Του γκουντ του μπι τρου....Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
...malakies.com einai diathesimo...
![]()
![]()
Του γκουντ του μπι τρου....Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
...malakies.com einai diathesimo...
![]()
![]()
Βάζουμε όλοι ρεφενέ να το αγοράσουμε; να το κάνουμε παρακλάδι του μοτο.gr :rotflmao: :rotflmao:
πρώτο mod θα βάλουμε τον Μάκη, όσα ποστ δεν είναι σπαμ η μ@λΑκείες θα τα διαγράφει![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ότι δεν είναι σπάμ, θα διαγράφεται λόγωΑρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
πρώτο mod θα βάλουμε τον Μάκη, όσα ποστ δεν είναι σπαμ η μ@λΑκείες θα τα διαγράφει![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ζηλευετε επειδη οι φωνες μιλανε μονο σε μενα.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Shut up voices, or I'll poke you with a stick!Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ζηλευετε επειδη οι φωνες μιλανε μονο σε μενα.![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Άμα παίξει τέτοιο σενάριο το πλερώνω και μόνος μου αμαλάχει, ευγενική χορηγία του mod για τους απανταχού spammers περικαλώ! Αμ πως;Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
Βάζουμε όλοι ρεφενέ να το αγοράσουμε; να το κάνουμε παρακλάδι του μοτο.gr :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao:
Παλι πιασατε τις γκρινιες... και τα μπαλακια για το ποιος φταει...
ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ........
Το μπαχαλο δεν ευνοει κανεναν ουτε εμας ουτε εσας ουτε και τους δημιουργους.
Το φορουμ λεγεται ΜΟΤΟ.GR δηλαδη σκεφτεσαι αμεσως αμεσως ,οτι θα λενε για μηχανες και εν παση περιπτωση οτι θα εχει και ενα κυρος.Ολα αυτα με μια ματια.
Εγγραφεσαι και παρατηρεις οτι υπαρχουν και ΧΥΜΑ rooms αλλα και αξιολογα.Μπαινεις εκει που θες και διαβαζεις ενα σωρο αντιπαραθεσεις ενω υπαρχει χωρος και για αυτα...αλλα...αλλου!
Οταν μπαινει καποιος δεν θες να τον κρατησεις?Καθε μερα βλεπω καλωσορισατε το νεο μελος ******
Επρεπε να γινοταν χαμος λογικα...
το φορουμ δεν δημιουργηθηκε απο κ@βλ@ μονο ετσι απλα..Υπαρχει και κατι αλλο...
Ενω ειναι και ελαφρυ και καλοστημενο θα μπορουσε να ηταν και το προτιμωτερο site στον ιστοχωρο των μηχανων στην ελλάδα.
Ολα αυτα τα κανει η λεξη ΚΥΡΟΣ..Δεν σας κανω μαθημα απλα το αναφερω..
Και σταματω το παραληρημα εδω.
Λοιπόν από "malakies" μόνο το ".org" είναι διαθέσιμο (ούτε ".com" ούτε ".gr").Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Άμα παίξει τέτοιο σενάριο το πλερώνω και μόνος μου αμαλάχει, ευγενική χορηγία του mod για τους απανταχού spammers περικαλώ! Αμ πως;:rotflmao:
Υπάρχει διαθέσιμο όμως το "spam.gr"... Οπότε βρήκα τη δώρο θα σου κάνω στα γενέθλιά σου...
![]()
ΕΙΣΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Λοιπόν από "malakies" μόνο το ".org" είναι διαθέσιμο (ούτε ".com" ούτε ".gr").
Υπάρχει διαθέσιμο όμως το "spam.gr"... Οπότε βρήκα τη δώρο θα σου κάνω στα γενέθλιά σου...
![]()
![]()
![]()
![]()
(σ'αυτό το"org" μήπως θα μπορούσε να μπει και το "io" στο τέλος; )![]()
Δεν είναι "μαγαζί" για να κρατήσει το φορουμ τους χρήστες του. Είναι ένα "ψηφιακό σπίτι" αν θες όπου τους κανόνες και το ποιος θα μπει μέσα το ορίζουν οι δημιουργοί του και αυτοί που το συντηρούν. Όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει και όποιος δε συμμορφώνεται υπάρχει το ban.Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Παλι πιασατε τις γκρινιες... και τα μπαλακια για το ποιος φταει...
ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ........
Το μπαχαλο δεν ευνοει κανεναν ουτε εμας ουτε εσας ουτε και τους δημιουργους.
Το φορουμ λεγεται ΜΟΤΟ.GR δηλαδη σκεφτεσαι αμεσως αμεσως ,οτι θα λενε για μηχανες και εν παση περιπτωση οτι θα εχει και ενα κυρος.Ολα αυτα με μια ματια.
Εγγραφεσαι και παρατηρεις οτι υπαρχουν και ΧΥΜΑ rooms αλλα και αξιολογα.Μπαινεις εκει που θες και διαβαζεις ενα σωρο αντιπαραθεσεις ενω υπαρχει χωρος και για αυτα...αλλα...αλλου!
Οταν μπαινει καποιος δεν θες να τον κρατησεις?Καθε μερα βλεπω καλωσορισατε το νεο μελος ******
Επρεπε να γινοταν χαμος λογικα...
το φορουμ δεν δημιουργηθηκε απο κ@βλ@ μονο ετσι απλα..Υπαρχει και κατι αλλο...
Ενω ειναι και ελαφρυ και καλοστημενο θα μπορουσε να ηταν και το προτιμωτερο site στον ιστοχωρο των μηχανων στην ελλάδα.
Ολα αυτα τα κανει η λεξη ΚΥΡΟΣ..Δεν σας κανω μαθημα απλα το αναφερω..
Και σταματω το παραληρημα εδω.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
Δεν είναι "μαγαζί" για να κρατήσει το φορουμ τους χρήστες του. Είναι ένα "ψηφιακό σπίτι" αν θες όπου τους κανόνες και το ποιος θα μπει μέσα το ορίζουν οι δημιουργοί του και αυτοί που το συντηρούν. Όποιος θέλει μένει όποιος θέλει φεύγει και όποιος δε συμμορφώνεται υπάρχει το ban.![]()
Αν και την χανεις τη μπαλα λιγο....θα συμφωνησω μαζι σου με το BAN..Kαι πρωτος εγω να γινω BAN αν το θετεις ετσι..γιατι ειμαι ενοχλητικος απο οτι βλεπω..
Τωρα για το αλλο ....Στην τηλεοραση με τη κριτηρια μια εταιρεια πλασαρει την διαφημιση της σε ενα καναλι.Βαση τηλεθεασης μηπως?
Απλα λεω οτι θα μπορουσε το Φορουμ να ειχε κινηθει ποιο εξυπνα με το να κρατα ενα κυρος και συναμα και τα μελη της.
Και δεν ειναι Ιντερνετικη ΦΩΛΙΤΣΑ.
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Polaris
Αν και την χανεις τη μπαλα λιγο....θα συμφωνησω μαζι σου με το BAN..Kαι πρωτος εγω να γινω BAN αν το θετεις ετσι..γιατι ειμαι ενοχλητικος απο οτι βλεπω..
Τωρα για το αλλο ....Στην τηλεοραση με τη κριτηρια μια εταιρεια πλασαρει την διαφημιση της σε ενα καναλι.Βαση τηλεθεασης μηπως?
Απλα λεω οτι θα μπορουσε το Φορουμ να ειχε κινηθει ποιο εξυπνα με το να κρατα ενα κυρος και συναμα και τα μελη της.
Και δεν ειναι Ιντερνετικη ΦΩΛΙΤΣΑ.
Και να κονομάει και κάτι τις απ΄τα bannerάκια τις διαφημίσεις και συνδρομές αμα λάχει. Μαζί με το κύρος πάνε αυτά.![]()
Οι διαφημίσεις , ή μάλλον η ανυπαρξία σε αυτό το φόρουμ λέει πολλά .
Υπάρχουν πολλά φόρουμς εκεί έξω που με 150 μέλη μόνο και έχουν γεμίσει 300 διαφημίσεις . Αυτά είναι μαγαζάκια , και αυτά στοχεύουν κάπου .![]()
Τώρα από κει και πέρα νομίζω πως η απάντηση του Oldman στο αρχικό post είναι ξεκάθαρη . Πως να αφήσεις ένα θέμα που έχει πάει κατά διαόλου στις προηγούμενες 150 απαντήσεις του να σταθεί όταν βρίσκεται ένας μετά από 20 σελίδες να απαντήσει σοβαρά .
Δεν έχει νόημα .....είναι σαν να έχει πάρει φωτιά το σπίτι σου , να έχει καεί η κουζίνα , το μπάνιο, οι κρεβατοκάμμαρες , η αποθήκη , το σαλόνι .....και να έχει μείνει ένα μικρό χωλάκι , και να θες να μπεις με ένα ποτήρι νερό να σώσεις τη φωτιά . Εε , αυτό δεν γίνεται .
ρε σεις ο καπ10 που ειναι?![]()
Περιμένει στη γωνία να εμφανιστώ ....
Ήρθα !!!!!