επίσης:
Ο αερόσακος ... σκοτώνει ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης η ζελατίνες αποδεκατίζουν τα μυγάκια, ενώ τα λάδια των μοτοσυκλετών μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα...Ααααα,και τα φλάς σου σπάνε τα νεύρα να τα βλέπεις να αναβοσβήνουν...
Mην πιάσουμε καταλύτες και μπαταρίες!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τελευταία μέρα/νύχτα του καλοκαιριού, ε?
![]()
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
Μπααααα,έχουμε ακόμα 13 ημέρες για την τελευταία μέρα του καλοκαιριού (είμαι παλαιοημερολογίτης)Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Τελευταία μέρα/νύχτα του καλοκαιριού, ε?
![]()
![]()
![]()
καβάλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από fz6man
οι καποτες είναι για το μπούτσο :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΡΑ! απο το νηπειαγωγειο μεχρι το πανεπιστημιο.
οτι αλλο και να πουμε, ενα ειναι το σιγουρο ειτε με κρανος ειτε χωρις τα κυπαρισια θα τα βλεπουμε συνεχεια.
αλλα δυστυχως μεχρι σημερα δεν εχουν μαζευτει ολες οι λεσχες, για να το απαιτησουν απο τους μαμιοληδες που κυβερνανε τοσα χρονια.![]()
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
εχω ενα φιλο που ακουσε απο καποιον στο γραφειο της γυναικας του οτι ενας στην Αγγλια τρακαρε την ωρα που χαζμουργιοτανε και δαγκωσε τον αεροσακο, τον ξεφουσκωσε και χτυπησε σοβαραΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
επίσης:
Ο αερόσακος ... σκοτώνει ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ενας αλλος στην Ισπανια σκαλιζε την μυτη του την ωρα της συγκρουσης και ο αεροσακος τα εκανε πολυ χειροτερα
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εχω ενα φιλο που ακουσε απο καποιον στο γραφειο της γυναικας του οτι ενας στην Αγγλια τρακαρε την ωρα που χαζμουργιοτανε και δαγκωσε τον αεροσακο, τον ξεφουσκωσε και χτυπησε σοβαρα
ενας αλλος στην Ισπανια σκαλιζε την μυτη του την ωρα της συγκρουσης και ο αεροσακος τα εκανε πολυ χειροτερα
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
Είσαι αηδιαστικός..Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ενας αλλος στην Ισπανια σκαλιζε την μυτη του την ωρα της συγκρουσης και ο αεροσακος τα εκανε πολυ χειροτερα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Είσαι αηδιαστικός..![]()
![]()
![]()
PHOTOSHOP ΕΙΝΑΙ ΡΕ!
Τι σκ@τ@ σου μαθαινω?
![]()
![]()
![]()
Τώρα το παρατήρησα..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
PHOTOSHOP ΕΙΝΑΙ ΡΕ!
Τι σκ@τ@ σου μαθαινω?
![]()
![]()
![]()
Sorry boss..![]()
![]()
Αν αυτός ο "κύριος" που έγραψε το άρθρο όντως οδηγεί μοτοσυκλέτα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει πέσει ποτέ.Όποιος έχει πέσει παιδιά,ξέρει τι σημαίνει το κράνος για την σωματική μας ακεραιότητα.Λυπάμαι μόνο,γιατί όπως το διαβάσαμε εμείς αυτό το άρθρο έτσι το διαβάζουν και πιτσιρικάδες που ψάχνουν αφορμή να μην το φοράνε και βρίσκουν πάτημα σε αυτό το δήθεν επιστημονικό κείμενο.Έχουμε δημοκρατία και ελευθερία του λόγου,αλλά αυτά που γράφει θέτουν σε κίνδυνο ζωές
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Kαι εγώ.
Δυο φορές.
+2 και από εμένα![]()
ή πάλι έπεσε και χτύπησε ... στο κεφάλι.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αν αυτός ο "κύριος" που έγραψε το άρθρο όντως οδηγεί μοτοσυκλέτα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει πέσει ποτέ.
Δεν εξηγείται αλλιώς ....
![]()
![]()