kouragio.... allo kako na mh sas vrei
Μάγε,
όπως είπε και ο Dim , μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά, πραγματικά και ειλικρινά συλλυπητήρια και κουράγιο.
Οι αποφάσεις είναι δικές σου και πάντα να είσαι δίπλα στην μικρή, αλλά μην ξεχάσεις κι εσένα.
Να είσαστε και οι δυό σας, παντα καλά!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Πάγωσε το αίμα μου μόλις διάβασα τις πρώτες γραμμές....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://argolikianaptiksi.blogspot.co...g-post_30.html
Όπου σημαίνει πως πλέον η πρώην σύζυγος είναι νεκρή και έχω μείνει με το παιδάκι ώς μόνος γονιός της (ευτυχώς χαίρει άκρας υγείας πλέον).
Κουράγιο, υπομονή και μην χάσεις κομμάτι της πίστης σου που περνάει την πιό σκληρή δοκιμασία...
Όποτε θελήσεις να "τα πείς"... θα είμαστε εδώ..
συλλυπητηρια... πως αλλαζουν ολα ρε γμτ...
κουραγιο και δυναμη σου ευχομαι....
![]()
Τα συλληπητηρια μου
Υγεια και δυναμη και στους 2 σας
Καλή δύναμη, θα σου χρειαστεί για να μεγαλώσεις το παιδί σου όπως του αξίζει
Μαγικέ μου φίλε, επέτρεψέ μου να σε αποκαλέσω έτσι, ξέρω ότι η κορούλα σου θα έχει την καλύτερη γονική φροντίδα. Κουράγιο και ότι χρειαστείς εδώ με πμ.
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
συλλυπητήρια ρε Μάγε ....![]()
Δύναμη σου εύχομαι & να είσαι πάντα γερός, για να χαίρεσαι την κόρη σου & να σε χαίρεται.
Ο καιρός και οι συνθήκες θα διαμορφώσουν τις προτεραιότητες και τις επιλογές σου, μην καταπιέζεσαι, το είπες και συ, μην παίρνεις τίποτα για δεδομένο ...
Που ξέρεις, σε μερικά χρόνια, μπορεί να απολαμβάνουμε εδω μέσα φωτογραφίες απο το πρώτο ταξιδιωτικό με την κόρη σου
Τα θερμά μου συλληπητήρια... ελπίζω ο χρόνος να αποδειχθεί ο καλύτερος γιατρός και να είστε πάντα καλά από δω και πέρα....
Η ζωή μας μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή με χιλιάδες τρόπους. Δύναμη να έχουμε να συνεχίζουμε....
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
κουραγιο και δυναμη.
χρειαζεται αρκετος χρονος για να ισοροπησεις, ασε να κανει τη δουλεια του οπως αυτος ξερει.....
η κορη σου ειναι ατυχη που εμεινε με ενα γονιο αλλα και τυχερη γιατι ειμαι σιγουρος οτι καλυτερο μπαμπα δεν θα μπορουσε να εχει.....
μεινε δυνατος.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Άφωνος.
Κουράγιο και αν τύχει και κουραστείς, χάσεις τον δρόμο ή θολώσεις να ξέρεις ότι υπάρχουν εδώ φίλοι να βοηθήσουν όπως μπορούν.
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
δυναμη, αισιοδοξία και χαμόγελο! θα επανέλθεις πιο δυνατός από ποτέ, είμαι σίγουρος!
![]()
Τα πιό θερμά μου συλλυπητήρια .
Να φροντίσεις να είστε ''δεμένοι'' πάντα με την μικρή.
Αγάπη χρειάζονται τα παιδιά μας περισότερο από κάθε τι άλλο
Κρατήσου δυνατός γιατί εισαι το μοναδικό στήριγμα
αυτής της ψυχούλας.................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
τα συλλυπητήρια μου..![]()
κουράγιο.. να είστε καλά κι οι δύο..
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"