Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Επρεπε να της απαντησεις "εσυ έχεις μ00ν@κι? - Όλες έχουμε! - Γιά να το δω!"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Απόλυτα σωστός!!

Και όπως λέει και το Savoir Vivre του Πανούτσου:

"Αν σας πουν "κάνε μας μια σούζα", μπορείτε να απαντήσετε "κάνε μας μια πίπα". Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί."

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Give me fuel, Give me fire

ρε παιδιά σ'όλους μπορεί να συμβεί οτιδήποτε...δεν κυνηγάμε την τύχη μας όμως με το παραμικρό και οπουδήποτε..όποτε τύχει να είμαι με τη μηχανή μέσα στην πόλη και συναντηθώ με άλλο ss κάνουν λες και τους τσίμπησε μύγα τσε-τσε..και κάνουν ανοίγματα μέσα στους στενούς δρόμους της πόλης μου για να αποδείξουν στον άλλον τί???
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Καλά...ας είχα εγώ σσ το 2005 τον Σεπτέμβριο όπου έκανα με το FZ6 400χιλιόμετρα πάνε-έλα δρόμο με συνολικά 2.500.00 ευρώ σε αυτοκίνητα βόλτα...και στα @@ μου για την πόλη μετά......άρε πως περνάνε τα χρόνια....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    αυτο το λες για καλο;;;:rotflmao: :rotflmao:
    Ήταν η έμπνευση της στιγμής, ποιητική αδεία ρε αδελφέ... Σκεφτόμουνα τον "ιδεατό" ταρίφα και όχι τον πραγματικό.

Και για να εξηγήσω τι θεωρώ ιδεατό: όταν πας αργά κάθεσε δεξιά και όχι στην μέση του δρόμου δημιουργόντας από πίσω σου ουρά μεγαλύτερη από της εφορίας...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    εγώ πάντως δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο νομίζεις ότι ο κύριος με το CBR ήθελε να αποδείξει κάτι σε εσένα προσωπικά ή να σε μειώσει για τη μηχανή που έχεις. κυρίως λόγω του τίτλου: «δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!»

@stvr1: «κάποιος πρέπει να του πεί ότι στις γκόμενες δεν αρέσουν τα καφριλίκια που αρέσουν σε εμάς»

αυτό δεν ισχύει για κάτι γκόμενες που ξέρω

μια φορά, μια κοπέλα στα διόδια με ρώτησε αν κάνει σούζα (το cb-1, απάντησα «όλες κάνουν») και μου είπε «για κάνε μια τώρα που θα ξεκινάς, να σε δω!»
    Ναι ρε φίλε, αλλά οδηγούσες και cb, όχι παπί. Ή μάλλον δεν αρέσουν στις γκόμενες στην ηλικία μου...
    ΓΕΡΝΑΩ

Πέρα από την πλάκα πάντως, όλοι έχουμε κάνει ένα κάρο μαλακίες με τη μηχανή, το μόνο που μπορώ να πω για τον εαυτό μου είναι ότι πάντα τις απόφευγα όταν υπήρχε και άλλος στο κάδρο.
    Ακόμα και με ανθρώπους με τους οποίους είχαμε κάνει πολλά χιλιόμετρα δίπλα δίπλα, διότι η μαλακία συνηθώς δεν είναι εσκεμένη αλλά μπορεί να πάρει τους πάντες η μπάλα.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 14:41
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 17:43