Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Προς οσους ψαχνονται για δουλεια εκτος Ελλαδας,ας τα πουμε εδω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
    την καλημερα μου

μιας και σε μια βδομαδα φευγουμε με την γυναικα για ελβετια,οποιος ενδιαφερεται για περισσοτερες λεπτομερειες ας ρωτησει αφοβα
    θα παμε στο γαλλοφωνο κομματι και συγκεκριμενα στην λωζανη
    βεβαια,η εργασια μου ειναι αρκετα συγκεκριμενη(θα συνεχισω εκει την ειδκοτητα μου ως γιατρος) οποτε ισως να μην εχω τοσα πολλα να σας πω αλλα εχω ηδη επισκεφθει την χωρα 2 φορες τον τελευταιο χρονο και μπορει να σας λυσω καποιες αποριες

φιλικα

γιαννης

Γράψε μας μερικές πληροφορίες . Σχετικά με τη γλώσσα , τι χαρτιά χρειάζεται και διαδικασίες για να πας για εργασία μόνιμη στην Ελβετία ....και ότι άλλο θεωρήσεις σκόπιμο να αναφερθεί .

Μπορεί με τις δικές σου πληροφορίες κάποιος να βοηθηθεί .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    για οσους δεν ξερουν,η ελβετια ειναι τριγλωσση.τα αγγλικα αν και τα ξερουν,τουλαχιστον οι πιο νεοι και πιο μορφωμενοι,δεν θεωρουνται επισημη γλωσσα τους.αναλογως λοιπον της περιοχης που θες να πας(τα καντονια),μιλανε γερμανικα-γαλλικα και ιταλικα,με αυτην την σειρα σε συχνοτητα.στην λωζανη και στην γενευη μιλανε γαλλικα,στην ζυριχη γερμανικα,στο λουγκανο αν δεν κανω λαθος ιταλικα και παει λεγοντας,καποιες πολεις ειναι διγλωσσες,οπως η βερνη.

η ελβετια επισημως ειναι εκτος ευρωπαικης ενωσης αλλα εχει υπογραψει αρκετες διμερεις συμβασεις με την ελλαδα και ετσι σε πολλες δουλειες αναγνωριζονται αυτοματα τα πτυχια απο ελλαδα η γενικοτερα απο χωρες της ευρωπαικης ενωσης.στην ιατρικη για παραδειγμα αυτο συμβαινει

εχει δικο της νομισμα,το ελβετικο φραγκο και γενικοτερα το κοστος ζωης εκει ειναι πιο ακριβο απο την ελλαδα(αν και η βενζινη για παραδειγμα ειναι φθηνη,απο τις φθηνοτερες στην ευρωπη).
    ενδεικτικα να αναφερω πως να νοικιασεις ενα διαμερισμα στην πολη,δυαρι ας πουμε,μπορει να κοστιζει εως και 900 με 1100 ευρω το μηνα.απο την αλλη,παιζει ρολο η περιοχη και η ιδια η πολη,στην γενευη δηλαδη το κοστος ζωης ειναι ακριβοτερο αλλα και οι μισθοι για την ιδια ακριβως δουλεια ειναι υψηλοτεροι αποτι στην λωζανη.βεβαια,στην τιμη του ενοικιου συμπεριλαμβανεται το ηλεκτρικο ρευμα και η θερμανση.

οι μισθοι ειναι περιπου 2,5 φορες πανω αποτι στην ελλαδα και δεν αναφερομαι μονο για τους γιατρους.
    οι ηλεκτρικες συσκευες για να αγορασεις ειναι σχεδον παραπλησιες τιμες ελλαδας αλλα το κρεας ειναι αρκετα ακριβο.

για να ενοικιασεις σπιτι χρειαζεσαι αδεια παραμονης την οποια βγαζεις αν εχεις πρωτα εξασφαλισει εργασια εκει και γενικα ειναι πιο δυσκολο να βρεις σπιτι καθοτι μη-ελβετος,ζητανε δηλαδη πολλες φορες εγγυητη,κατα προτιμηση ελβετο.

η πτηση για γενευη μιας και η λωζανη δεν εχει αεροδρομιο διαρκει 2 με 2,5 ωρες και το εισιτηριο κοστιζει αναλογως ποσο νωριτερα το κλεισεις περιπου 250 ευρω μετ'επιστροφης

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Και εγω φευγω για Γερμανια σε ενα χρονο απο τωρα μετα το στρατο.
    Ειχα σκοπο να παω για μαστερ και η τυχη μου ελαχε να γνωρισω και την κοπελα που ζει μονιμα Γερμανια οποτε και παω για μονημα μιας και δουλευει και δεν μπορει να φυγει και να ερθει ελλαδα(δεν την αφηνω εγω να ερεθει!!).

Χρειαζεται να κανω 6μηνες εντατικα γλωσσα ειτε σε καπιο ινστιτουτο που θα τα σκασω ειτε σε δημοσιο σχολειο αλλοδαπων.

Τις 3φορες που επισκευτηκα την Γερμανια (Βαβαρια συγκεκρημενα κοντα στο Μοναχο) εχω βρει προθυμους εργοδοτες με μονο κακο οτι το πτυχιο μου δεν αναγνωριζετε (Ηλεκτρολογος ΤΕ) και θα ειμαι εργατης.Ελπιζω να σωθω λιγο με τα σεμηναρια που θα κανω για φωτοβολταικα και εγκαταστασεις εξυπνων κτιριακων εγκαταστασεων.

Οποτε και ειμαι στο δηλημα ειτε να κανω αγγλοφωνο μαστερ ειτε να κανω με την σειρα την εκπαιδευση που ακολουθουν εκει για να βγαλω το πολυτεχνιο τους αφου παραλληλα σε βαζουν να εργαστεις για να ασκησεις και πρακτηκα τις γνωσεις σου.

Η ζωη εκει δεν ειναι ακριβη για αυτα που προσφερει.Τα ενοικια ειναι παραμοια με αυτα των μεγαλουπολεον στην ελλαδα.Λογαριασμοι ρευματος νερου θερμανσης λογικοι(υπαρχουν και νομοι για ενεργιακες κλασεις σπιτιων εδω και πολυ καιρο).
    Τα ωραρεια εργασιας λογικα 7-12 12.30-15 και οι αποδοχες καθολου ευκαταφρονητες για τους νεους εργαζομενους.

Φυσικα και δεν θελω να φυγω απο την πατριδα αλλα αν αρχησω να κανω την ζωη μου εδω το αβεβαιο μελλον θα με στοιχειωσει οπως ηδη στοιχειωνει ολους τους νεους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Γιατι αυτοτιμωριστε?
    Οποιος πιστευει οτι ολα ειναι τελεια στο εξωτερικο με βαρκα την ελπιδα..καποιος πρεπει να του πει για τον Τιτανικο.

1,Μαλλον δεν εχετε καταλαβει οτι ΟΛΗ η ΕΥΡΩΠΗ και η ΑΜΕΡΙΚΗ την περνανε δυσκολα και δεν ειναι μονο η Ελλαδα.
    Πραγμα που σημαινει οτι ουτε τρομπετες υποδοχης ουτε κοκκινα χαλια θα σας στρωσουν κατα την υποδοχη.

Εξαρτάται πάντα από την δουλειά που ψάχνεις. Όσο πιο ανειδίκευτος ή αμμόρφωτος είναι κάποιος, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει.

2,Η ζωη και η νοοτροπια ειναι εντελως διαφορετικα σε οποιοδηποτε κρατος της ΕΕ και εξω.

Συμφωνώ. Αν δεν ήταν, θα λεγόταν Ηνωμένες Πολιτείες της Ελλάδος και όχι Ευρώπη.

3.Μην πιστευεις οτι ακους...9 στους 10 δεν καταφεραν ποτε να ενταχθουν στο συνολο της χωρας που τους φιλοξενει και εχουν τασεις υπερβολης.Καθε συγκριση με την Ελλαδα ειναι οντως αναποφεκτη και δύστυχος ειναι το μονο σημειο που δεν υπερβαλουν.

Σωστός. Πολλοί Έλληνες έχουν πρόβλημα εδώ στην Φινλανδία. Τα πάντα τους ενοχλούν στην Ελλάδα και το μόνο που σκέφτονται από το πρωί εώς το βράδυ είναι πως θα γυρίσουν πίσω.

4.Η ηλικια παιζει πολυ μεγαλο ρολο σε προσληψη....

Χμμμ, και ναι και όχι. Κατ'εμέ εξαρτάται από το επάγγελμα.

5.Ακριβως επειδη στοχευεις σε χωρες που ειναι πολυ μπροστα υπαρχει περιπτωση με οτι πτυχιο και να εχεις ,να κανεις καριερα ντελιβερι, αντι στην Ελλαδα στην Σουηδια γιατι και αυτοι εχουν ιθαγενεις μορφωμενους που τυχαινει να εχουν τελειωσει παρα πολυ καλα σχολεια και πανεπηστημια. (τσεκαρε το παν. που εχεις τελειωσει να δεις τι ranking εχει - αν υπαρχει-στον κοσμο και θα καταλαβεις)

Αυτό που μου αρέσει εδώ είναι το ότι δεν χρειάζεσαι να μαζέψεις χίλια χαρτιά και πιστοποιητικά για να βρεις δουλειά. Άμα έχεις προϋπηρεσία και αποδειχθεί ότι όντως γνωρίζεις την δουλειά, αυτό μετράει περισσότερο από τα πτυχία.

6.Τα λεφτα ειναι περισσοτερα απο την Ελλαδα αλλα αναλογικα πιο ακριβη η ζωη...οποτε ειναι μια η αλλη.

Δυστυχώς, αυτή η φήμη είναι αναληθής. Από τις τιμές στο σούπερ μάρκετ για τα είδη πρώτης ανάγκης, τα σπίτια και τα έξοδά τους, εώς και τις τιμές της κινητής τηλεφωνίας.
    Π.χ. Δεν υπάρχουν κοινόχρηστα. Το ρεύμα που πληρώνουμε για μια τετραμελής οικογένεια το χρόνο είναι γύρω στα 700-800€. Τα ετήσια τέλη για το δίλιτρο αυτοκίνητό μας είναι 118€. Δεν έχουμε διόδια. Η κινητή τηλεφωνία είναι φθηνή: πληρώνω 0,90€ πάγιο και 0,66€/λεπτό ή το μύνημα (με χρέωση δευτερολέπτου) και δίνω 4,90€/μήνα για 512/128Κbps απεριόριστο ίντερνετ. Το ίντερνετ είναι 10€/μήνα για 10Μbps/10Μbps σύνδεση, άσχετα που κάνουν δοκιμές για την 1Gbps/100Mbps σύνδεση με οπτικές ίνες και μας την δίνουν δωρεάν ως δοκιμαστική περίοδο. κλπ κλπ

7,Εχεις περισοτερες πιθανοτητες να κανεις δουλεια στην Τουρκια -που ειναι και διπλα- και να βγαλεις χρημα παρα στην Ευρωπη οπως ειναι τα πραγματα σημερα.
    Η Τουρκια ειναι στους G20 και θελει να μπει στους G7.

8,Τα κοματα σχεδον ακροδεξια εχουν παρει τα πολυ πανω τους σε ολη την Ευρωπη ακριβως για τον ιδιο λογω που εχουμε μεταναστες στην Ελλαδα...οι Ελληνες δεν ειναι οτι καλητερο..μας εχουν στο ιδιο γκρουπ με τους Εβραιους και οχι αδικα -εχουν περασει πολλα λουλουδια-

Μέχρι τώρα, η λέξη Έλληνας είναι σαν διαβατήριο στην Φινλανδία. Ίσως γιατί είμαστε πολύ λίγοι (450-500) και είμαστε ήσυχοι. Αγαπάνε και εμάς και την Ελλάδα.

9.Και πολλα αλλα ακομα που ειναι περιττο να γραφω

Δεν τα λεω ξεκαρφωτα...απο φιλους που εχω μονο 1 ειναι στην Σουηδια γιατι τυχαινει να ειναι καρδιοχειρουργος και 38 χρονων...και ο αλλος γιατρος ηταν αλλα στα 2 χρονια εφυγε και πηγε στην Αγγλια για 5 χρονια αλλα ουτε εκει το αντεξε...

Γιαυτο ΟΠΟΙΟΣ σκεφτεται αποδημηση καλο ειναι ΠΡΩΤΑ να παει μια βολτα εκει που σκεφτεται να ρηξει αγκυρα ,30 μερες και μετα αν δει οτι "το-χει" χωνεται

Συμφωνώ αλλά δυστυχώς πρέπει να μείνεις τουλάχιστον 1-2 χρόνια για να το καταλάβεις. Στην αρχή όλα είναι καινούργια και ο ενθουσιασμός σε κρατάει θετικό και αισιόδοξο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    διαβάζοντας τα παραπάνω μου γεννήθηκε μια απορία
    αν τα πράγματα είναι τόσο καλά για τους μετανάστες στις χώρες που αναφέρετε γιατί όλοι οι μετανάστες δεν πάνε εκεί αλλά έχουν φορτωθεί σε μας;
    μήπως τελικά η αναμφισβήτητη εξέλιξη και πρόοδος των κοινωνιών αυτών αφορά μόνο τους γηγενής και μικρό αριθμό επίλεκτων μεταναστών υψηλού μορφωτικού επιπέδου
    μήπως τελικά ο έλληνας ανειδίκευτος εκείν είναι χειρότερα από οτι εδώ;

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    διαβάζοντας τα παραπάνω μου γεννήθηκε μια απορία
    αν τα πράγματα είναι τόσο καλά για τους μετανάστες στις χώρες που αναφέρετε γιατί όλοι οι μετανάστες δεν πάνε εκεί αλλά έχουν φορτωθεί σε μας;
    μήπως τελικά η αναμφισβήτητη εξέλιξη και πρόοδος των κοινωνιών αυτών αφορά μόνο τους γηγενής και μικρό αριθμό επίλεκτων μεταναστών υψηλού μορφωτικού επιπέδου
    μήπως τελικά ο έλληνας ανειδίκευτος εκείν είναι χειρότερα από οτι εδώ;
    Για οποιον ειναι ανειδικευτος ειναι ασχημα ακομα κι αν ειναι γηγενης πχ στην Σουηδια το ποσοστο των νεων που ψαχνουν για δουλεια χωρις να εχουν ειδικευτει καπου ειναι πολυ υψηλο,ανεπισημα πανω απο 20%.
    Εμεις δεν φορτωνομαστε τους μεταναστες,ειμαστε απλα περασμα προς τις υπολοιπες χωρες οποτε εφ'οσον δεν μπορουν ευκολα να πανε εκει,συνωστιζονται αναγκαστικα στο Ελλαντα και περνανε υπεροχα σε μια χωρα με παραδοση στην ''φιλοξενια'',με διεφθαρμενους κρατικους μηχανισμους και με μακραν το μικροτερο ποσοστο παροχης ασυλου σε αιτουντες απο καθε αλλη Ευρωπαικη χωρα
    Ευτυχως να λεμε οτι υπαρχουν ακομα καποιες χωρες που ζητανε ειδικευμενο εργατικο δυναμικο και μπορουμε να εχουμε μια προοπτικη σε αυτες γιατι αμα περιμεναμε απο το Ελλαδισταν...κλαφτα Χαραλαμπε
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αν αναφέρεσαι στις μυριάδες των οικονομικών μεταναστών από την Αφρική και την Ασία, είναι επειδή εδώ φυλάνε τα σύνορα πιο αποτελεσματικά.

Ξέρω περιστατικό που έγιναν προσλήψεις για συνοριοφρουρούς και τύπος που προσλήφθηκε, πήρε με βύσμα μετάθεση στην Αθήνα. Παράλογο;

Ναι, το πρόβλημα της τεράστιας θάλασσας που είναι αδύνατο να καλυφθεί 100% με περιπολικά το αναγνωρίζω αλλά τα σύνορά μας ήταν και είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Εδώ είναι τόσο αυστηρά που δύσκολα γίνετε κιχ και δεν περνάει τίποτα στα ψηλά γράμματα των εφημεριδών. Αν γίνει κάτι χοντρό, θα δημοσιοποιηθεί. Οι τελωνιακοί δεν τα παίρνουν, οι ντόπιοι δεν προσλαμβάνουν παράνομους μετανάστες για φθηνά χέρια και οι πολίτες νιάζονται για την χώρα τους. Δεν βάλανε Ελσινκιώτες να φυλάξουν τα σύνορα με την Ρωσία αλλά άτομα από τις πόλεις και τα χωριά εκεί γύρω. Αυτούς που νοιάζονται για τη γη τους.

Επίσης, σ'ένα ντοκυμαντέρ που δείξανε τον χειμώνα, όσοι πιάνονται επιστρέφονται στην χώρα που μπήκαν: Ελλάδα, Ιτάλια, Ισπανία. Η ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι έτσι που μπορούν να ρίξουν την ευθύνη σε άλλους. Το θέμα είναι εμείς τι τους κάνουμε!

Δεν τα γράφω για να προκαλέσω αλλά για να ξεκαθαρίσω προκαταλήψεις ή λάθος γνώμες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από turogalos

Επίσης, σ'ένα ντοκυμαντέρ που δείξανε τον χειμώνα, όσοι πιάνονται επιστρέφονται στην χώρα που μπήκαν: Ελλάδα, Ιτάλια, Ισπανία. Η ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι έτσι που μπορούν να ρίξουν την ευθύνη σε άλλους. Το θέμα είναι εμείς τι τους κάνουμε!
    Το ωραιο ειναι παντως οτι οι Σουηδοι αφου ειδαν και αποειδαν με τα κατορθωματα μας εβγαλαν αποφαση οτι οσοι μεταναστες εχουν μπει παρανομα στην χωρα τους απο την Ελλαδα(Αφγανοι,Ιρακινοι κλπ) ΔΕΝ θα τους στελνουν πισω Ελλαδα αλλα οσοι αιτηθουν ασυλο θα εξεταστει το αιτημα τους απο Σουηδικη αρχη
    Καταλαβες ποσο ΓΤΠΚ ειμαστε:rotflmao:

ΥΓ Αυτο το..."Ελσινκιωτες'' πολυ μου αρεσε.Αμα φτασω στο μελλον να με αποκαλουν..."Στοκχολμιτη'' θα πεθαααααανω!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από turogalos
    Αν αναφέρεσαι στις μυριάδες των οικονομικών μεταναστών από την Αφρική και την Ασία, είναι επειδή εδώ φυλάνε τα σύνορα πιο αποτελεσματικά.

παιδες... να μην ξεφευγουμε απο το θεμα.... εργασια εκτος Ελλαδος... σε Ευρωπα'ι'κες ή τρίτες χώρες

οι νομοι για την λαθρομεταναστευση και το θεσμικο πλαισιο για την φυλαξη των συνορων ειναι τελειως διαφορετικη συζητηση...

το topic εχει πολλες χρησιμες πληροφοριες για να το βρωμισουμε

την καλημερα μου

μιας και σε μια βδομαδα φευγουμε με την γυναικα για ελβετια,οποιος ενδιαφερεται για περισσοτερες λεπτομερειες ας ρωτησει αφοβα
    θα παμε στο γαλλοφωνο κομματι και συγκεκριμενα στην λωζανη
    βεβαια,η εργασια μου ειναι αρκετα συγκεκριμενη(θα συνεχισω εκει την ειδκοτητα μου ως γιατρος) οποτε ισως να μην εχω τοσα πολλα να σας πω αλλα εχω ηδη επισκεφθει την χωρα 2 φορες τον τελευταιο χρονο και μπορει να σας λυσω καποιες αποριες

φιλικα

γιαννης

Φιλε μου σαν ιατρος τι σου ζητησανε?απο χαρτια...και πας να δουλεψεις στο δημοσιο τομεα η να ιδιωτευσεις.επειδη εδω τα πραγματα δυστηχως για το επαγγελμα μας ειναι χαλια μαυρα εχω σκεφτει και εγω να φυγω...ξερεις μηπως τι ισχυει εκει για τους οδοντιατρους

σε ευχαριστω

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
    το πτυχιο μου δεν αναγνωριζετε (Ηλεκτρολογος ΤΕ) και θα ειμαι εργατης.
    Φίλε μου, αυτό θα σε συμβούλευα να το ψάξεις καλύτερα .......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    προς Warlord13

ας τα παρουμε απο το τελος

για οδοντιατρους δεν ξερω,οταν με το καλο παω και μαθω 5 πραγματα ισως μπορεσω να σου φανω πιο χρησιμος

θα συνεχισω εκει ειδικοτητα σε δημοσιο πανεπιστημιαο νοσοκομειο,οχι ιδιωτικη κλινικη

το βιογραφικο σου στελνεις με ενα e-mail που τους λες τι θες να κανεις και αν σε καλεσουν για συνενετυξη εισαι σε καλο δρομο

αν σε παρουν,θελουν αντιγραφο πτυχιου και οτι προυπηρεσια εχεις(απο στρατο μεχρι αγροτικο και απο κομματι ειδικοτητας εδω μεχρι μεταπτυχιακο και οτι αλλο...)

Παιδιά να σας πω μερικά πράγματα για το θέμα της εργασίας για όσους ενδιαφέρονται για Αυστραλία.
    Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, χωρίς να έχω καμια πρόθεση να σας απογοητεύσω. Ότι δίπλωμα και αν έχετε, θα πρέπει να ξανακάνετε την εκπαίδευση σας στην Αυστραλία για κάποια χρονια ώστε να πάρετε την αναγνώριση.

Εγώ βρίσκομαι εδώ, όπως πολλοί ξέρετε ήδη, με προσωρινή visa λόγο γάμου με Αυστραλίδα υπήκοο. Η μόνιμη visa θα βγει σε μερικούς μήνες. Αυτή η κατάσταση προσωρινής visas, είναι που με ζορίζει στο να βρω μια δουλειά της προκοπης. Γιατί όταν δουν στο βιογραφικό σου ότι είσαι σε προσωρινή visa, κανεις δε σε θέλει, γιατί πολύ απλά η προσωρινή visa μπορεί να σημαίνει ότι αύριο μεθαύριο θα φύγεις. Οποτε δεν επενδύουν σε μια χαμένη για αυτούς υπόθεση.

Τώρα, αν κάποιος έρθει εδώ με visa εργασίας, αλλάζει κάπως το πράγμα. Αλλα όπως μου είπε και κάποιος φίλος, "όχι αρκετά". Αυτό επειδή τα γαμημένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχουν βομβαρδίσει τον κόσμο με την πληροφορία ότι "οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και όλα αυτά τα χρονια δε δούλευαν, αλλα έτρωγαν τα λεφτά της Ευρωπαϊκής ένωσης". Μόλις δουν στο χαρτί "Έλληνας", είσαι αμέσως το μαύρο πρόβατο. Δυστυχώς, αυτά τα λόγια, περί τεμπελιάς των Ελλήνων, τα ακούω πολλές φορες και από Έλληνες της Αυστραλίας και είναι κρίμα.

Οι μονες δουλειές που μπορείς να βρείς στην αρχή, μπορεί να είναι σε κάποιον Έλληνα, που θα σε προσλάβει μονο και μονο επειδή γνωρίζει πολύ καλά την ανάγκη σου να εργαστείς και φυσικά θα σε εκμεταλλευτεί πολύ άσχημα. Θα πληρώνεσαι πολύ χαμηλά, η συμπεριφορά θα είναι άσχημη και θα σου λέει από πάνω ότι πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο και ότι δεν είναι ευχαριστημένος.

Όσοι από εσάς το σκέφτεστε για προς τα κάτω, σιγουρέψτε ότι έχετε κάποιον πολύ στενό συγγενή, η κάποιον να βασιστείτε και να εμπιστευτείτε. Ακόμα και διπλώματα για επαγγελματικά μηχανήματα, δεν ισχύουν και θα πρέπει να περάσετε όλες τις εξετάσεις από την αρχή. Μονο το δίπλωμα αυτοκινητου και moto ισχύει και αυτό μονο για όσο είστε τουρίστες εδώ. Μετά θα πρέπει να τα αλλάξετε.
    Ότι άλλες πληροφορίες μάθω, θα τις ανακοινώσω εδώ.
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

προς Warlord13

ας τα παρουμε απο το τελος

για οδοντιατρους δεν ξερω,οταν με το καλο παω και μαθω 5 πραγματα ισως μπορεσω να σου φανω πιο χρησιμος

θα συνεχισω εκει ειδικοτητα σε δημοσιο πανεπιστημιαο νοσοκομειο,οχι ιδιωτικη κλινικη

το βιογραφικο σου στελνεις με ενα e-mail που τους λες τι θες να κανεις και αν σε καλεσουν για συνενετυξη εισαι σε καλο δρομο

αν σε παρουν,θελουν αντιγραφο πτυχιου και οτι προυπηρεσια εχεις(απο στρατο μεχρι αγροτικο και απο κομματι ειδικοτητας εδω μεχρι μεταπτυχιακο και οτι αλλο...)

thnks φιλε μου..αμα μαθεις κατι πες,εγω δεν βιαζομαι,τσουλαει εδω,απλα τσαντιζομαι με την ολη κατασταση και ψηνωμαι να φυγω.εγω ελειπα για σπουδες 10 χρονια,δεν μου λεει κατι αν δεν ζησω ελλαδα

Να αναστησουμε λιγο το θεμα,μιας και ενδιαφερει φανταζομαι πολυ κοσμο
    Χρηστικες πληροφοριες δινονται και απο εξειδικευμενο(και πολυ ενημερωμενο απο οσο το κοιταζω) φορουμ
    http://www.patriotaki.net/forum/%CE%...E%AF%CE%B1-77/

Καλο ψαξιμο!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2012, 18:19
  2. Ο ΚΑΠΕΟΣ ψάχνει για δουλειά
    από kapeos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2005, 12:23
  3. Ποιος ψάχνει για δουλειά;
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2005, 11:18