Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: Honda σε τιμες σοκ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η απορία μου είναι τι γίνεται σε μηχανες του 06, 07, 08 με λαστιχα και ζουμιά

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    η απορία μου είναι τι γίνεται σε μηχανες του 06, 07, 08 με λαστιχα και ζουμιά
    Τα λαστιχα μπορει να θελουν αλλαγμα, τα ζουμια τι να παθουν

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    μάστορα δεν θέλω να σε ξαφνιάσω...αλλά υπάρχει και μια έννοια που ονομάζεται ειρωνεία...
    Θαρρώ πως ο φίλος κατάλαβε οτι ειρωνικά το είπα και ειρωνικά το έγραψε και αυτός.
    Αυτο που θα ήταν ΣΟΚ τεράστιο θα ηταν να βάλουν σε προσφορά και οτι στοκ έχει μείνει απο HONDA NR !!(ρε λές????) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Θαρρώ πως ο φίλος κατάλαβε οτι ειρωνικά το είπα και ειρωνικά το έγραψε και αυτός.

εσύ μια χαρά το έπιασες ... ο άλλος ο Πυργιώτης ο καρπουζάς δεν πήρε χαμπάρι ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Τα λαστιχα μπορει να θελουν αλλαγμα, τα ζουμια τι να παθουν
    ακίνητα μοτερ με λαδια 3-4 ετων μέσα;

και αντίστοιχης ηλικίας υγρά φρενων-συμπλέκτη;

τσιμούχες και o-ring δεν ξεραίνονται;

τα υγρα φρενων υστερα απο καιρο θα εχουν γινει νερακι μαλλον, πιστευω οτι παιζει τον μεγαλυτερο ρολο η διατηρηση, αν το εχουν σε μια μαντρα στον ηλιο...

Αν ειναι να γλυτωσεις απο στοκ μηχανακι καμποσα χιλιαρικα αξιζει παντως. (εννοειται οτι απαιτεις να αλλαχτουν τα υγρα)

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Ουρες εξω απο το Σαρακακη......... φοβερες εκπτωσεις τι να λεμε τζαμπα :a5: :a5:

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    Ποιά Honda ρε......πάτε καλά? πάτε πάρετε κανένα TDM!!Αυτά είναι σοβαρά μηχανάκια!!!!
    (δεν έχει και ποπ κορμ γμτ...)
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Από το ύφος και μόνο του άρθρου είναι φανερό ότι μιλάμε για σικέ καταχώρηση.

Δηλαδή πόσο έπρεπε να πουλάει τα μηχανάκια που είναι σε στοκ από το 2006;
    Προφανώς βάλανε την τιμή που θα σου έκαναν αν πήγαινες επιτόπου και ζητούσες έκπτωση, επειδή είναι παλιό το μηχανάκι. Για λόγους μάρκετινγκ τις βαφτίσαν εκπτώσεις και τις ανακοινώσαν στον τύπο.

Η πλάκα είναι ότι αν πας για να πάρεις τώρα ένα από αυτά, δεν θα σου κάνουν επιπλέον έκπτωση, επειδή είναι ήδη σε προσφορά!!

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    ακίνητα μοτερ με λαδια 3-4 ετων μέσα;

και αντίστοιχης ηλικίας υγρά φρενων-συμπλέκτη;

τσιμούχες και o-ring δεν ξεραίνονται;
    τα καινούρια μηχανάκια δεν έχουν λάδια μέσα...
    έχουν ένα ειδικό λιπαντικό από το εργοστάσιο,
    σαν γράσο που μπαίνει στην συναρμολόγηση...
    αν δεν είναι στον ήλιο ούτε οι τσιμούχες χαλάνε...
    τα υγρά φρένων και συμπλέκτη κανονικά θέλουν αλλαγή...
    Made in Greece...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Από το ύφος και μόνο του άρθρου είναι φανερό ότι μιλάμε για σικέ καταχώρηση.

Δηλαδή πόσο έπρεπε να πουλάει τα μηχανάκια που είναι σε στοκ από το 2006;
    Προφανώς βάλανε την τιμή που θα σου έκαναν αν πήγαινες επιτόπου και ζητούσες έκπτωση, επειδή είναι παλιό το μηχανάκι. Για λόγους μάρκετινγκ τις βαφτίσαν εκπτώσεις και τις ανακοινώσαν στον τύπο.

Η πλάκα είναι ότι αν πας για να πάρεις τώρα ένα από αυτά, δεν θα σου κάνουν επιπλέον έκπτωση, επειδή είναι ήδη σε προσφορά!!
    Περιμένωντας τον πωλητή να δεήσει να ρθει να κάνουμε την μεταβίβαση του bandit(έχω βρει ένα μετάχειρο) λέω και δεν πάω για πλάκα..

Είχαν ένα cbf600 του 05 μέσα στο κατάστημα.. το οποίο είναι εκεί μέσα μία τριετία και δεν φεύγει.. μπλε με ορισμένα θαμπά κομμάτια στη βαφή στο ντεπόζιτο.. πόσο? 6200 αν θυμάμαι καλά..

Του λέω ναι αλλά θέλει λάστιχα υγρά κτλπ.. τέλος πάντων επειδή με βολεύει σαν μηχανάκι 6000?(-200 τέλος πάντων) cash και το πήρα..

ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.. :rotflmao:

κάνα δωράκι του λέω? και μου απαντάει ότι είναι ήδη κάτω του κόστους..

με τη μαλακία που τους δέρνει έρχονται δύσκολες εποχές για αυτούς.. θα κυνηγάνε πελάτη με το δίκανο..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Περιμένωντας τον πωλητή να δεήσει να ρθει να κάνουμε την μεταβίβαση του bandit(έχω βρει ένα μετάχειρο) λέω και δεν πάω για πλάκα..

Είχαν ένα cbf600 του 05 μέσα στο κατάστημα.. το οποίο είναι εκεί μέσα μία τριετία και δεν φεύγει.. μπλε με ορισμένα θαμπά κομμάτια στη βαφή στο ντεπόζιτο.. πόσο? 6200 αν θυμάμαι καλά..

Του λέω ναι αλλά θέλει λάστιχα υγρά κτλπ.. τέλος πάντων επειδή με βολεύει σαν μηχανάκι 6000?(-200 τέλος πάντων) cash και το πήρα..

ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ.. :rotflmao:

κάνα δωράκι του λέω? και μου απαντάει ότι είναι ήδη κάτω του κόστους..

με τη μαλακία που τους δέρνει έρχονται δύσκολες εποχές για αυτούς.. θα κυνηγάνε πελάτη με το δίκανο..

α, καλα!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    α, καλα!

εκείνο το απόγευμα είχα βγει στη γύρα για χαβαλέ εν αναμονή.. και από σούζι πέρασα.. 6600.. ναι ξέρεις cash... οοο δεν κατεβαίνει.. καλά.. τα τέλη ταξινόμησης?

-από την τσέπη μου θα τα βάλω? :rotflmao:
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. νεες τιμες σε ανταλακτικα honda
    από rodrigezx12 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2010, 11:34
  2. Λαστιχα σε τιμες χονδρικης
    από alexxxcbr στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2009, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα