Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 73

Θέμα: Μου αρέσει η αδέκαστη αμεροληψία ορισμένων...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    ...malakies.com einai diathesimo...
    Του γκουντ του μπι τρου....

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Του γκουντ του μπι τρου....

Βάζουμε όλοι ρεφενέ να το αγοράσουμε; να το κάνουμε παρακλάδι του μοτο.gr :rotflmao: :rotflmao:

πρώτο mod θα βάλουμε τον Μάκη, όσα ποστ δεν είναι σπαμ η μ@λΑκείες θα τα διαγράφει
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    πρώτο mod θα βάλουμε τον Μάκη, όσα ποστ δεν είναι σπαμ η μ@λΑκείες θα τα διαγράφει
    Ότι δεν είναι σπάμ, θα διαγράφεται λόγω

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ζηλευετε επειδη οι φωνες μιλανε μονο σε μενα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    ζηλευετε επειδη οι φωνες μιλανε μονο σε μενα.
    Shut up voices, or I'll poke you with a stick!
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    Βάζουμε όλοι ρεφενέ να το αγοράσουμε; να το κάνουμε παρακλάδι του μοτο.gr :rotflmao: :rotflmao:
    Άμα παίξει τέτοιο σενάριο το πλερώνω και μόνος μου αμαλάχει, ευγενική χορηγία του mod για τους απανταχού spammers περικαλώ! Αμ πως; :rotflmao:

Ελεύθερος Το avatar του/της Polaris
    Παλι πιασατε τις γκρινιες... και τα μπαλακια για το ποιος φταει...

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ........

Το μπαχαλο δεν ευνοει κανεναν ουτε εμας ουτε εσας ουτε και τους δημιουργους.

Το φορουμ λεγεται ΜΟΤΟ.GR δηλαδη σκεφτεσαι αμεσως αμεσως ,οτι θα λενε για μηχανες και εν παση περιπτωση οτι θα εχει και ενα κυρος.Ολα αυτα με μια ματια.

Εγγραφεσαι και παρατηρεις οτι υπαρχουν και ΧΥΜΑ rooms αλλα και αξιολογα.Μπαινεις εκει που θες και διαβαζεις ενα σωρο αντιπαραθεσεις ενω υπαρχει χωρος και για αυτα...αλλα...αλλου!

Οταν μπαινει καποιος δεν θες να τον κρατησεις?Καθε μερα βλεπω καλωσορισατε το νεο μελος ******
    Επρεπε να γινοταν χαμος λογικα...

το φορουμ δεν δημιουργηθηκε απο κ@βλ@ μονο ετσι απλα..Υπαρχει και κατι αλλο...

Ενω ειναι και ελαφρυ και καλοστημενο θα μπορουσε να ηταν και το προτιμωτερο site στον ιστοχωρο των μηχανων στην ελλάδα.

Ολα αυτα τα κανει η λεξη ΚΥΡΟΣ..Δεν σας κανω μαθημα απλα το αναφερω..

Και σταματω το παραληρημα εδω.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Άμα παίξει τέτοιο σενάριο το πλερώνω και μόνος μου αμαλάχει, ευγενική χορηγία του mod για τους απανταχού spammers περικαλώ! Αμ πως; :rotflmao:
    Λοιπόν από "malakies" μόνο το ".org" είναι διαθέσιμο (ούτε ".com" ούτε ".gr").

Υπάρχει διαθέσιμο όμως το "spam.gr"... Οπότε βρήκα τη δώρο θα σου κάνω στα γενέθλιά σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Λοιπόν από "malakies" μόνο το ".org" είναι διαθέσιμο (ούτε ".com" ούτε ".gr").
    Υπάρχει διαθέσιμο όμως το "spam.gr"... Οπότε βρήκα τη δώρο θα σου κάνω στα γενέθλιά σου...
    ΕΙΣΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!

(σ'αυτό το"org" μήπως θα μπορούσε να μπει και το "io" στο τέλος; )

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
    Παλι πιασατε τις γκρινιες... και τα μπαλακια για το ποιος φταει...

ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ........

Το μπαχαλο δεν ευνοει κανεναν ουτε εμας ουτε εσας ουτε και τους δημιουργους.

Το φορουμ λεγεται ΜΟΤΟ.GR δηλαδη σκεφτεσαι αμεσως αμεσως ,οτι θα λενε για μηχανες και εν παση περιπτωση οτι θα εχει και ενα κυρος.Ολα αυτα με μια ματια.

Εγγραφεσαι και παρατηρεις οτι υπαρχουν και ΧΥΜΑ rooms αλλα και αξιολογα.Μπαινεις εκει που θες και διαβαζεις ενα σωρο αντιπαραθεσεις ενω υπαρχει χωρος και για αυτα...αλλα...αλλου!

Οταν μπαινει καποιος δεν θες να τον κρατησεις?Καθε μερα βλεπω καλωσορισατε το νεο μελος ******
    Επρεπε να γινοταν χαμος λογικα...

το φορουμ δεν δημιουργηθηκε απο κ@βλ@ μονο ετσι απλα..Υπαρχει και κατι αλλο...

Ενω ειναι και ελαφρυ και καλοστημενο θα μπορουσε να ηταν και το προτιμωτερο site στον ιστοχωρο των μηχανων στην ελλάδα.

Ολα αυτα τα κανει η λεξη ΚΥΡΟΣ..Δεν σας κανω μαθημα απλα το αναφερω..

Και σταματω το παραληρημα εδω.
    Δεν είναι "μαγαζί" για να κρατήσει το φορουμ τους χρήστες του. Είναι ένα "ψηφιακό σπίτι" αν θες όπου τους κανόνες και το ποιος θα μπει μέσα το ορίζουν οι δημιουργοί του και αυτοί που το συντηρούν. Όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει και όποιος δε συμμορφώνεται υπάρχει το ban.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Ελεύθερος Το avatar του/της Polaris
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Δεν είναι "μαγαζί" για να κρατήσει το φορουμ τους χρήστες του. Είναι ένα "ψηφιακό σπίτι" αν θες όπου τους κανόνες και το ποιος θα μπει μέσα το ορίζουν οι δημιουργοί του και αυτοί που το συντηρούν. Όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει και όποιος δε συμμορφώνεται υπάρχει το ban.

Αν και την χανεις τη μπαλα λιγο....θα συμφωνησω μαζι σου με το BAN..Kαι πρωτος εγω να γινω BAN αν το θετεις ετσι..γιατι ειμαι ενοχλητικος απο οτι βλεπω..

Τωρα για το αλλο ....Στην τηλεοραση με τη κριτηρια μια εταιρεια πλασαρει την διαφημιση της σε ενα καναλι.Βαση τηλεθεασης μηπως?

Απλα λεω οτι θα μπορουσε το Φορουμ να ειχε κινηθει ποιο εξυπνα με το να κρατα ενα κυρος και συναμα και τα μελη της.

Και δεν ειναι Ιντερνετικη ΦΩΛΙΤΣΑ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
    Αν και την χανεις τη μπαλα λιγο....θα συμφωνησω μαζι σου με το BAN..Kαι πρωτος εγω να γινω BAN αν το θετεις ετσι..γιατι ειμαι ενοχλητικος απο οτι βλεπω..

Τωρα για το αλλο ....Στην τηλεοραση με τη κριτηρια μια εταιρεια πλασαρει την διαφημιση της σε ενα καναλι.Βαση τηλεθεασης μηπως?

Απλα λεω οτι θα μπορουσε το Φορουμ να ειχε κινηθει ποιο εξυπνα με το να κρατα ενα κυρος και συναμα και τα μελη της.

Και δεν ειναι Ιντερνετικη ΦΩΛΙΤΣΑ.
    +1
    Και να κονομάει και κάτι τις απ΄τα bannerάκια τις διαφημίσεις και συνδρομές αμα λάχει. Μαζί με το κύρος πάνε αυτά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Οι διαφημίσεις , ή μάλλον η ανυπαρξία σε αυτό το φόρουμ λέει πολλά .

Υπάρχουν πολλά φόρουμς εκεί έξω που με 150 μέλη μόνο και έχουν γεμίσει 300 διαφημίσεις . Αυτά είναι μαγαζάκια , και αυτά στοχεύουν κάπου .

Τώρα από κει και πέρα νομίζω πως η απάντηση του Oldman στο αρχικό post είναι ξεκάθαρη . Πως να αφήσεις ένα θέμα που έχει πάει κατά διαόλου στις προηγούμενες 150 απαντήσεις του να σταθεί όταν βρίσκεται ένας μετά από 20 σελίδες να απαντήσει σοβαρά .

Δεν έχει νόημα .....είναι σαν να έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου , να έχει καεί η κουζίνα , το μπάνιο, οι κρεβατοκάμμαρες , η αποθήκη , το σαλόνι .....και να έχει μείνει ένα μικρό χωλάκι , και να θες να μπεις με ένα ποτήρι νερό να σώσεις τη φωτιά . Εε , αυτό δεν γίνεται .

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    ρε σεις ο καπ10 που ειναι?
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Περιμένει στη γωνία να εμφανιστώ ....

Ήρθα !!!!!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου αρέσει που θέλουμε και πίστα F1
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56