Με την εγγύηση της Suzuki τι έκανες?Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ![]()
Thank you
Πριν απο 1,5 χρονο εβαλα ενα της spyball και δεν μου εχει
παρουσιασει καποιο προβλημα τωρα για της Suzuki δεν ξερω
κατι
Με την εγγύηση της Suzuki τι έκανες?Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ![]()
Thank you
κατι
Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Με την εγγύηση της Suzuki τι έκανες?
Δηλαδη???
και εγώ έχω την τηλε-ειδοποίηση με τα 3 κουμπάκια αλλά δουλέυει μόνο το ένα, και συγκεκριμένα είναι να τον συντονίζεις. Μπορεί αυτό σε αυτο μοντέλο να την απενεργοποιήσεις όταν δεν την χρεάζεσαι?????Αρχικά δημιουργήθηκε από arhagellos
ρε παιδια με την καινουργια τηλεειδοποιηση που βαλατε ειδατε διαφορα στην ενταση του ηχου η στην διαρκεια ζωη της μπαταριας γιατι εμενα μου κραταει η μπαταρια γυρω στον εναμιση μηνα και δεν ακουγεται και δυνατα καθολου
Ξερει κανενας εκεινα τα 3 κουμπια τι κανουν και πως ρυθμιζονται;![]()
Επιπλέον παρατήρησα σήμερα ότι απο τότε που έβαλα την τηλε-ειδοποίηση, όταν χτυπάει ο συναγερμός δεν σταματάει ούτε με το κοντρολ της τηλε-ειδοποίησης αλλά ούτε και με αυτό του συναγερμου. Το κάνει και σε εσάς ή λάθος σύνδεση έγινε![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Το οτι δεν ισχύει για τα ηλεκρικά της μηχανής....Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
Δηλαδη???
Όπως και να έχει τον παρήγγειλα σήμερα και τον περιμένω...για να δούμε θα δούμε.....τα σχόλια μου θα τα κάνω σε κανα μήνα χρήσης....
Λοιπόν άκου. Να αναφέρεις πως έχεις πρόβλημα με την τηλεειδοποίησή σου και πως κολλάει. Θα σου την αλλάξουν με μια άλλη καλύτερο μοντέλο. Η νεότερη πρόκειται για ποιο στιβαρή κατασκεύη, με κουμπάκια On - Of (για την τηλειεοδόποίηση μόνο) Άσε που με αυτή αν χτυπήσει ο συναγερμός μπορείς και να το κλείσεις κανονικότατα και όχι να περιμένεις αποσβωλομένος μέχρι να σβήσει μόνος του.Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
και εγώ έχω την τηλε-ειδοποίηση με τα 3 κουμπάκια αλλά δουλέυει μόνο το ένα, και συγκεκριμένα είναι να τον συντονίζεις. Μπορεί αυτό σε αυτο μοντέλο να την απενεργοποιήσεις όταν δεν την χρεάζεσαι?????![]()
Επιπλέον παρατήρησα σήμερα ότι απο τότε που έβαλα την τηλε-ειδοποίηση, όταν χτυπάει ο συναγερμός δεν σταματάει ούτε με το κοντρολ της τηλε-ειδοποίησης αλλά ούτε και με αυτό του συναγερμου. Το κάνει και σε εσάς ή λάθος σύνδεση έγινε![]()
Έχουν λάβει όλα τα Κατ/τα σήμα πως η τηλεειδοποίηση με τα τρία λευκά κουμπάκια σε σχηματισμό κύκλου είναι προβληματικές και τις αλλάζουν.
Βέβαια η νεότερη τηλεειδοποίηση καμία σχέση σε Design με την παλαιά μια και πρόκειται για σαφώς χοντροκομένη κατασκευή. Πρόκειται όμως πραγματικά για εκπληκτικό μηχάνημα με μπαταρίες τις μικρές μινιόν και κρατάει πολύ.
Αν θέλεις άκουσε την συμβουλή μου, πες πως έχει πρόβλημα και πήγαινε για αλλαγή ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Λοιπόν άκου. Να αναφέρεις πως έχεις πρόβλημα με την τηλεειδοποίησή σου και πως κολλάει. Θα σου την αλλάξουν με μια άλλη καλύτερο μοντέλο. Η νεότερη πρόκειται για ποιο στιβαρή κατασκεύη, με κουμπάκια On - Of (για την τηλειεοδόποίηση μόνο) Άσε που με αυτή αν χτυπήσει ο συναγερμός μπορείς και να το κλείσεις κανονικότατα και όχι να περιμένεις αποσβωλομένος μέχρι να σβήσει μόνος του.
Έχουν λάβει όλα τα Κατ/τα σήμα πως η τηλεειδοποίηση με τα τρία λευκά κουμπάκια σε σχηματισμό κύκλου είναι προβληματικές και τις αλλάζουν.
Βέβαια η νεότερη τηλεειδοποίηση καμία σχέση σε Design με την παλαιά μια και πρόκειται για σαφώς χοντροκομένη κατασκευή. Πρόκειται όμως πραγματικά για εκπληκτικό μηχάνημα με μπαταρίες τις μικρές μινιόν και κρατάει πολύ.
Αν θέλεις άκουσε την συμβουλή μου, πες πως έχει πρόβλημα και πήγαινε για αλλαγή ...
Μήπως μπορείς να στείλεις μια φώτο να δούμε πως είναι η καινούργια να ξέρω κι εγώ όταν έρθει η δικιά μου πώς πρέπει να είναι να μην πάω και την βάλω άδικα....και μετά την ξηλώνουμε!
Ευχαριστώ!
Με την πρώτη ευκαιρία (όταν θυμηθώ να πάρω την ψηφιακή στο σπίτι) θα κάνω post με φωτογραφία.
Πάντως μην κρίνεις το μηχάνημα από την εμφάνιση, δεδομένου πως δεν είναι και ό,τι ομορφότερο έχεις συναντήσει. Θεωρείται όμως από τις καλύτερες τηλεειδοποιήσεις. Και είπαμε κλείνει και ο συναγερμός όταν χτυπά χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
και εγώ έχω την τηλε-ειδοποίηση με τα 3 κουμπάκια αλλά δουλέυει μόνο το ένα, και συγκεκριμένα είναι να τον συντονίζεις. Μπορεί αυτό σε αυτο μοντέλο να την απενεργοποιήσεις όταν δεν την χρεάζεσαι?????![]()
Τους πήρα τηλεφωνο και τους είπα τι μου παρουσιάζει. Μου είπαν ότι όταν χτυπάει ο συναγερμος δεν πρέπει να κλείνει ούτε απο το τηλεκοντρολ του συναγερμου αλλά ουτε και απο αυτό της τηλεειδοποίησης. Απλα περιμένεις να σταματήσει η σειρήνα. Ακόμα μου είπαν ότι δεν τους έχει πάει χαρτι από την SUZUKI για αντικατάσταση μοντέλου τηλεειδοποίησης. Το πολύ-πολύ να μου αλλάξουν το pager είπαν. Ρε παιδιά τι είναι το pager????![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε να πας στα κεντρικα αν σε βολευει εμενα μου την αλλαξαν αμεσως (τους ανεφερα το προβλημα για τις μπαταριες που δεν κρατανε)
Σου την άλλαξαν όλη ή μόνο το τηλεκοντρόλ????Αρχικά δημιουργήθηκε από arhagellos
φιλε να πας στα κεντρικα αν σε βολευει εμενα μου την αλλαξαν αμεσως (τους ανεφερα το προβλημα για τις μπαταριες που δεν κρατανε)
Τουλάχιστον κλείνει ο συναγγερμός και η τηλεειδοποίηση από το κοντρόλ???
Κάνει περισσότερο θόρυβο το τηλεκοντρόλ όταν χτυπάει ο συναγγερμός?????
![]()
κοιτα ειπα οτι την αλλαξαν ολη την μοναδα της τηλεειδοποιησης και βεβαια αλλαξαν και το κοντρολ
Επισης κλεινει οποτε θες και μπορεις να ρυθμισεις και τους ηχους που κανει(το γραφει στο manual που σου δινουν)
Αυτα προς το παρον
Α επισης εχει και φωτακι που αναβοσβηνει οποτε αν εισαι σε μπαρακι και δεν την ακους τουλαχιστον αν δεις το φως κατι γινεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ![]()
κατι
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις ποιόν τύπο έβαλες και που; Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη στους συναγερμούς που βάζουν οι αντιπροσωπείες
LIBYKOS