Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 42

Θέμα: ΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ...ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??

V SRTOM DL 650 ABS

ΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ...ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??

ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗ ΜΟΤΟ.ΑΠΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.ΑΝ ΛΕΩ.. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ
    ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??
    ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ VESTROMAKI ΜΑΣ
    ΛΟΙΠΟΝ??

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap

Re: ΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ...ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickpar
    ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗ ΜΟΤΟ.ΑΠΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ.ΑΝ ΛΕΩ.. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ
    ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΙ ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??
    ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ VESTROMAKI ΜΑΣ
    ΛΟΙΠΟΝ??

Εγώ τελικά μετά απο διάβασμα οτι σχετικού έχει εδώ μέσα και με την γνώμη του adam_tsouk να παίζει το μεγαλύτερο ρόλο πήρα SteelMate....θα σε συμβούλευα να κάνεις search και θα βρείς άπειρα posts για συναγερμούς όπως και άλλα τόσα posts για κλοπές με συναγερμό και 7 κλειδαριές!

Άντε γεία μας!

V SRTOM DL 650 ABS

ALARM ??

ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ???

ελσερ

εγω εχω βαλει elser γιατι εχει τηλεειδοποιηση,οπως και πολυ αλλοι απο οτι ξερω,οποιος την ακουμπηση δονητε το μπουτον στα κλειδια μου,ενας φιλος εχει βαλει και με δορυφορο αναζητηση.

Ανήσυχο Μέλος...

Re: ελσερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sinvag
    ενας φιλος εχει βαλει και με δορυφορο αναζητηση.
    τι μαρκα ειναι αυτος μαστορα και ποσο τον εβαλε?
    "Whatever you do, don't forget to RECYCLE! Ride your bike again & again!"

V-Stromοπαρμένος Το avatar του/της Reignman
    Εγώ έχω βάλει έναν της Spyball με extra τηλεειδοποίηση. Είναι άψογος στη λειτουργία του, αλλά όπως και να το κάνεις καλό είναι να μην σε βάλουν στο μάτι γιατί αλλιώς...

ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η SUZUKI ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ (ECM) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .
    Α!! ΔΕΝ ΔΕΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η SUZUKI ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ (ECM) ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ .

...........και λεγετε Micro!!!

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    ...........και λεγετε Micro!!!
    ................και υπάρχει και προεγκατάσταση γι΄αυτόν στη μηχανή. Και εγώ τον εργοστασιακό θα έβαζα και για λόγους εγγύησης (όπως σωστά προείπε ο DPF).

Δες και αυτό :

http://www.moto.gr/forums/showthread...t=%CB%2A%F3%E7
    'Ενα Jameson με πάγο...

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
    έχω την εντύπωση οτι δέν χάνεις την εγγύηση για τα ηλεκτρικά εάν δέν συνδέσεις τον συναγερμό με το κλείδωμα του κινητήρα .. όσο για αυτό που λένε α έβγαλε αυτό το ηλεκτρικό πρόβλημα αλλα δέν σε καλύπτει η εγγύηση γιατί έχεις βάλει συναγερμό εκτός αντιπροσωπείας δέν νομίζω να είναι σωστο απλά είναι θέμα να γλυτώνουν αυτοί κάποια πράγματα και μου φένεται παράνομο ..
    η απορία μου είναι αφου και τα 2 ειναι ηλεκτρονικά κυκλώματα και τα 2 έχουν τις ίδιες προδιαγραφές και την ίδια λειτουργία πιός ο λόγος να μήν σε καλύψει η εγγύηση άν έχεις βάλει άλλη μάρκα συναγερμό άν πχ έχει βγάλει πρόβλημα η ηλεκτρονική ? τι δουλειά έχει ο συναγερμός ??

πάντος εγώ έβαλα έναν ΕΛΣΕΡ γιατι με αυτές τις μούφες που δίνουν οι αντιπροσωπείες δέν τα έχω και σε μεγάλη εκτίμηση ..

elser gold series

Εγω ρωτησα για τον Spyball που τον ειχα στη προηγουμενη μηχανη 2 χρονια χωρις κανενα προβλημα, (και μου εχει μεινει και καθεται. )

Λοιπόν το καλο ειναι οτι υπάρχει ειδικη καλωδιωση για το STROM που συνδεεται κατευθειαν επάνω στις φισες που υπάρχουν γι αυτο το σκοπο απο τη SUZUKI χωρις να κανεις κοψιματα σε καλωδια.
    Αρα δεν τιθεται και θεμα εγγυησης αφου "εαν σου κατσει" που λενε απλα τον αποσυνδεεις με ενα τραβηγμα απο τη φισα και τον βγαζεις. Παιρνει και εξτρα τηλεειδοποιηση.

Το κακό τωρα (γιατι πάντα υπάρχει ενα κακο) ειναι ότι η καλωδίωση μόνο κάνει 65 Ευρω. Και 50 Ευρω η τηλεειδοποιηση.

Εαν θυμαμαι καλά όλος ο συναγερμος χωρις την τηλεειδοποιηση μου ειπε 280 Ευρω περιπου συν την εγκατασταση

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Re: ελσερ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sinvag
    εγω εχω βαλει elser γιατι εχει τηλεειδοποιηση,οπως και πολυ αλλοι απο οτι ξερω,οποιος την ακουμπηση δονητε το μπουτον στα κλειδια μου,ενας φιλος εχει βαλει και με δορυφορο αναζητηση.
    Φίλε τον είχα βάλει κι εγώ στην Τρανσάλπ που είχα - είχε τόσα καλλήματα, γενικά έκανε τα δικά του, που σταμάτησα να τον ενεργοποιώ! Η μόνη αγορά που έχω μετανοιώσει.. μακριά! Εσένα δε σου έχει βγάλει προβλήματα;

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    ................και υπάρχει και προεγκατάσταση γι΄αυτόν στη μηχανή. Και εγώ τον εργοστασιακό θα έβαζα και για λόγους εγγύησης (όπως σωστά προείπε ο DPF).

Δες και αυτό :

http://www.moto.gr/forums/showthread...t=%CB%2A%F3%E7
    ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Και πληροφοριακα για οσους τους ενδιαφερει το συγκεκριμενο καταστημα που πηγα ειχε συστημα GPS που εαν σου κλεψουν τη μηχανη σου στελνει στο κινητο σου με μηνυμα τη θεση που βρισκεται.
    Παιρνει μια καρτα κινητου μεσα και οταν καλεσεις το συγκεκριμενο νουμερο αυτο συνδεεται με το δορυφορο παιρνει το στιγμα και σου το στελνει με μηνυμα
    Απο οτι μου ειπε δεν χρειαζεται να εισαι γραμμενος πουθενα συνδρομητης και χρεωνεσαι μονο το μηνυμα.
    Η τιμη του 650 Ευρω και προβληματιζοτανε ο εμπορας εαν αξιζει να το φέρει λόγω ακριβης τιμής.

Παλαιό μέλος
    Λυπάμαι......

Πού θά τό πώ........ΑΛΛΑ
    Ξέρετε τί σημαίνει φύσσα φίλοι μου.....????
    Τραβάει τή φύσσα τού συναγερμού ό κλέφτης..........
    βραχυκυκλώνει μέ μία original άπό v-strom...............καί...................
    ΑΝΤΙΟS............
    Γιαυτό μακρυά άπό φύσσες.......καί έργοστασιακά κουμπώματα...
    Κολλητηράκι φίλοι μου........!!!!!!!!!!!
    Δέν κλέβεται έπί τόπου.......!!!!!!!
    Πρέπει νά φορτωθεί......!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άλλο νά κάνεις κλατς...τή φύσσα καί άλλο νά ψάχνεις πιό μαύρο καλώδιο συνδέεται πού......Θέλει πολύμετρο γνώσεις καί ΧΡΟΝΟ...βασικό μειονέκτημα γιά τόν κλέφτη...!!!!!!!!!!!!
    Καί γιά νά μή θίξω μάρκες γιατί δέν είναι σωστό..........
    θά πώ γενικά δύο πράμματα....
    Πρώτα προτιμάτε συναγερμούς πού έχουν παράδοση στή moto
    διότι άλλο τό αύτοκίνητο.......
    καί .......ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ....γιά νά μήν παραξηγηθώ....
    δείχτε έμπιστοσύνη στούς ΙΤΑΛΟΥΣ......πού είναι καί μαίτρ τού είδους........καί όχι στούς Κινέζους ή στούς Κορεάτες.....

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 03:46
  2. Τι δουλειά θα έπρεπε να κάνετε;
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 15:22
  3. Τι άλλο θα δούμε!!!!!!!!
    από bikersonly στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2004, 19:58