Μα τι περιμενεις απο ενα 250ρι...για τα κυβικα του ειναι μια χαρα...Στην επιστροφή ειδα εναν τυπο με ενα ΧR 125 και ερχοταν απο ΚΑΛΑΜΑΤΑ αυτος τι να πει....
Μα τι περιμενεις απο ενα 250ρι...για τα κυβικα του ειναι μια χαρα...Στην επιστροφή ειδα εναν τυπο με ενα ΧR 125 και ερχοταν απο ΚΑΛΑΜΑΤΑ αυτος τι να πει....
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ CBF ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
ΛΟΙΠΟΙΝ ΤΟ CBF ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΣΗΜΙ.
Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ TANK COVER ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΩ ΘΕΩΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΔΙΤΡΟΧΑ (4 ΜΗΝΕΣ) ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΒΙΚΩΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ΟΠΟΤΕ
ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ UPLOAD ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
Καλω ηλθες Billy. Ευχομαι να περασεις καλα εδω sto forum!
Η ασημενια δυναμη μεγαλωνει :smilea:
Καλωσήλθες φίλε Μπίλυ. Ride safe.
Ούλα, αυτό που μεγαλώνει είναι το πλήθος των cbfάδων. Ας μην καλλιεργούμε άλλο αυτή την ηλίθια κόντρα. Σε λίγο θα δώσεις και όνομα ξεχωριστό στα ασημένια. Πρόσεξε τι γράφεις
Καλημέρα chat! Σημερα ο αφεντικό με έπιασε 2 φορες να σερφάρω στο φόρουμ. Αντε να δούμε τι θα γίνει όταν τριτώσει!
Με αφορμή το συγκλονιστικό για μένα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=13778
παιδιά σας παρακινώ, βρείτε χρόνο να πάτε βόλτα. Εγώ δεν έχω και πολύ, αλλα θα το έχω stand By. Δε χρειάζεται να πάτε Ευβοια που λέει ο φίλτατος Ούλας αν έχετε ανασφάλειες, κατανοητό. Ανεβείτε μια βόλτα Πάρνηθα ή Πεντέλη για ένα καφεδάκι μια Κυριακή πρωι... Ζήστε τη μαγεία των 2 τροχών: ΔΕΝ είναι στην πόλη
Καλή η ιδέα του john για Πάρνηθα αν και προτείνω αν πάμε, να πάμε όταν γίνει πιο βαρύς ο καιρός έτσι ώστε να ρίχνει και κανά χιονάκι (λίγο είπα μη φοβάστε). Εϊναι πραγματικά όμορφα κι είναι και κοντά στην Αθήνα. Πεντέλη δεν έχει τίποτα και Εύβοια είναι για καλοκαίρι πιο πολύ
O Γιαγιά Αρκούδα τα μαθήματα στην Πεντέλη δεν τα έκανε? Ρε σεις μου ήρθε ΙΔΕΑ! Αμα τον παρακαλέσουμε άραγε θα κάνει ένα session για αρχάριους να πάμε με τα cbf250?
Και πες οτι το παιδι εχει ολη την καλη διαθεση, και κανει αυτο που λες; Ποσο θα κοστισει να κλεισουμε την πιστα; Ειναι καλη η πιστα στην Πεντελη; Που στο καλο ειναι και δεν την εχω ξανακουσει;O Γιαγιά Αρκούδα τα μαθήματα στην Πεντέλη δεν τα έκανε? Ρε σεις μου ήρθε ΙΔΕΑ! Αμα τον παρακαλέσουμε άραγε θα κάνει ένα session για αρχάριους να πάμε με τα cbf250?
έμαθε κανείς περισσότερα για το νέο cbf και πού βρήκε τα παραπάνω άλογα? Εχω ξενερώσει λίγο με το δικό μου ρε γαμώτο. Ενας φίλος με ρώτησε τι να πάρει για να αρχίσει και του είπα ή το cbf ή αλλιώς κανα 500 δικύλινδρο, κι αν κάνει το δεύτερο ομολογώ πως θα ζηλέψω... Σκατά, αν δεν ήταν ο στρατός στη μέση θα το άλλαζα τώρα.
Ωπ...με το μπαρδο κιολας ετσι;Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Με αφορμή το συγκλονιστικό για μένα http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=13778
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Σε πάω ρε μπαγάσα gcrook!
Μάγκες βρίσκομαι εχθές σε ένα φανάρι στην πλατεία Κέννεντυ και δίπλα μου είναι ένα παληκάρι με μηχανή. Ξεκινάμε με πράσινο και αυτός κατευθύνεται ευθεία και εγώ ξεκινάω να μπω σ ένα δρόμο διαγώνια. Εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα και με κόκκινο ξεκινάει με αυτοκίνητο μια γκόμενα να κάνει επιτόπια. Αποτέλεσμα χτυπάει το παληκάρι και εγώ παθαίνω την πλάκα της ζωής μου γιατί ένα δευτερόλεπτο πριν βρισκόμουνα δίπλα του και όπως καταλαβαίνεται αν είχα αργήσει λίγο να πάρω κλίση για το διαγώνιο δρόμο θα είχε στείλει η γκόμενα το παληκάρι πάνω μου. Το παληκάρι πέφτει κάτω και μάλλον από ότι έλεγε πρέπει να είχε σπάσει το γόνατό του.
ONLY THE GOOD DIE YOUNG