Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 73

Θέμα: Μου αρέσει η αδέκαστη αμεροληψία ορισμένων...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    min orkizesai
    :rotflmao: :rotflmao:

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    sti sygkekrimeni syzitisi, pou enw itan i monadiki entos thematos apotelese aitia auto na svistei!!!!
    Ακριβώς έτσι ..!!

Όταν μια συζήτηση παίρνει καταφανώς τον δρόμο προς το κωλοχανείο, υπάρχουν 2 επιλογές:

Η φεύγει για τόπο χλοερό αύτανδρη ή παραμένει υπό μορφή χαβαλέ πλέον ..

Ερχεσαι λοιπόν εσύ προϊούσης της μπουρδελοσυζήτησης και απαντάς σοβαρά και εντός θέματος..

Ο αρμόδιος διαχειριστής έχει πλέον 2 επιλογές:

Ή σου διαγράφει το post (και τσατίζεσαι..) ή διαγράφει όλη την συζήτηση (και τσατίζεσαι..)

Υ.Γ.
    Χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω τύψεις, θα έπρεπε να έχεις συνειδητοποιήσει ότι ΕΣΥ φταις για την συγκεκριμένη έκβαση του θέματος ..
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Να πω και γω ενα παράδειγμα?
    Πριν καμια βδομάδα αργά την νύχτα(περασμένες 1) μπάινει νέο μέλος κάποιος kostas2752 ή κατι τετοιο.Κάνει λοιπόν ευγενικά πρώτη ερώτηση και λέει οτι ψάχνει να βρέι να βάλει στο μηχανάκι του μια εξάτμιση για να κάνει φασαρία.Πρώτη απάντηση από κάποιον εκ των διαχειριστών-δεν θυμάμαι ποιόν ακριβώς και δε θα πώ γιατι δε θέλω παρεξηγήσεις-που του λέει οτι θα του δώσει 50 ευρώ για να την βάλει εκει που ξέρει και θα του δώσει και μιά λίστα απο περιοχές που δεν πρέπει να περάσει.Ντάξει,το παιδί τα χασε και μας άρχισε όλους στις παναγίες και τα καντήλια και έπεσε τρελό γέλιο(τουλαχιστον εγώ είχα ξεπατωθεί).

Τι θέλω να πώ?Το φταίξιμο που έπεσε βρισίδι ήταν του διαχειριστή γιατί θα μπορούσε να του πεί ευγενικά να μην ενοχλέι τους άλλους με τον θόρυβο.Αλλά καμιά φορά είναι ωραίο και να γίνεται πλάκα,για αυτό άλλωστε μπαίνουμε και σε φόρουμ σωστά?Αν δεν το παρακάνουμε(εγω δεν εχω δεί να το παρακάνουμε) είμαι υπέρ του χαβαλέ.

Αυτά απο μένα!

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    ..."αδέκαστη αμεροληψία"...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	writing1-smiley.gif 
Προβολές:	357 
Μέγεθος:	5,3 KB 
ID:	234211
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ξέρω εγώ έναν sovaro :wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ακριβώς έτσι ..!!

Όταν μια συζήτηση παίρνει καταφανώς τον δρόμο προς το κωλοχανείο, υπάρχουν 2 επιλογές:

Η φεύγει για τόπο χλοερό αύτανδρη ή παραμένει υπό μορφή χαβαλέ πλέον ..

Ερχεσαι λοιπόν εσύ προϊούσης της μπουρδελοσυζήτησης και απαντάς σοβαρά και εντός θέματος..

Ο αρμόδιος διαχειριστής έχει πλέον 2 επιλογές:

Ή σου διαγράφει το post (και τσατίζεσαι..) ή διαγράφει όλη την συζήτηση (και τσατίζεσαι..)

Υ.Γ.
    Χωρίς να θέλω να σου δημιουργήσω τύψεις, θα έπρεπε να έχεις συνειδητοποιήσει ότι ΕΣΥ φταις για την συγκεκριμένη έκβαση του θέματος ..
    Egw apantisa sovara kai epi tou thematos thelontas na steilw to minima oti i erwtisi pou ekane den itan katholou geloia kai oti analogika me tin ilikia tou erwtontos eulogi. Profanws den parelifthei pote! Tin ekdohi na svisei oles tis anoisies pou gia enan efivo mporoun na einai kathoristikes gia to haraktira pou tha diamorfwsei kai tha ekdilwsei argotera sto dromo, giati tin paraleipeis?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome Αν δεν το παρακάνουμε(εγω δεν εχω δεί να το παρακάνουμε) είμαι υπέρ του χαβαλέ.

Αυτά απο μένα! [/B]
    Gia ola yparhei to meros kai i wra. I plaka, to peiragma kai o havales otan einai kaloproeraita einai apodekta kai epithymita. I kafrila de, einai pantou anepithymiti kai auti einai pou katakrinw.

Den ishyrizomai oti eimai kalyteros apo autous pou to ekanan mpourdelo. Ki egw peirazw kai koroideuw (an kai ohi aproklita) alla me peiraxe sti sygkekrimeni syzitisi, efoson tin anefera san paradeigma metaxy allwn, pou enw itan i monadiki entos thematos apotelese aitia auto na svistei!!!! E diladi esena auto de se peirazei? An einai na grafoume mono gia havale, ehw akousei oti to malakies.com einai diathesimo.As paroun auto to domain ki as afisoun to moto na to parei kanenas sovaros anthrwpos pou na einai pragmatika ameroliptos kai na mi nomizei oti to sympan peristrefetai gyrw ap'ton eauto tou.
    Χωρις να ειμαι admin και διαφωνωντας πολλες φορες μαζι τους εχω να σου δωσω μια συμβουλη και αν θες τη δεχεσαι. Αν δεν σου αρεσει εδω τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια. Τιποτα δεν ειναι καταναγκαστικο. Σε χαλαει το φορουμ??? Βουρ για αλλου... Για σενα το λεω...
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Moderator
    Tin ekdohi na svisei oles tis anoisies pou gia enan efivo mporoun na einai kathoristikes gia to haraktira pou tha diamorfwsei kai tha ekdilwsei argotera sto dromo, giati tin paraleipeis?
    Γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να πατήσει ένα κουμπάκι από το να διαχωρίζει 436 λαλακίες...

Σοβαρά τώρα :

ΠΑΡΑ πολλές σοβαρές απαντήσεις έχουν τύχει τέτοιας μεταχείρισης, όχι γιατί οι διαχειριστές είναι εγωπαθή τσογλάνια με extraordinary παπάρι (πράγμα που ισχύει.. ) αλλά γιατί είναι φοβερά κουραστικό και εκνευριστικό να προσπαθείς να διαχωρίσεις 2-3 posts μέσα σε μια συζήτηση 257 απαντήσεων...

Το σωστότερο όλων είναι να δημιουργηθεί (από τα προαναφερθέντα τσογλάνια) μια νέα συζήτηση με copy paste μόνο των σχετικών posts αλλά παντα θα συνεχίζουν να υπάρχουν καμιά 100αριά μουστερήδες που θα θέλουν να λαλακιστούν με την σειρά τους στη νέα συζήτηση...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    ... μπλα μπλα μπλα
    υπερβολικά ορεξατο και καλοβολο σε βρισκω σήμερα.

χθες ????

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    χθες ????
    Δευτεριάτικα ρε..??

(δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου ..)

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Φίλε μου τόσα χρόνια εδω μέσα αυτό γίνεται. Μην χαλιέσαι και μπες στο ίδιο τρυπάκι γιατί όπως αυτοί είσαι άλλος ένας άγνωστος πίσω απο μια οθόνη και κάνε ότι κάνουν:ΧΑΒΑΛΕ!!
    Απλά κάποιοι έχουν την δυνατότητα να σβήνουν και τα θέματα όταν τους την καπνίσει ενω υπάρχουν 1.000 άσχετα και γελοία θέματα που δεν σβήνονται.
    Απλά να κοιτάς και λίγο τις ενότητες που έχουν ενδιαφέρον πραγματικά γιατί οι πιο πολλοί απο αυτους που είναι χρόνια εδω μέσα αυτά κοιτάμε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Δευτεριάτικα ρε..??

(δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου ..)

Ποιά θρησκεια απαγορεύει το τις Δευτέρες;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να πατήσει ένα κουμπάκι από το να διαχωρίζει 436 λαλακίες...

Σοβαρά τώρα :

ΠΑΡΑ πολλές σοβαρές απαντήσεις έχουν τύχει τέτοιας μεταχείρισης, όχι γιατί οι διαχειριστές είναι εγωπαθή τσογλάνια με extraordinary παπάρι (πράγμα που ισχύει.. ) αλλά γιατί είναι φοβερά κουραστικό και εκνευριστικό να προσπαθείς να διαχωρίσεις 2-3 posts μέσα σε μια συζήτηση 257 απαντήσεων...

Το σωστότερο όλων είναι να δημιουργηθεί (από τα προαναφερθέντα τσογλάνια) μια νέα συζήτηση με copy paste μόνο των σχετικών posts αλλά παντα θα συνεχίζουν να υπάρχουν καμιά 100αριά μουστερήδες που θα θέλουν να λαλακιστούν με την σειρά τους στη νέα συζήτηση...
    Πες την αληθεια ρε μπαρμπα (old man xa xa xa χαβαλες μην παρεξηγηθουμε) δεν μπορεις να οδηγησης δεν μπορεις να ....... το μονο που μπορεις ειναι να κανεις ειναι χαβαλες admin :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ( χαβαλες μην παρεξηγηθουμε)

YΓ φοβαμαι δυο πραγματα 1ον μην διαγραφει η τρεχουσα συζητηση γιατι μεσα στις σοβαρες απαντησεις σας δεν χωραει ο χαβαλες , και δευτερον τον Gosgil μην με αποβαλη και μου ζητησει να φερω τον κηδεμονα μου. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome

Πριν καμια βδομάδα αργά την νύχτα(περασμένες 1) μπάινει νέο μέλος κάποιος kostas2752 ή κατι τετοιο.Κάνει λοιπόν ευγενικά πρώτη ερώτηση και λέει οτι ψάχνει να βρέι να βάλει στο μηχανάκι του μια εξάτμιση για να κάνει φασαρία.Πρώτη απάντηση από κάποιον εκ των διαχειριστών-δεν θυμάμαι ποιόν ακριβώς και δε θα πώ γιατι δε θέλω παρεξηγήσεις-που του λέει οτι θα του δώσει 50 ευρώ για να την βάλει εκει που ξέρει και θα του δώσει και μιά λίστα απο περιοχές που δεν πρέπει να περάσει.Ντάξει,το παιδί τα χασε και μας άρχισε όλους στις παναγίες και τα καντήλια και έπεσε τρελό γέλιο(τουλαχιστον εγώ είχα ξεπατωθεί).
    Όντως βαριά η απάντηση ...αλλά νομίζω πως για το συγκεκριμένο θέμα ήταν η καταλληλότερη .

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2007, 13:57
  2. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.................
    από cbr1100xx στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2006, 07:41
  3. Tι μου αρέσει...
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί