η από την αχρηστία το 2ο κοντρολ εχασε συχνότητα
με λίγα λόγια αν περασα απο εκει ποτε, ήταν για 5 λεπτα, με αμεση προθυμια εξυπηρετηθηκα και είναι και τοσο ευδιαθετοι και χαμογελαστοι και ποτε δε πληρωσα και καλα επισκευη για οτι μου προεκυψε
μα κυριως θα δεις χαμογελαστα ατομα
οποιος δε θελει δε πιεζουμε κανεναν
εγω απλα σας ειπα οτι τον γνωρισα με αγορα
προτιμω warm up απο οπουδηποτε αλλου όπως στην αντιπροσωπεια της Yamaha που μπαινω, σημασια δε μου δινουν και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @ρχιδι@!!! κυριως γιατι ενα custom 2.5 που εχω δεν ειναι αξιο προσοχης σαν πελατης
anyway
οσο για την ip, ειναι δυσκολο απο ενα pc να μπαινουν 2++ users? ειτε υπαλληλοσς αφεντικο να εχουν εκει adsl ειτε λεμε απο νετ καφε?
α και κατι αλλο. εμενα μου τον συστησε μεγας administratoras του forum ο οποιος ειχε βαλει κι αυτος στη μηχανη του ιδιο συναγερμο
ποιος δε θα παιρνε συναγερμο στα ιδια λεφτα με spyball, με παραπανω λειτουργιες, με δυνατότητα τηλεειδοποιησης,αποστολης sms(εξτρα χρεωση αυτο), αλλα lifetime εγγυηση.
Ποτε δεν εδωσα 5 euro παραπανω μετα την αγορα εστω για ελεγχο σερβις κλπ
δεν εχω κανενα οφελος
απλα οπως κι εγω θα ρωτησω κατι, ειπα να πω τη γνωμη και την εμπειρια μου στο θεμα αυτο
οποιος θελει ας το αγνοησει η αν ενοχλει να το σβησω
Και εγώ έχω γράψει καλά λόγια για σωστούς επαγγελματίες στο forum...και το θεωρώ πολύ χρήσιμο.
Σε καμία περίπτωση δεν είχε να κάνει με σένα η απάντησή μου...
Απλά είχα τσαντιστεί πάαααρα πολύ με αυτό που είχα δει τότε...
![]()
![]()
![]()
'Ενα Jameson με πάγο...