Μακαρι να σας ειναι αχρειαστα ολα αυτα που θα πω.
Προσεξτε την συμπεριφορα σας οταν γινετε ενα τρακαρισμα οσο μικρο κι αν ειναι. Σκεφτειτε και καντε αυτα που πρεπει να γινουν ενα ενα γιατι μετα ειναι αργα.
Εχω το cbr ουτε 20 μερες στα χερια μου ολοκαινουργιο και παω για να κανω το πρωτο service στα 1000km. Στο δρομο, μεσα στην πολη ειμαι σε κινηση. Ο ενας πισω απο τον αλλο. Ειμαι πισω απο ενα αυτοκινητο ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ (οχι πολυ κοντα) και περιμενω να συνεχισω. Ξαφνικα, επειδη δεν χωραγε να περασει απο το αντιθετο ενα φορτηγο( ειχε παρκαρει και ξεφορτωνε αλλο φορτηγο βλεπεις επισης στο αντιθετο) ο τυπος που ειναι μπροστα μου βαζει οπισθεν και ξεκιναει!!
Κορναρω! Κανει οπισθεν.
Συνεχιζω να κορναρω! Γερνω αριστερα και μου σκαει στο δεξι ram air(ευτυχως με λιγα χλμ)με την αριστερη ακρη του πισω προφυλακτηρα του.
Ολη αυτη την ωρα συνεχιζω να κορναρω ενω αυτος συνεχιζει να κανει οπισθεν και μου σπαει το δεξι φλας.
Δεν μπορω να κρατησω την κορνα αλλο γιατι εχω γειρει τη μηχανη πολυ, να γινει οσο γινεται λιγοτερη ζημια,(ΛΑΘΟΣ ΠΡΩΤΟ)
οποτε αφηνω την κορνα και ακουμπαω οσο πιο μαλακα μπορω την μηχανη κατω.
Κατεβαινει αυτος. Σηκωνουμε τη μηχανη και εγω εχω μια μελανια να στο εσωτερικο του αριστερου γονατου(ΛΑΘΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ οτι μετα το ειδα.)
Παιρνω την ασφαλεια μου και μου λενε παρε την φροντιδα ατυχηματος να ερθει καποιος εκει να κανεις δηλωση.
ΛΑΘΟΣ ΤΡΙΤΟ (ουτε τιποτα για να κανει αυτος δηλωση ουτε τιποτα για τροχαια)
Ερχεται μετα απο ωρα το παιδι της οδικης απο την ασφαλεια μου και κανω δηλωση οτι δεν φταιω.Ρωταω, να παρουμε τροχαια?
ΟΧΙ λεει το παιδι,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΛΑΘΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ (Δεν περνω τροχαια)
Μοναδικη σωστη σκεψη,
Βαζω τον αλλο και υπογραφει πανω στη δικη μου δηλωση και αυτος.
Αποτελεσμα, ακομα περημενω αν θα κανει δηλωση για να φτιαξω τη μηχανη.
Οσον αφορα την ασφαλιστικη (ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!)
Η απαντηση για το μουτρο της μηχανης ειναι "αν δεν ειναι σπασμενο δεν στο αλλαζουμε. Βαψτο"
Και εγω πληρωνω 300 το χρονο και δεν μιλαω ετσι??
Οι φωτο ακολουθουν.
Προσεξτε και οταν γινει κατι να σκεφτεστε.Οσο μπορειτε εκεινη την ωρα...
Οσο για το μικρο μου, θα το κανω οπως ηταν κι ας πληρωσω παραπανω.
Να 'στε ολοι καλα και το μυαλο μας να δουλευει οταν πρεπει.![]()