Δεν μου αρεσει αυτο που ολο και πιο συχνα βλεπω στον δρομο νεες κοπελες πανω σε σκουτερ παπακια αλλα και μεγαλων κυβικων μηχανες α-κρανωτες με παντοφλακι σορτσακι και κινητο στο χερι .
Γιατι κοριτσια που αυριο θα φερεται μια ζωη σε αυτον τον κοσμο αδιαφορητε για την ζωη σας ????
θεωρηστε εξυπνες και ενημερωμενες γιατι κανεται τετοιες βλακειες??
Σας ειπε κανενας οτι το σπασιμο-γδαρσιμο-καψιμο στην καλυτερη των περιπτωσεων ειναι sexy????
Δεν λεω τα ιδια υσχυουν και για τους ανδρες αλλα για εσας που μπαινετε τωρα στον κοσμο του μοτοσυκλετισμου ειναι απαραδεκτη τετοια νοοτροποια.
Νομιζεται οτι με κρανοs μπουφαν γαντια μποτες δεν θα ειστε sexy??? μπορει , αλλα θα ειστε η ζωντανες η αρτιμελης οταν γινει η στραβη και τοτε σιγουρα θα ειστε sexy.
Νομιζετε οτι αντεχετε την θεα του βγαλμενου σπασμενου χεριου αστραγαλου κνημης η γονατου σας ?????.
Νομιζετε οτι επειδη ειστε ομορφες και αιθεριες θα σας σεβαστει ο καθε μαλακας που υπαρχει στον δρομο , μπορει αλλα μην ξεχνατε οτι αρκει ενας μονο μαλακας για να γινει το ατυχημα φανταστειτετο μονο ενας ριξτε μια ματια τωρα τριγυρω σας ποσους βλεπετε?? σιγουρα οχι μονον ενα.
Εχω αρνηθει βολτες στην γυναικα μου επειδη απλα ηταν καλοκαιρι και δεν ηθελε να βαλει μπουφαν και μποτες και ειμαι οδηγος 20 χρονια τωρα χωρις κανενα ατυχημα αλλα αυτο δεν προεξοφλη οτι δεν θα γινει .
Ο μοτοσυκλετισμος ακομα και στο επιπεδο της απλης μετακινησεις με παπι ειναι παθος και εξ ορισμου καθε παθος ειναι και εν δυναμη επικυνδυνο , εεεεεεε ας μην το προκαλουμε κιολας με την νοοτροπιας μας.