Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: αγγελιες και........

riderADV Το avatar του/της GAGARIN

αγγελιες και........

απαντησεις.........

πολλα χρονια μελος του φορουμ περισσοτερο τις αναγνωσης παρα της γραφης........εχω να κανω την παρακατω προταση-παραπονο

ΠΡΟΤΑΣΗ
    οσοι βαζετε αγγελιες και στην επικοινωνια δεν εχετε τηλ ή μειλ αλλα μονο πμ για επαφη και δεν απαντατε σε αυτα καλο ειναι να ΜΗΝ βαζετε αγγελιες...........οτι μαλακια και να σας ζητηθει δεν νομιζω οτι ειναι κοπος να γραψετε δυο λεξεις στον μ@λ@κα που ασχοληθηκε με την αγγελια σας.........''φιλε δεν με ενδιαφερει η προταση σου'' οταν αγνοειτε προτασεις ή απαντησεις δεν σεβεστε των χωρο που φιλοξενει την γαμοαγγελια σας και αυτους που ειναι μεσα στον χωρο .......

ευχαριστω
    SIBERIA.......иркучк.......магабан.....влабивосток...........

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator

Re: αγγελιες και........

Αρχικά δημιουργήθηκε από thebob
    απαντησεις.........

πολλα χρονια μελος του φορουμ περισσοτερο τις αναγνωσης παρα της γραφης........εχω να κανω την παρακατω προταση-παραπονο

ΠΡΟΤΑΣΗ
    οσοι βαζετε αγγελιες και στην επικοινωνια δεν εχετε τηλ ή μειλ αλλα μονο πμ για επαφη και δεν απαντατε σε αυτα καλο ειναι να ΜΗΝ βαζετε αγγελιες...........οτι μαλακια και να σας ζητηθει δεν νομιζω οτι ειναι κοπος να γραψετε δυο λεξεις στον μ@λ@κα που ασχοληθηκε με την αγγελια σας.........''φιλε δεν με ενδιαφερει η προταση σου'' οταν αγνοειτε προτασεις ή απαντησεις δεν σεβεστε των χωρο που φιλοξενει την γαμοαγγελια σας και αυτους που ειναι μεσα στον χωρο .......

ευχαριστω
    Voted

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos

δεν σεβεστε των χωρο που φιλοξενει την γαμοαγγελια σας και αυτους που ειναι μεσα στον χωρο .......
    Τα πήρε!!
    Πράγματι συμβαίνει πολύ συχνά αυτό το φαινόμενο, δυστυχώς φίλε δεν μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό... πολλά μέλη γράφονται μόνο για να βάλουν αγγελίες και δεν έχουν ιδέα πως λειτουργούν τα φόρουμ (έχουν την εντύπωση πως είναι car.gr), άλλα μέλη κρατάνε μια υπερβολική μυστικότητα καθώς πουλάνε, κάτι που πραγματικά δεν στέκει πουθενά.. Ακόμη και πμ να τους στείλεις, ίσως το δούν μετά απο κανα 2μηνο και σου απαντήσουν "πουλήθηκε" η ακόμη καλύτερα.. δεν απαντούν ποτέ!!
    Υπομονή..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της transalpblack

απαντησεις.........

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .......... που ειναι μεσα στον χωρο .......

ευχαριστω
    Άξιος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...

Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ετσι ειναι φιλε μου!

Ασε που φταιει και το moderation team!

Που ναι εκεινες οι καλες εποχες με τον Stergio και τον αλλο τον χαμενο τον Kyko! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Voted
    +1

... Kαι όταν πουληθεί τουλάχιστον ενημέρωσε ρε παπάρα να μην ασχολείτε τζάμπα ο κόσμος ...

Άντε να ψοφήσω και γω στα +.

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    καλο θα ηταν κ οσα εχουν πουληθει να διαγραφοντα....τζαμπα ανοιγμα της αγγελιας οταν ψαχνεις κατι
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

μια παρατηρηση πανω στο θεμα των αγγελιων.
    εχω δει πολλες φορες καποιον mod,να γραφει κατω απο αγγελιες που δεν εχουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια, ρωτωντας τηλ και τιμη η τοποθεσια η κατι τετοιο.
    Μπορειτε απλα να εχετε ενα στανταρ κειμενακι που να το κανετε copy/paste στην καθε αγγελια,αντι να γραφετε 2 λεξεις και να μπερδευετε τον πωλητη,νομιζοντας οτι ψαχνετε να το αγορασετε εσεις.
    Δε με ενδιαφερει ουτε να παρακολουθησω αν απαντησε καποιος,ουτε να το παραθεσει καποιος για να πει τη μαλακια του επειδη δε γουσταρει απλα.
    Το εχω δει σε πολλες αγγελιες το παραπανω σκηνικο,για αυτο και ειπα να το γραψω εδω.
    καληνυχτα.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ορθόν, αλλά επειδή μου έχει τύχει να στείλω πμ και να μην λάβω απάντηση, τσεκάρετε αν όντως το έχει διαβάσει και σας έγραψε, ή για κάποιο λόγο δεν το διάβασε ποτέ (όπως στην δική μου περίπτωση.)

Από τον πίνακα διαχείρησης, επιλέξτε από το κουτάκι-> εισερχόμενα,απεσταλμένα,κατανομή μηνυμάτων την τελευταία επιλογή.
    Η κατανομή σας δείχνει αν το πμ σας έχει διαβαστεί ή όχι οπότε μπορείτε να ρίξετε μπινελίκι ή να επαναλάβετε το πμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Καλά όλα αυτά, αλλά όσοι κάνουν τα παραπάνω δεν πρόκειται να δουν ποτέ αυτό το θρεντ.
    Sent from me using a computer.

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    μια παρατηρηση πανω στο θεμα των αγγελιων.
    εχω δει πολλες φορες καποιον mod,να γραφει κατω απο αγγελιες που δεν εχουν ολα τα απαραιτητα στοιχεια, ρωτωντας τηλ και τιμη η τοποθεσια η κατι τετοιο.
    Μπορειτε απλα να εχετε ενα στανταρ κειμενακι που να το κανετε copy/paste στην καθε αγγελια,αντι να γραφετε 2 λεξεις και να μπερδευετε τον πωλητη,νομιζοντας οτι ψαχνετε να το αγορασετε εσεις.
    Δε με ενδιαφερει ουτε να παρακολουθησω αν απαντησε καποιος,ουτε να το παραθεσει καποιος για να πει τη μαλακια του επειδη δε γουσταρει απλα.
    Το εχω δει σε πολλες αγγελιες το παραπανω σκηνικο,για αυτο και ειπα να το γραψω εδω.
    καληνυχτα.
    Το στανταρντ το κειμενακι που λες βρισκεται στους κανονες αγγελιων

Δεν ειναι κακη σαν ιδεα...αλλα ποσο ευκολοτερα θα ηταν αν τους διαβαζαμε πριν ποσταρουμε!!!

ναι,αλλα αυτοι δεν ξερουν,μπουκαρουν και γραφουν οτι τους ερθει.
    εμεις πρεπει να το κανουμε ομως αυτο πιστευω...
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    ναι,αλλα αυτοι δεν ξερουν,μπουκαρουν και γραφουν οτι τους ερθει.
    εμεις πρεπει να το κανουμε ομως αυτο πιστευω...
    Καθε αγγελια δεν εχει τις ιδιες ελειψεις ομως, οποτε θα πρεπει να "ζηταμε" διαφορετικα πραγματα καθε φορα.

κ προσθετω..
    απο την στιγμη που το μοτο ειναι ανεξαρτητος διαδυκτιακος χωρος με δυνατοτητα επισυναψης φωτογραφιας κτλ....ποιος ο λογος να βλεπουμε αγγελιες οι οποιες παραπεμπουν σε λινκ τοσο για ολη την αγγελια οσο κ τις φωτο που βαζει.
    αν του κανει κοπος τοτε να μην βαλει καθολου!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2010, 14:30
  2. Κράνη, μπλόκα και αγγελίες
    από dimgoul στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 190
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2009, 15:23
  3. για αμαξια αγγελιες και site
    από sakisdani750 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2006, 19:19