Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!

Πεταμένο Μέλος Το avatar του/της dimval

Δεν είναι πρόσκληση για άνοιγμα γμτ!

Γιατί κάθε φορά οποιοδήποτε βλέμα-κίνηση λαμβάνεται σαν πρόσκληση για χαζομάρες εντός πόλης? Τα ίδια και σήμερα. Οτι πηγάινω λίγο πάνω από το όριο στην Εθνική, δε σημαίνει πως θέλω να τις μετρήσουμε.
    Μόνο που ο φίλος με το CBR στη Μεταμόρφωση δε το κατάλαβε και αφού χρησιμοποίησε όλα τα πιθανά ανοίγματα, ναι τα κατάφερε βγήκε μπροστά μου για μου αφιερώσει ένα εντο και το καπάκι του μαζί
    Στα 50 μέτρα μπροστά μου, δεν ήξερα τι να αποφύγω. Αυτόν που κυλιόταν ασταμάτητα? Το cbr που καρφώθηκε σε αυτοκίνητο? Για καλη του τύχη τίποτα από τα 2.
    Σταμάτησα στη ΛΕΑ, 2 αυτοκίνητα απο πισω με αλαρμ να κόβουν την κίνηση και η τροχαία στα καπάκια. Οτι δεν μπορούσε να σηκωθεί από τους πόνους, με μούδιασε άσχημα πρωινιάτικο.
    Τι το ήθελα τον εθελοντισμό? Καταθέση θα δώσω στη Μαλακάσα

Περαστικά σου

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    One with everything

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    shit happens my friend...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Ξέρεις τι λένε για τις μαλακίες....

Πω πω.. τρελη ρομπα...

Ακριβώς όπως το είπες. Από το βλέμα και μόνο, από ένα τίποτα πιάνονται.

Μου έχει τύχει στο λευκό πύργο να έχω δίπλα μου R1 με δυο μαντραχαλέους και γω δικάβαλος με την κοπελιά. Χάζευα το R1 αλλά επειδή ήξερα το φανάρι έφυγα αμέσως.. Ε ανοίγει την πρώτη του με φτάνει χαλαρά και στη αμέσως επόμενη στροφή κόβει για να στρίψει όρθιος (κλασσικό ) ..Τον περνάω και μένει πάλι πίσω.

Στην ευθεία έξω από το ξενοδοχείο Μακεδονία έρχεται δίπλα μου, με κοιτάει και πάει για σούζα μόνο με γκάζι..Σηκώθηκε δεν σηκώθηκε μισό μέτρο και τότε συμπλεκτάρει και γω δεν ξέρω με πόσες στροφές...

Η μηχανή καρφώθηκε στα παρκαρισμένα με σβούρες και αυτοί σερνόντουσαν με την πλάτη για καμιά 30+ μέτρα. Ευτυχώς φορούσαν κράνη μπουφάν.

EndoμεΤαξί με το που σηκώθηκε πήγε να δει την μηχανή ενώ ο φίλος του ήταν ξάπλα και δεν κουνιόταν.

Και όλα αυτά για να δείξει τι σε ποιον? Στο χόρνετ?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    άμα κερνούσε τσαγάκι όμως κανείς δεν θα μιλούσε!
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    άμα κερνούσε τσαγάκι όμως κανείς δεν θα μιλούσε!
    Α γι' αυτό δεν μιλάς εσύ ε? Επειδή σε τσάγιωσα προχτές.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

είμαι με το cygnus της κοπέλας μου και σκάει μύτη στο φανάρι hayabusa με χοντροκάγκουρα οδηγό.ξεκινάω με το που ανάβει πράσινο και αυτός έχει λυσάξει που δεν έφυγε πρώτος.δίνει μία στο haya με περνάει ξυστά ,χώνεται να περάσει και το αυτοκίνητο μπροστά και γλυτώνει παρα τρίχα ένα cbr παρκαρισμένο (κακώς) δίπλα στη σειρά παρκαρισμένων αυτοκινήτων.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    και με το που γινεται το σκηνικο και σκαει κατω ,ο "χερας",σταματας ,τρεχεις κοντα ,πας απο πανω του και του ριχνεις μια μουτζα λεγοντας "μπραβο μαλακα"...

και φευγεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και με το που γινεται το σκηνικο και σκαει κατω ,ο "χερας",σταματας ,τρεχεις κοντα ,πας απο πανω του και του ριχνεις μια μουτζα λεγοντας "μπραβο μαλακα"...

και φευγεις...

Αυτο ετοιμαζομουν να γραψω... Το εχω κανει σε αμαξι κ με κοιτουσε σαν εξωγηινο
    Η κοπελια απο διπλα "ας τον, τρακαρε τωρα μη του λες τετοια..." :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και φευγεις...

Ε όχι και έτσι είπαμε. Είναι κομπλεξικοί αλλά ατύχημα έχουν. Εγώ κατέβηκα αμέσως, πήγα του έσβησα τη μηχανή και μαζί με ένα παλικάρι τραβήξαμε τον φίλο του στο πεζοδρόμιο. Εντωμεταξύ φώναζε να μην καλέσει κανείς αστυνομία

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ε όχι και έτσι είπαμε. Είναι κομπλεξικοί αλλά ατύχημα έχουν. Εγώ κατέβηκα αμέσως, πήγα του έσβησα τη μηχανή και μαζί με ένα παλικάρι τραβήξαμε τον φίλο του στο πεζοδρόμιο. Εντωμεταξύ φώναζε να μην καλέσει κανείς αστυνομία
    αν κατα διαβολικη τυχη επεφτε επανω σου?

Εξε-ληγμένο Μέλος Το avatar του/της eagleye101
    Το αστειο ειναι οταν εγω καθομαι με το gsr στο φαναρι και (λογο ατελειωτης πειρας του... ενος μηνα) μαρσαρω με λαθος ταχυτητα, ή αργω να βαλω δευτερα (!) και αν ειναι διπλα μου κανενα SS ψαρωνει αμεσως και ανοιγει λες και ειναι σε πιστα.

Βεβαια, δε με χαλαει το θεαμα να βλεπω κανα ninja ή gsxr να κανει πατηλικια αλλα αν γινει μλκια θα εχω και τυψεις!

Το νου σας μαγκες, μερικα πραγματα δεν ειναι παιχνιδι
    One with everything

αν κατα διαβολικη τυχη επεφτε επανω σου?

Ε τότε φυσικά θα καλέσεις αστυνομία που το περίεργο
    Αλλά να βλέπεις τον άλλο τάβλα και να πας να τον μουτζωσεις κιόλας?

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 14:41
  2. Οδός Θηβών.Δεν είναι πίστα για rally
    από PsyCost στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2006, 22:01
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
    από nimbus στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 17:43