Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 72

Θέμα: Προς οσους ψαχνονται για δουλεια εκτος Ελλαδας,ας τα πουμε εδω!

Εντάξει παιδιά έχετε δίκιο viva la grecia ,

του ΠΑΣΟΚ
    της ΝΔ
    των Παπανδρέου, Μητσοτάκηδων...κτλ
    των άριστων νοσοκομείων,
    των εκπληκτικών δημόσιων υπηρεσιών,
    των ευγενικών ανθρώπων ,
    του Μπέου ,
    του Ψωμιάδη ,
    της υπέροχης ανομίας ,
    της μαγκιάς κλανιάς ,
    της επίδειξης ,
    των άριστων συνθηκών εργασίας ,
    του απίστευτου ποσού των 600 €/το μήνα,
    των χαμηλών ενοικίων ,
    των χαμηλών τιμών στα super market ,
    της φοβερής οδηγικής παιδείας ,
    των υπερσύγχρονων σχολίων ,
    και των εκπληκτικών δασκάλων ,
    των τίμιων εμπόρων,
    των αδωροδόκητων ιατρών ,
    των όμορφων αυθαιρέτων ,
    ..............κτλ

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από faraway
    Ποιος μίλησε ρε παιδιά για κόκκινα χαλιά και beverly hills ??

Προφανώς δικά σας συμπεράσματα ....

Εκτός αν θεωρούμαι πως το βιοτικό επίπεδο της Ελλάδας είναι αντίστοιχο με της Σουηδίας ή της Αυστραλίας ...

και στην Σουηδια και στην Αυστραλια ενας φτωχος εργατης που παλευει με τους λογαριασμους θα εισαι... ρωτα εναν Σουηδο ποσο πληρωνει την Kiloβατώρα το ρευμα, η ποσο πληρωνει ο Αυστραλος για να περασει η σκουπιδιαρα να του μαζεψει τα σκουπιδια.... για φορους δε μιλαμε..αν τους ακουσει ο Ελληνας θα αυτομολησει παλι πισω

Υπάρχουν και άλλα πράγματα εκτός από το χρήμα και τις τσέπες , υπάρχει ή παιδεία η υγεία ή δυνατότητα να αποκτήσεις ένα σπίτι .....

κανε μια αναζητηση για το ποσοστο ιδιοκατοικησης στην Ευρωπη...

εκτός αν και πάλι θεωρούνε κάποιοι πως ένα παιδί στην Ελλάδα έχει τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή του με ένα παιδί της Αυστραλίας ή της Σουηδίας ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Εντάξει παιδιά έχετε δίκιο viva la grecia ,

του ΠΑΣΟΚ
    της ΝΔ
    των Παπανδρέου, Μητσοτάκηδων...κτλ
    των άριστων νοσοκομείων,
    των εκπληκτικών δημόσιων υπηρεσιών,
    των ευγενικών ανθρώπων ,
    του Μπέου ,
    του Ψωμιάδη ,
    της υπέροχης ανομίας ,
    της μαγκιάς κλανιάς ,
    της επίδειξης ,
    των άριστων συνθηκών εργασίας ,
    του απίστευτου ποσού των 600 €/το μήνα,
    των χαμηλών ενοικίων ,
    των χαμηλών τιμών στα super market ,
    της φοβερής οδηγικής παιδείας ,
    των υπερσύγχρονων σχολίων ,
    και των εκπληκτικών δασκάλων ,
    των τίμιων εμπόρων,
    των αδωροδόκητων ιατρών ,
    των όμορφων αυθαιρέτων ,
    ..............κτλ
    εσενα σε φανταζομαι σε καμια διαδηλωση στην Σουηδια για την καταπιεση των ανθρωπινων δικαιωματων...

ή στις ΗΠΑ σε κανενα Σωματειο κατα τις αστυνομοκρατουμενης κοινωνιας.............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nα ρωτήσω κάτι ?

Εντάξει λίγο πολύ μέσα στην ΕΕ είναι πιο κατανοητά και οικεία τα πράγματα , αν και περαν από τις Σκανδιναβικές χώρες που έχουν ανάπτυξη η υπόλοιποι ΕΕ είναι για κλάματα .

Για χώρες εκτός ΕΕ , ΉΠΑ , Αυστραλία , Ιαπωνία ...κτλ , τι παίζει ??
    Έχει κανείς ιδέα ή εμπειρία ακόμα καλύτερα να μας τη μεταφέρει .:smilea:

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Δυστυχώς και αυτό για μένα είναι δύσκολο , μιας και αν και μόλις 30 ετών έχω δυο κουτσούβελα και η απόφαση μου πρέπει να περιλαμβάνει και αυτά μέσα και το μέλλον τους .

Η αλήθεια είναι πως βλέπω μόνο τοίχο πλέον γύρο μου , και πως η μόνη λύση ( με πολλές δυσκολίες όμως ) είναι η Αυστραλία , που και ζητάνε κοινωνικούς λειτουργούς , και τη γλώσσα παλεύω , αλλά και θα ξέρω πως τα παιδιά μου θα μείνουν σε μια χώρα με προοπτικές και ευκαιρίες που εδώ δεν θα τις βρουν ποτέ .

Είδωμεν , αναμένω να δω και άλλες πληροφορίες στο θέμα που ίσως μου ξεδιαλύνουν κάποια πράγματα στο μυαλό μου .
    Πληροφοριακά για μεταναστευση στην Αυστραλία.

Όντας κοινωνικός λειτουργός το επάγγελμα/λειτούργημά σου απαιτεί από πολύ καλή χρήση αγγλικών έως άριστη.
    Προκειμένου να προχωρήσεις σε έκδοση visa απαιτείται πιστοποίηση IELTS γνώσης αγγλικών.Το IELTS είναι το μοναδικό χαρτί που αναγνωρίζουν,πλην απόδειξης ότι η μητρική σου γλώσσα είναι τα αγγλικά.

Όπως φάινεται στο πινακάκι εσύ σίγουρα θα χρειαστείς βαθμολογία πάνω από 7 (άριστα το 9).Η διάρκεια εγκυρότητας της πιστοποίησης είναι 2 χρόνια.

Τώρα το θέμα visa είναι αρκετά περίπλοκο...
    Υπάρχει πλήθος διαθέσιμων για διάφορες περιπτώσεις μεταναστών.Εδώ θα τις βρεις όλες μαζεμένες καθώς και τεράστιο όγκο σχετικών πληροφοριών
    Επίσης κάτι άλλο ,μιας κι είπες ότι έχεις και 2 παιδιά...Από επίσκεψή μου στην πρεσβεία έμαθα (ανεπίσημα μεν ,έγκυρα δε) ότι για κάθε οικογενειακό μέλος που μεταναστεύει απαιτείται και ξεχωριστή visa,οπότε αυτό μάλλον θα σε δυσκολέψει αρκετά.

Αυτά τα βασικά από μένα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Το πινακάκι ρεεεεεε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ielts.jpg 
Προβολές:	389 
Μέγεθος:	32,8 KB 
ID:	231022
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ιαπωνία ...κτλ , τι παίζει ??
    Εξαιρετικά δύσκολο. Τα φίλτρα τους είναι πολλά προκειμένου για "ξένους" εργάτες.
    Ιαπωνικά μιλάς;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Όντας κοινωνικός λειτουργός το επάγγελμα/λειτούργημά σου απαιτεί από πολύ καλή χρήση αγγλικών έως άριστη.
    Προκειμένου να προχωρήσεις σε έκδοση visa απαιτείται πιστοποίηση IELTS γνώσης αγγλικών.Το IELTS είναι το μοναδικό χαρτί που αναγνωρίζουν,πλην απόδειξης ότι η μητρική σου γλώσσα είναι τα αγγλικά.

Όπως φάινεται στο πινακάκι εσύ σίγουρα θα χρειαστείς βαθμολογία πάνω από 7 (άριστα το 9).Η διάρκεια εγκυρότητας της πιστοποίησης είναι 2 χρόνια.

Υπάρχει πλήθος διαθέσιμων για διάφορες περιπτώσεις μεταναστών.Εδώ θα τις βρεις όλες μαζεμένες καθώς και τεράστιο όγκο σχετικών πληροφοριών
    Επίσης κάτι άλλο ,μιας κι είπες ότι έχεις και 2 παιδιά...Από επίσκεψή μου στην πρεσβεία έμαθα (ανεπίσημα μεν ,έγκυρα δε) ότι για κάθε οικογενειακό μέλος που μεταναστεύει απαιτείται και ξεχωριστή visa,οπότε αυτό μάλλον θα σε δυσκολέψει αρκετά.

Αυτά τα βασικά από μένα
    Νομιζω οτι δεν ισχυει γνωση Αγγλικων
    Φιλος μου Ιταλος -οι Ιταλοι τωρα μαθαινουν Αγγλικα - πηγε στην Αυστραλια με την γκομενα που ηταν Αυστραλεζα και ζητησε βιζα...οποτε και του ειπαν οτι εμεις θελλουμε ατομα που ξερουν αυτα τα επαγγελματα...και εκει σκαει μια λιστα π.χ οικοδομος,ηλεκτρολογος κλπ.
    Ο φιλος μου ειχε τελειωσει ενα παν. σχετικα με τεχνες και δεν υπηρχε στην λιστα...οποτε σκεφτηκε να δηλωσει οικοδομος...και τσακ η εκπληξη!!!
    θελλουν χαρτι οτι τουλαχιστον τα τελευταια 10 χρονια εχεις δουλεψει οικοδομη..οποτε και την "εφαγε"...τελικα λυση του εδωσε ενας Αυστραλοβιετναμ,εζος που τον πηρε στην Πιτσαρια του.
    ΥΓ οι νομοι περι μεταναστευσης και παρανομης εργασιας ειναι εξοντοτικοι στην Αυστραλια
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Νομιζω οτι δεν ισχυει γνωση Αγγλικων
    Φιλος μου Ιταλος -οι Ιταλοι τωρα μαθαινουν Αγγλικα - πηγε στην Αυστραλια με την γκομενα που ηταν Αυστραλεζα και ζητησε βιζα...οποτε και του ειπαν οτι εμεις θελλουμε ατομα που ξερουν αυτα τα επαγγελματα...και εκει σκαει μια λιστα π.χ οικοδομος,ηλεκτρολογος κλπ.
    Ο φιλος μου ειχε τελειωσει ενα παν. σχετικα με τεχνες και δεν υπηρχε στην λιστα...οποτε σκεφτηκε να δηλωσει οικοδομος...και τσακ η εκπληξη!!!
    θελλουν χαρτι οτι τουλαχιστον τα τελευταια 10 χρονια εχεις δουλεψει οικοδομη..οποτε και την "εφαγε"...τελικα λυση του εδωσε ενας Αυστραλοβιετναμ,εζος που τον πηρε στην Πιτσαρια του.
    ΥΓ οι νομοι περι μεταναστευσης και παρανομης εργασιας ειναι εξοντοτικοι στην Αυστραλια
    Παίδες μην μπλέκετε την skilled migration με την partnership migration.....

Άμα έχεις γκόμενα/γκόμενο (ναι ναι χωρίς γάμο,απλά με απόδειξη ότι συγκατοικείς),σύζυγο Αυστραλή/Αυστραλό παίρνεις κατευθέιαν visa (βλ. περίπτωση csofos)

Για οποιδήποτε επάγγελμα απαιτούν κάποια προϋπηρεσία ή πιστωποίηση γνώσεων...

Υ.Γ Όπως Ελλάντα

Υ.Γ.2 Η λίστα προφανώς θα ήταν η SOL occupation list που ανανεώνεται κάθε χρόνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σε εργατικό/επιστημονικό δυναμικό

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Άμα έχεις γκόμενα/γκόμενο (ναι ναι χωρίς γάμο,απλά με απόδειξη ότι συγκατοικείς),σύζυγο Αυστραλή/Αυστραλό παίρνεις κατευθέιαν visa (βλ. περίπτωση csofos)
    Διαβαζοντας κατι λιγα στην σελιδα της πρεσβειας, ειδα οτι θελει παλι εξετασεις και δεν ειναι απλα μια "αιτηση" και την παιρνεις.

Βεβαια εχει κανα 8μηνακι που τα βλεπα και δε ξερω αν αλλαξαν.

Αυτά τα βασικά από μένα
    Eυχαριστώ για τις πληροφορίες !!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    και στην Σουηδια και στην Αυστραλια ενας φτωχος εργατης που παλευει με τους λογαριασμους θα εισαι... ρωτα εναν Σουηδο ποσο πληρωνει την Kiloβατώρα το ρευμα, για φορους δε μιλαμε..αν τους ακουσει ο Ελληνας θα αυτομολησει παλι πισω

κανε μια αναζητηση για το ποσοστο ιδιοκατοικησης στην Ευρωπη...
    για πες που δεν ξερω...

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για πες που δεν ξερω...

Tι να σΕ πει ο ανθρωπος ρε χαμενε,οτι τετραμελης οικογενεια επανω πληρωνει 35€ ρευμα το μηνα ή οτι στα πιο πολλα σπιτια εχουν 100Μbit ιντερνετ που περιλαμβανεται στο ενοικιο?
    Τελικα θε μεινω Järfälla τον πρωτο καιρο,εκει θα με φιλοξενησουνε
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Tι να σΕ πει ο ανθρωπος ρε χαμενε,οτι τετραμελης οικογενεια επανω πληρωνει 35€ ρευμα το μηνα ή οτι στα πιο πολλα σπιτια εχουν 100Μbit ιντερνετ που περιλαμβανεται στο ενοικιο?
    Τελικα θε μεινω Järfälla τον πρωτο καιρο,εκει θα με φιλοξενησουνε
    γιαννη παιζεις με τον πονο μου?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    την καλημερα μου

μιας και σε μια βδομαδα φευγουμε με την γυναικα για ελβετια,οποιος ενδιαφερεται για περισσοτερες λεπτομερειες ας ρωτησει αφοβα
    θα παμε στο γαλλοφωνο κομματι και συγκεκριμενα στην λωζανη
    βεβαια,η εργασια μου ειναι αρκετα συγκεκριμενη(θα συνεχισω εκει την ειδκοτητα μου ως γιατρος) οποτε ισως να μην εχω τοσα πολλα να σας πω αλλα εχω ηδη επισκεφθει την χωρα 2 φορες τον τελευταιο χρονο και μπορει να σας λυσω καποιες αποριες

φιλικα

γιαννης

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2012, 18:19
  2. Ο ΚΑΠΕΟΣ ψάχνει για δουλειά
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2005, 12:23
  3. Ποιος ψάχνει για δουλειά;
    από sniper στο forum Off topic