Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: Μου αρέσει η αδέκαστη αμεροληψία ορισμένων...

Μου αρέσει η αδέκαστη αμεροληψία ορισμένων...

... από τους διαχειριστές του forum που ενώ κρατούν ένα απόλυτο, κριτικό (με την κακή έννοια), ειρωνικό και περιπαικτικό ύφος απέναντι σε όλα, μόλις κάποιος διαφωνήσει μαζί τους και μάλιστα τολμήσει να απαντήσει με το ίδιο ύφος, τότε το θεματάκι το παίρνει ο χείμαρρος για τον απόπατο! Όπως πάω στοίχημα ότι θα πάρει κι αυτό μέχρι να επιστρέψω το απόγευμα. Παραδείγματα; Πολλά! Οι ίδιοι γνωστοί (σε όλους)- άγνωστοι (θα ήθελαν) πιστεύουν ότι έχουν το αλάθητο του πάπα και ότι τον βαστάνε απ' τα @@, αλλά μου κάνει εντύπωση η παντελής ελλειψη στοιχειώδους τήρησης των προσχημάτων.
    Θυμάμαι ένα θέμα που άνοιξε κάποιος αρχάριος που ρωτούσε σε ποια χρονική χρονική στιγμή θα πρέπει να γίνονται οι αλλαγές των ταχυτήτων! Το θέμα έφτασε τις 3-4 σελίδες, γεμάτες με περιπαικτικά σχόλια τους είδους, άσε τα μηχανάκια, πιάσε καλύτερα το πλέξιμο, γίνε κομμώτρια και λοιπές καφρίλες που περισσεύουν εδώ μέσα και δεν υπήρχε καμμία πρόθεση το θέμα να σβηστεί. Μόλις απάντησα σοβαρά και περιγραφικά, ακριβώς στην ερώτηση που έκανε το παληκάρι, που μπορεί να ήταν ένας έφηβος και η ερώτησή του να ήταν εύλογη, καθώς κανένα από τα δίποδα που λύνουν και δένουν εδώ μέσα δε βγήκε απ' την κοιλιά της μάνας του με endo, τότε το θεματάκι εξαφανίστηκε. Τι να πω. Μπράβο, εύγε στους διαχειριστές με την κρίση του γκαυλοπιτσιρικά που όπως είπε πρόσφατα ένα παληκάρι καλά θα ήταν πρωτίστως να βρουν καμμιά κοπέλα να σκοράρουν και μετά να έρθουν να το παίξουν γκουρού επί παντός επιστητού.
    Άντε γεια.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    .Θυμάμαι ένα θέμα που άνοιξε κάποιος αρχάριος που ρωτούσε σε ποια χρονική χρονική στιγμή θα πρέπει να γίνονται οι αλλαγές των ταχυτήτων!
    Και έπρεπε να κάνεις 2 μήνες διακοπές κια μπανάκια για να θυμηθείς να εξοργιστείς τώρα ..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Και έπρεπε να κάνεις 2 μήνες διακοπές κια μπανάκια για να θυμηθείς να εξοργιστείς τώρα ..??
    Όχι... συνέβησαν κι άλλα. μέχρι να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πέρασαν κι όλας 2 μήνες ε??

Πόσο γρήγορα κυλάει ο χρόνος ρε γμτ μου.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε koulis25 το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές, είναι κλίκα οι άτιμοι και κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Έτσι είναι τα πράγματα, δεν αλλάζει αυτό, γιατί να χαλιέσαι ????
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί τα παίρνεις (και μάλιστα, άσχημα..)..??

Το ότι έδωσες μια σοβαρή, αναλυτική και κατατοπιστική απάντηση μέσα σε μια συζήτηση που είχε γίνει προ πολλού μπουρδέλο μάλλον δεν είναι υπέρ σου ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΕΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    :a34:

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Αμάν και σεις, ένα μήνυμα είχε γράψει σχετικό με μηχανές το σβήσατε και αυτό

Και γω θυμωμένος θα ήμουν

Μ0yΝοπ@ν@ adminσ :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί τα παίρνεις (και μάλιστα, άσχημα..)..??

Το ότι έδωσες μια σοβαρή, αναλυτική και κατατοπιστική απάντηση μέσα σε μια συζήτηση που είχε γίνει προ πολλού μπουρδέλο μάλλον δεν είναι υπέρ σου ...
    Den ishyrizomai oti eimai kalyteros apo autous pou to ekanan mpourdelo. Ki egw peirazw kai koroideuw (an kai ohi aproklita) alla me peiraxe sti sygkekrimeni syzitisi, efoson tin anefera san paradeigma metaxy allwn, pou enw itan i monadiki entos thematos apotelese aitia auto na svistei!!!! E diladi esena auto de se peirazei? An einai na grafoume mono gia havale, ehw akousei oti to malakies.com einai diathesimo.As paroun auto to domain ki as afisoun to moto na to parei kanenas sovaros anthrwpos pou na einai pragmatika ameroliptos kai na mi nomizei oti to sympan peristrefetai gyrw ap'ton eauto tou.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ακόμα χειρότερα ομως απο αυτο , ειναι κατι αλλοι , που "γλυφουν" μεχρι αηδιας αυτους που περιγραφεις παραπανω για να κερδισουν την ευνοια τους και μια περίοπτη θεση στην εκτίμησή τους.

Υ.Γ.
    Το moto.gr , οπως και ολα τα υπολοιπα Forum , ειναι ενας μικροκοσμος , αντιστοιχος του πραγματικου.

kanenas sovaros anthrwpos pou na einai pragmatika ameroliptos kai na mi nomizei oti to sympan peristrefetai gyrw ap'ton eauto tou.
    Ξέρω εγώ έναν sovaro :wacko:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το συγκεκριμένο φόρουμ (μιας και παρατηρείται περισσότερο εδώ) είναι ένα είδος κοινωνίας, μια "μικρή πόλη", ότι κι αν σημαίνει αυτό.
    Άλλες φορές είναι καλό, κάποιες άλλες όχι. Κάποιους του βολεύει (εμένα σίγουρα ναι), κάποιους άλλους τους αφήνει στην απ'έξω, τουλάχιστον μέχρι να εναρμονιστούν με τον τρόπο που τα πράγματα λέγονται/συζητιώνται εδώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τέτοια θρεντς δεν είχαν και την καλύτερη τύχη απ'το μακρυνό παρελθόν μέχρι και το παρόν που ζούμε, σίγουρα ούτε και στο μέλλον γιατί μίλησα με μέντιουμ..

Είμαστε καταδικασμένοι γιατί είμαστε Ελληνάρες, αμόρφωτοι και που και που κλέβουμε και καμμία τσάντα, τα διόδια τα γράφουμε εντελώς στον φούλη μας, δεν το συζητώ ούτε και το διαπραγματεύομαι.

Ενιγουέι, κι εγώ χρειάζομαι διακοπές γι'αυτό και το παραλήρημα. Αν και δεν μου λείπει η θάλασσα, μου λείπει το πρωινό ξύπνημα μιας ωραίας καθημερινής που δεν θα χρειαστεί να έρθω στο ρημαδογραφείο να μας βλέπω να τσακωνόμαστε άνευ λόγου και αιτίας καλοκαιριάτικο. Παρεπιπτόντως ήταν ένα πολύ ήσυχο καλοκαίρι φέτος, που να δεις άλλα καλοκαίρια Κούλη.. μόνο ρακέτες που δεν παίζαμε.

Προς του διαχειριστές του μάταιου τούτου κόσμου: Θα το σβήσετε σύντομα ή θα γίνομαι ρόμπα για μεγάλο χρονικό διάστημα;

ΥΓ: Σας πάω όλους στοίχημα πως μετά από δύο εβδομάδες θα μου έχει περάσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ξέρω εγώ έναν sovaro :wacko:
    Έλα ρε sovara; Από ποιο φόρουμ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ΥΓ: Σας πάω όλους στοίχημα πως μετά από δύο εβδομάδες θα μου έχει περάσει

min orkizesai

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56