Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 17 από 17

Θέμα: Hornet 600 ή Fazer 600?

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    βασικα και τα δυο πανε μια χαρα για τα κυβικα τους το θεμα ειναι η απουσια φαιρινκ οπου σε ταξιδια κατανταει κουραστικο απο εκει και περα απο ταξιδια αλλο τιποτα δεν μασανε.

Επειδη τα δυο μοντελα απευθυνονται στο ιδιο κοινο οι διαφορες τους ειναι στα σημεια οποτε τι να σου πουμε ακολουθησε πλεον αυτο που σου αρεσει

Συμφωνώ με 1000 και συμπληρώνω ότι αν δεν είχα το Ζ (το οποίο απορώ γιατί δεν είναι στις επιλογές σου) θα έπερνα το FZ6. Το θεωρώ πανέμορφο.

Όσο για τον αέρα.........
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Horneeeeeeeeeeeeet!!!!! Μα δεν είναι πανέμορφο;;; εεεεε;Το Πορτοκαλί!!! Το Yamaha είναι λίγο πιο δυνατό φυσικά (αν και στα πρώτα 500 μέτρα του ρίχνεις στα αφτιά) - κοντό γρανάζωμα γάρ! και σε στροφιλίκι το χτυπάς στα ίσια (και φευγείς - χε,χε!). Μην ακούς τι λένε για ίππους και μεγάαααααλα ταξίδια.(αμάν πιά με τους τύπους με τα 1000άρια-ηρεμήστε φίλτατε και προσγειώστε το αερωθούμενο σας) Μια χαρά θα τα καταφέρεις με το 600αρι.(ακου μιτσούλικο!) Αυτά μόνο στο America που το 85% των δρόμων τους είναι μεγάλες ευθείες.Φυσικά και θα βάλεις ανεμοθώρακα στο naked σου για ταξίδι.Δέν το συζητάω. Οπως κατάλαβες είμαι υπέρ του Hornet μιας και το έχω (το πορτοκαλί!!!) Και εγώ ήμουν το καλοκαίρι μεταξύ cb600f-fz6. Απλά το Yamaha το θεωρώ κακάσχημο (όπως και οι φίλοι yamaha-οι το hornet αντίστοιχα) Σημ.Ωραίο φανάρι το FZ! Αν μπορείς κάνε ένα test-ride,Αλλιώς πάρε το δικό μου μία βόλτα και τράβα μετά και αγόρασε το!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. cbf 600 Vs fazer 600
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2006, 03:02
  2. Fazer 600 Vs Hornet 600
    από KNOTIS21 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2006, 13:45
  3. service manuals fazer 600 2004 και hornet 600 2003
    από lousou76 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks