Ένα site που βρήκα σε ένα φόρουμ τυχαία...
http://helmet.8m.net/kranos.htm
Τι μ@λακ@ είναι...
![]()
![]()
Ένα site που βρήκα σε ένα φόρουμ τυχαία...
http://helmet.8m.net/kranos.htm
Τι μ@λακ@ είναι...
![]()
![]()
Ας καρφωθεί πουθενά με το κεφάλι και θα του πω εγώ αν το κράνος σώζει ζωές ή όχι.
![]()
![]()
\
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Νταξ' μωρέ..... κάθε 3 και λίγο μια από τα ίδια....
Ο καθένας όπως αρέσκεται.....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Απο την μια έχει ενα μικρο δικιο. Απο την αλλη ομως δεν λέει να ψάχνεις αυτιά στους τοιχους και μάτια στο χαντάκι ( αν σηκωθείς φυσικά )
τι λεει ρε ο τρομπας![]()
αντε να με πεισει εμενα που εσκασα με 70 χλμ σε αυτοκινητο οτι θα ζουσα αν δεν φορουσα κρανος .
κρα κρα κρα κρα κρα
ας ενοθουμε να τον κραξουμε ολοι μαζι![]()
Ανάμεσα στα 10.000.000 επιστήμονες που κάνουν έρευνες και μελέτες σε θέματα ασφαλείας και προστασίας, υπάρχουν και μερικοί που θέλουν να αποδείξουν το αντίθετο.
Ας κάνει μια βόλτα με 40χαω ο κυριούλης, να τον χτυπήσω με το αμάξι, να πέσει κάτω, να δούμε την θεωρία του στην πράξη...![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
έτσι έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Νταξ' μωρέ..... κάθε 3 και λίγο μια από τα ίδια....
σε λίγο θα βάλουμε recycle και σε αυτό
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελεος
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Αλλος ενας νεοελληνας που, εχοντας φαει του κοσμου τις κλησεις κυκλοφοροντας ακρανωτος για να μη χαλασει το τζελ στο μαλλι, ψαχνει να βρει διαολους και σαταναδες γενικοτερα στη χρηση κρανους...Εχουμε γεμισει επιστημονες..
θα ηθελα πολυ να δω τη μουρη του μετα απο καμμια πτωση..
Μου θυμιζει ενα βλακα πρωην συναδελφο μου που εφυγε απο τη δουλεια γιατι λεει του κοβανε συνεχεια κλησεις οι μπατσοι λογω ακρανωσιας..και δε του τις πληρωνε η εταιρεια!!
Το site του συγκεκριμένου παλιοτραμπάκουλα έχει εμφανιστεί και παλαιότερα.... Μιλάμε ο τύπος πρέπει να πίνει ληγμένα αρντάν τουλάχιστον!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
βασικα γυναικα ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
Το site του συγκεκριμένου παλιοτραμπάκουλα έχει εμφανιστεί και παλαιότερα.... Μιλάμε ο τύπος πρέπει να πίνει ληγμένα αρντάν τουλάχιστον!![]()
της κοινωνιολόγου Θεαν. Ξένου
σε συνεργασία με τον φυσικό
δρ. Διον. Βάδεν![]()
Τι μ@λ@κίες.Ρε παιδιά μη δίνουμε και αξία σε κάθε κόπανο που βάζει μία σελίδα για να πει τη σαχλαμάρα του. Κουμπάρε σβου το ποστ ή τουλάχιστον το λινκ για να μη χάσουν και άλλοι το χρόνο τους διαβάζοντας π@π@ριές.
![]()
Επειδή βαριέμαι, θα κάτσω να σχολιάσω το πρώτο μέρος από τις μαλακίες που γράφει ο παπάρας.
Ή λάθος κράνος φοράς, ή εχεις μάτια και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ή δεν έχεις καθρέφτες.1) Το κράνος μειώνει το περιμετρικό οπτικό πεδίο. Ενδέχεται να μην αντιληφθεί ο οδηγός ένα όχημα το οποίο έρχεται από πίσω και να συγκρουστεί με αυτό.
Μάλλον ο φίλος δεν έχει φορέσει ποτέ κράνος.2) Το κράνος μειώνει την ακουστική αντίληψη και ιδιαίτερα την ικανότητα προσδιορισμού της πηγής του ήχου. Κατά την οδήγηση, ιδιαίτερα μέσα σε πόλη, ο οδηγός αντιλαμβάνεται την ύπαρξη και θέση άλλων οχημάτων από τον θόρυβο π.χ. του κινητήρα ή των τροχών τους. Έτσι είναι δυνατό να κάνει ασφαλείς ελιγμούς και να αποφύγει πρόσκρουση. Κάθε μείωση της ακουστικής αντίληψης του περίγυρου, αυξάνει αισθητά και την πιθανότητα σύγκρουσης.
Ακόμα, αν αντιλαμβάνεσαι τη θέση των άλλων οχημάτων από τον ήχο των ελαστικών, πολύ κοντά τους αφήνεις να σε πλησιάζουν.
Εδώ παρατηρούμε τον φίλο μας να συσχετίζει τους κοινούς βάνδαλους με τους μοτοσυκλετιστές επειδή και οι μενς και οι δε φοράνε κράνος.3) Η χρήση κράνους δίνει την ψευδαίσθηση ασφάλειας και ο οδηγός γίνεται λιγότερο προσεκτικός. Αυτός που φορά κράνος καθίσταται ανώνυμος και μειώνεται το αίσθημα ευθύνης προς τους άλλους. Κοινοί εγκληματίες ή τρομοκράτες φέροντες κράνος διαπράττουν αδικήματα χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο να αναγνωριστούν.
Μήπως πρέπει να μη φοράω και κάλτσες; Να πω στην κοπέλα μου να μη φοράει καλτσόν;
Τέλος, αν φορόντας το κράνος νοιώθεις ανίκητος, το πρόβλημα είναι στο περιεχόμενο του κράνους, και όχι στο κράνος.
Α, τώρα μας το πάιζει και επιστήμων.4) Η χρήση κράνους προξενεί αίσθημα μικρής ή μεγάλης δυσφορίας στον οδηγό, ανάλογα με την ευαισθησία του, με αποτέλεσμα να μειώνει σε αντίστοιχο βαθμό και την προσοχή του. Η δυσφορία προκαλείται α) λόγω του βάρους του κράνους, β) λόγω της διατάραξης στην φυσική ψύξη της κεφαλής, διότι αφενός εμποδίζει την απαγωγή θερμότητας με εξάτμιση του ιδρώτα και εκπομπή υπέρυθρης ακτινοβολίας και αφετέρου κατακρατά την ηλιακή ακτινοβολία σε περίπτωση που το χρώμα του είναι σκούρο (η χαμηλή εντός πόλης ταχύτητα και οι στάσεις στα φανάρια αποκλείουν την ψύξη), γ) λόγω της υγρασίας που δημιουργείται από την παρεμπόδιση αερισμού, δ) λόγω της μείωσης της οπτικοακουστικής αντίληψης με αποτέλεσμα το άτομο να αισθάνεται αποκλεισμένο από το περιβάλλον.
Παναγιά βοήθα.
α)Αν σε ενοχλεί το κράνος, μικρό νούμερο φοράς.
β)Αν ζεστένεσαι με το κράνος, άνοιξε λίγο τη ζελατίνα. Στο κάτω κάτω μην είσαι τόσο μη-μου-άπτου.
γ)το ίδιο πάλι λέει;
δ)Πάλι πρόκειται για πρόβλημα του οδηγού και όχι του κράνους.
Γυαλιά αέρα;5) Η χρήση κράνους εμποδίζει τον οδηγό να φορέσει τα γυαλιά κατά του αέρα και ήλιου, ενώ ο ενσωματωμένος πλαστικός ανεμοθραύστης είναι άχρηστος για πολλούς λόγους: α) Αν είναι σκούρος είναι ακατάλληλος για νυκτερινή οδήγηση και αν είναι άχρωμος είναι ακατάλληλος για οδήγηση με ήλιο), β) μετά από ένα διάστημα γεμίζει γρατσουνιές και καθίσταται ακατάλληλος σε κάθε περίπτωση.![]()
Περίεργο, εγώ πως μπορώ και φοράω τα γυαλιά μου;
Οι ζελατίνες, τέλος, αλλάζουν.
Πως θα μπει; κλείσε τη μαμημένη τη ζελατίνα, κάφρε.6) Εάν έντομο, όπως είναι η μέλισσα ή η σφίγγα, εισέλθει και παγιδευτεί στο κράνος, η προσοχή του οδηγού θα περισπαστεί με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος.
Α, και επίσης, αν "περισπαστεί" (τι σκατά σύνταξη είναι αυτήη προσοχή του οδηγού, αποτέλεσμα αυτού είναι η απώλεια ελέγχου;
Αν ΔΕΝ φοράς κράνος, η πιθανότητα να σου μπει το μαμουνι σε μάτι μύτη στόμα αυτί είναι πολύ μεγαλύτερη. Ασ αφήσουμε στην άκρη τα πετραδάκια...
Μαλακία τελικά το κράνος. Εγώ θα τα πουλήσω τα δικά μου.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε