συναδελφικη αλληλεγγυη το λενεΑρχικά δημιουργήθηκε από ζιγκλερ
Διακρίνω κάποια ειρωνία φίλτατε?
![]()
![]()
![]()
συναδελφικη αλληλεγγυη το λενεΑρχικά δημιουργήθηκε από ζιγκλερ
Διακρίνω κάποια ειρωνία φίλτατε?
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Παρτο αναποδα
1.Υπηρετης και δουλος ησουν και εισαι απλα δεν το εχεις συνηδητοποιησει (δουλευω =εκ του δουλεια,Η λέξη δουλεία προέρχεται από το επίθετο δούλος)
2.Για τα βαρεα μεταλα μαλον δεν εχεις ακουσει ποτε.
3.Ελληνες η ξενοι δεν εχει σημασια...σημασια εχει ποιος κανει πιο προχειροδουλεια με λιγοτερο κοστος και αρα στα @@αρια του το περιβαλλον και οι υπολοιποι 4750 κατοικοι
4.Κυκλο δεν κανουν τα λεφτα στο νησι,η ιδεα σου ειναι.Εκτος και αν στην Μηλο παραγουν τα παντα απο ρουχα,βενζινες,καφεδες,κοκα-κολες, μεχρι και πλακακια .![]()
![]()
![]()
![]()
Πόσο θα ήθελα να είχες άδικο.......το κακό ότι
α) από τα μέσα του 80 σταματήσαμε να παράγουμε και μιλάμε για βασικά προϊόντα και δύστυχος υπάρχουν και τέτοιες νοοτροπίες ( συζήτηση με γνωστό που έχει μερικές ρίζες ελιές απο τήν οικογένεια του να λέει " εγώ να πάω στής ελιές ???? τι λές ρε σι δέν τελείωσα οικονομολόγος για να μαζεύω ελιές) και όσο και να του έλεγα ρε τουλάχιστον να μήν αγοράζεις λάδι και να ξέρεις τι τρώς χαμπάρι δέν έπερνε
Β) Καταντήσαμε να κοιτάμε ΜΟΝΟ τήν πάρτη μας όχι το κοινό συμφέρων δηλαδή χάσαμε ένα χαρακτηριστικό που μάς έκανε σαν έθνος μεγάλους ....η σύμπνοια και η συμπόνια
γ) ξεχνάμε εύκολα ( τι δι@ολ@ πώς γίνεται τα 2 υπεύθυνα κόμματα να πέρνουν κοντά 35% )
Οσο για το θέμα τής μύλου να πώ ότι αν και όχι ειδικός και καλό είναι να πούν οι χημικοί για αυτό τοο θέμα αλλά σίγουρα δέν είναι φυσιολογικό και ΑΝ κάνει ζημιά θα φανεί δυστυχώς μετά απο καμιά 15ρια χρόνια και δέν θα είναι αναστρέψιμα , και επειδη το παίζεις έξυπνάκιας πρακτικά με τίς ζωές τόν άλλον ....για πές μας πια είναι τα μέτρα ασφαλείας ???? γιατί τα βαρέα μέταλλα στην θάλασσα δεν ρυπαίνεις μόνο την θάλασσα αλλά πρακτικά ΟΛΗ την τροφική αλυσίδα
![]()
![]()
![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Tα εν λογω αποβλητα πεφτουν στη θαλασσα εδω και τουλαχιστον 20 (εικοσι) χρονια,αν υπηρχε προβλημα θα ειχε φανει.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Οσο για το θέμα τής μύλου να πώ ότι αν και όχι ειδικός και καλό είναι να πούν οι χημικοί για αυτό τοο θέμα αλλά σίγουρα δέν είναι φυσιολογικό και ΑΝ κάνει ζημιά θα φανεί δυστυχώς μετά απο καμιά 15ρια χρόνια και δέν θα είναι αναστρέψιμα , και επειδη το παίζεις έξυπνάκιας πρακτικά με τίς ζωές τόν άλλον ....για πές μας πια είναι τα μέτρα ασφαλείας ???? γιατί τα βαρέα μέταλλα στην θάλασσα δεν ρυπαίνεις μόνο την θάλασσα αλλά πρακτικά ΟΛΗ την τροφική αλυσίδα
![]()
![]()
![]()
Τα μετρα ασφαλειας ειναι διαφιρα φιλτρα και ειδικοι μηχανισμοι με βαση καποιες προδιαγραφες.
Βαρεα μεταλλα ΔΕΝ υπαρχουν στη μηλο.
Κατω απο το εν λογω εργοστασιο ειναι οι δυο απο τις καλυτερες παραλιες οι οποιες δημιουργηθηκαν απο αυτα τα ''αποβλητα''
Με τα λίγα που ξέρω μπορώ να πω ότι η οικολογία, παρ ότι πολλοί νομίζουν ότι είναι πολιτικό κίνημα, στη πραγματικότητα είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ.
Μόνο που είναι μια επιστήμη όπου κανένας ισχυρός δεν θέλει να ξέρει…
Στο δια ταύτα ο δήμος του νησιού έχει την υποχρέωση να βρει κάποιο παν/μιο να κάνει μια αξιόπιστη μελέτη.
Με βάση τα αποτελέσματα της μελέτης αυτής να πράξετε προς το συμφέρων της τοπικής κοινότητας.
Ως τότε…
Μ αλλά λόγια ν αγαπιόμαστε !
είναι άλλος ένας τρόπος πλουτισμού.Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
Με τα λίγα που ξέρω μπορώ να πω ότι η οικολογία,
Άλλο θα έπρεπε να είναι και άλλο επινοήθηκε να εξυπηρετεί.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την πρώην ΑΡΒΑ που βγάζει στη Μήλο περλίτη και τον μπετονίτη τα οποία είναι απλά οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές και στην κηπουρική.Αρχικά δημιουργήθηκε από FRAGISCOS
Tα εν λογω αποβλητα πεφτουν στη θαλασσα εδω και τουλαχιστον 20 (εικοσι) χρονια,αν υπηρχε προβλημα θα ειχε φανει.
Τα μετρα ασφαλειας ειναι διαφιρα φιλτρα και ειδικοι μηχανισμοι με βαση καποιες προδιαγραφες.
Βαρεα μεταλλα ΔΕΝ υπαρχουν στη μηλο.
Κατω απο το εν λογω εργοστασιο ειναι οι δυο απο τις καλυτερες παραλιες οι οποιες δημιουργηθηκαν απο αυτα τα ''αποβλητα''
Απλά λατομεία είναι που μάλιστα λειτουργούν πρίν απο τον πόλεμο στο νησί.
Στην Ελλάδα καταντήσαμε να εισάγουμε ΠΕΤΡΕΣ από την Κίνα και την Τουρκία με κάτι τέτοιους "οικολόγους".
Ακριβως!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για την πρώην ΑΡΒΑ που βγάζει στη Μήλο περλίτη και τον μπετονίτη τα οποία είναι απλά οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές και στην κηπουρική.
Απλά λατομεία είναι που μάλιστα λειτουργούν πρίν απο τον πόλεμο στο νησί.
Στην Ελλάδα καταντήσαμε να εισάγουμε ΠΕΤΡΕΣ από την Κίνα και την Τουρκία με κάτι τέτοιους "οικολόγους".
Ενω εσυ δηλωνεις ασχετος,κατηγορεις τον αλλο ως εξυπνακια,αλλα το ξερολας σου καθεται γαντι.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως η καμπανια που εκανε ο Σκαι για τα λατομεια στο μαρκοπουλο ,λογω συμφεροντων του,τα κλεισε και μετα φερναμε υλικα απο του διαολου τη μανα(λες και εκεινα δεν ''μολυναν'')με κομιστρα απιστευτα και τελικη τιμη για τον καταναλωτη αστο καλυτερα.Σε μια χωρα που η οικοδομη προσφερει δουλεια σε παρα πολυ κοσμο ειχαμε και τον Σκαι να νοιαζεται για το περιβαλλον και να χτυπαει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου ,περα απο το ιδιο το κρατος.
Η λογικη του παραλογου σ'αυτη την χωρα ειναι λαβαρο μας.
ανοιγοντας το thread δεν περιμενα να παρει τετοια τροπη αλλα δεν θα το σχολιασω κιολας μιας και προκειται για δημοσια καταθεση γνωμης.
θα ηθελα μονο να σχολιασω ως προς τον χαρακτηρισμο (εξυπνακιας)που αποδωθηκε στον φραγκισκο.φιλε μου καλο ειναι να ειμαστε πιο προσεχτικοι στους χαρακτηρισμους μας ειδικα σε ανθρωπους που εχουν βοηθησει πολλα ατομα εδω μεσα χωρις να το εχουν διαφημισει ποτε.που εχουν παρουσιασει δουλειες τους αναλυτικα εδω μεσα βοηθωντας νεους αναβατες,που εχουν δωρισει ανταλλακτικα αφιλοκερδως σε παρα πολλους.τετοιος ειναι αυτος ο εξυπνακιας![]()
Υποτιθεται πως υπηρχε εντολη να σταματησουν οι διαδικασιες εξορυξης και η αδεια που υπηρχε στα λατομεια αυτα ηταν μονο να αναπλασουν την περιοχη και να επεξεργαζονται μπαζα και αλλα τετοια.Ετσι διαβαζω.Αν ειναι ετσι,γιατι να μην τιμωρηθει αυτος που ειναι παρανομος? Θα μου πεις,το κρατος ειναι ο χειροτερος εγκληματιας,μπαταξης κλπ,αλλα ας προσπαθησουμε να ειμαστε εμεις σωστοι και μετα θα στραφουμε και κατα του κρατους.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ενω εσυ δηλωνεις ασχετος,κατηγορεις τον αλλο ως εξυπνακια,αλλα το ξερολας σου καθεται γαντι.![]()
Οπως η καμπανια που εκανε ο Σκαι για τα λατομεια στο μαρκοπουλο ,λογω συμφεροντων του,τα κλεισε και μετα φερναμε υλικα απο του διαολου τη μανα(λες και εκεινα δεν ''μολυναν'')με κομιστρα απιστευτα και τελικη τιμη για τον καταναλωτη αστο καλυτερα.Σε μια χωρα που η οικοδομη προσφερει δουλεια σε παρα πολυ κοσμο ειχαμε και τον Σκαι να νοιαζεται για το περιβαλλον και να χτυπαει μια πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου ,περα απο το ιδιο το κρατος.
Η λογικη του παραλογου σ'αυτη την χωρα ειναι λαβαρο μας.
Με καθε επιφυλαξη στα λεω αυτα,δεν ξερω τι πραγματικα παιζεται στα λατομεια!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Υποτιθεται πως υπηρχε εντολη να σταματησουν οι διαδικασιες εξορυξης και η αδεια που υπηρχε στα λατομεια αυτα ηταν μονο να αναπλασουν την περιοχη και να επεξεργαζονται μπαζα και αλλα τετοια.Ετσι διαβαζω.Αν ειναι ετσι,γιατι να μην τιμωρηθει αυτος που ειναι παρανομος? Θα μου πεις,το κρατος ειναι ο χειροτερος εγκληματιας,μπαταξης κλπ,αλλα ας προσπαθησουμε να ειμαστε εμεις σωστοι και μετα θα στραφουμε και κατα του κρατους.
Με καθε επιφυλαξη στα λεω αυτα,δεν ξερω τι πραγματικα παιζεται στα λατομεια!
Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας με την τιμωρία των παρανόμων.
Προσωπικά διαφωνώ με την κουταμάρα των πολιτών που χωρίς να αναλογιστούν τις συνέπειες βάζουν μιά θηλιά γύρω από τον λαιμό τους και πηδάνε στο κενό.
Αλλά απ ότι φαίνεται ήταν το εθνικό μας χόμπι τόσα χρόνια.
![]()
Zephyr αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα με το εξυπνάκιας συγνώμη από μέρους μου δημόσια δεν ήταν σκοπός μου ούτε αυτό αλλά ούτε να αντιπαρατεθώ
και σε σένα και στον lspiros λέω ότι καλό είναι να γίνουν από αρμόδιους φορείς μελέτη και να δούμε ούτε εγώ αλλά ούτε εσύ μπορούμε να κρίνουμε λόγο μη ειδικότητας και στοιχείων άρα πριν αναθεματίσουμε ή υποστηρίξουμε πρέπει να έχουμε στοιχεία για να μπορέσουμε να πούμε
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
στο θεμα μας...
σπυρο ποσο πουλας κλημεντινες?ποσο πορτοκαλια...
φρανκι σε τρομαξε η αποσταση??απλα βρες τον τροπο και τα λεμε...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
γ@μηθηκες ρε πστ μουΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
στο θεμα μας...
σπυρο ποσο πουλας κλημεντινες?ποσο πορτοκαλια...
φρανκι σε τρομαξε η αποσταση??απλα βρες τον τροπο και τα λεμε...![]()
1,30 πορτοκαλια.εχουν τελειωσει τα valencia για χυμο και μεχρι να γλυκανουν τα merlin υπαρχει θεμα![]()
κλιμεντινες 1,50 οι μεγαλες,1,0 προσφορα κατι μικρα:rotflmao:
αγορια ας κρατησουμε αυτο και ας πορευθουμε εν ειρηνη !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
Zephyr αν θεωρείς ότι σε πρόσβαλα με το εξυπνάκιας συγνώμη από μέρους μου δημόσια δεν ήταν σκοπός μου ούτε αυτό αλλά ούτε να αντιπαρατεθώ
και σε σένα και στον lspiros .................
πολυ ηρεμος ειμαι σημερα και δε μου αρεσει αυτο...(εσωτερικη σκεψη που εξωτερικευθηκε ανευ λογου και αιτιας)
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...