ΠΕΡΑΜΑ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗΣ
Να τα μας και τα χοντάκια μετά τα σουζούκια....
Έχει πέσει πείναααααα...
Να δούμε τώρα, πόσο θα πάνε τα μεταχεί....
ποσο να πανε, θα πουληθουν αμεσως αυτα κ το τροπαριο συνεχιζεται... χορνετ με 9.000![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Έχει πέσει πείναααααα...
CBR1000RR του 06 με 10.180€ πάντως, δεν το λες και φθηνό!
![]()
Όσο για τα μεταχείρω.... θα δείξει ο Σεπτέμβρης!
Κρατιέμαι ακόμα!
![]()
δεν είναι και τεράστια τα νούμερα εκπτώσεων της Honda για να πεις ότι οι τιμές στα μεταχείρο θα καταποντιστούν ....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Έχει πέσει πείναααααα...
η suzuki άλλο πακέτο απλά ξεστοκάρισε σε ξεφτίλα τιμή κάποια μηχανάκια ...
6,810 HORNET ABS ? ΜΑΜΏ!
το 08 ? 500 ερω κατω ειναι μονο, μην τρελαινεσαιΑρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
6,810 HORNET ABS ? ΜΑΜΏ!![]()
ψιλο- παθαίνω γιατί .... απλά και αυτά τα 500 είναι 500 για κάποιους!![]()
![]()
![]()
Και μαμώ τις εκπτώσεις!! Ειδικά αν σκεφτείς οτι με το που τα πάρεις θέλεις μια 300άρα για λάστιχα στα πιο πολλά μοντέλα(καλά το γεγονός οτι αν κάποια στιγμή πας να το πουλήσεις το μηχανάκι σου είναι ήδη 3-4 χρόνια παλιό δεν πάιζεται βέβαια) είναι ευκαιριάρα λέμε!!
ΜΠΡΑΒΟ HONDA(ΣΑΡΑΚΑΚΗ) ΠΑΛΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ!!
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
....
ΜΠΡΑΒΟ HONDA(ΣΑΡΑΚΑΚΗ) ΠΑΛΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι λες ρε μαν λέμε χαχχχχ
και εγώ είδα προχτές τους αδελφούς Σαρακάκη δίπλα μου στους αγανακτισμένους στην κάτω βουλή λέμε ... κρατούσαν και HRC πανό ....
μάστορα δεν θέλω να σε ξαφνιάσω...αλλά υπάρχει και μια έννοια που ονομάζεται ειρωνεία...Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι λες ρε μαν λέμε χαχχχχ
και εγώ είδα προχτές τους αδελφούς Σαρακάκη δίπλα μου στους αγανακτισμένους στην κάτω βουλή λέμε ... κρατούσαν και HRC πανό ....
κ εσυ μην ξαφνιαστεις αλλα καμια φορα η ειρωνεια δεν χρησιμοποιειται εναντιον του συνομιλητηΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μάστορα δεν θέλω να σε ξαφνιάσω...αλλά υπάρχει και μια έννοια που ονομάζεται ειρωνεία...![]()
μάλισταΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
κ εσυ μην ξαφνιαστεις αλλα καμια φορα η ειρωνεια δεν χρησιμοποιειται εναντιον του συνομιλητη![]()
απο την στιγμη που δεν εχει αλλαξει (ουσιαστικα) το cbr...και δινει το 600αρι 08 σε 8600€, ειναι καλα για καινουργιο μηχανακι...
εδω εχουμε δει αγγελιες εδω μεσα που τα δινουν μεταχειρο πιο πολλα λεφτα...
![]()
![]()
![]()