Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 71

Θέμα: Γαντια

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Γιάννη νομίζω πως αυτά τα γάντια είναι για θερμαινόμενα. Ρε 'συ δεν έχεις θερμαινόμενα στο bmw?

Πλήρωσες τις προστασίες, την ποιότητα, την εφαρμογή, την μάρκα, την άνεση, την εμφάνιση, την άριστη αδιαβροχοποίηση, την πολύ καλή θερμομόνωση για θερμοκρασίες πάνω από 5-6 Co και την μελετημένη σχεδίαση για να εκμεταλλεύονται πλήρως την θερμότητα που βγάζουν τα γκριπ. Άψογα!
    Τα θερμαινόμενα δεν τα πολυδουλεύω αφενός, αφετέρου το τελευταίο καιρό καβαλάω συχνά άλλο μηχανάκι που δεν διαθέτει τέτοια. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με όσα έγραψες στο πιο πάνω σεντόνι-ποστ

Πρέπει πάντως να πω ότι για την αρχική εντύπωση που μου δημιουργήθηκε με τα jerico ίσως να ευθύνεται - ως ένα βαθμό - και το γεγονός ότι έβαλα τα γάντια ενώ τα χέρια μου ήταν ήδη παγωμένα. Γιατί όταν τα φοράω έχοντας προσπαθήσει να κρατήσω τα χέρια μου ζεστά απο πριν (πριν καβαλήσω το μηχανάκι δλδ), αντέχω περισσότερο και. Προχθές οδηγώντας στους 0-1 βαθμούς επί μισή ώρα πάγωσαν ελαφρά τα ακροδάκτυλα αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Οπότε αν είχα και χούφτες τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα.

Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι απο μέσα να φορέσω εσωτερικά γάντια (inner gloves) απο μετάξι. Τα πουλάνε σε είδη με ορειβατικά, είναι πολύ λεπτά ώστε να χωρέσουν άνετα στα κανονικά μοτο-γάντια μας, και το μετάξι είναι καλό θερμομονωτικό (αναλογικά για το πάχος του υφάσματος πάντα).
    Άλλη δοκιμή που θα κάνω άμεσα, και απορώ γιατί δεν το έχω κάνει ήδη, είναι να βάλω τα inner gloves της oxford τα οποία έχω. Τα δοκίμασα στο σπίτι μέσα απο τα jerico και χωράνε, δεν φαίνεται να περιορίζουν τη κίνηση, οπότε απομένει ένα πραγματικό τεστ στο δρόμο.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι απο μέσα να φορέσω εσωτερικά γάντια (inner gloves) απο μετάξι. Τα πουλάνε σε είδη με ορειβατικά, είναι πολύ λεπτά ώστε να χωρέσουν άνετα στα κανονικά μοτο-γάντια μας, και το μετάξι είναι καλό θερμομονωτικό (αναλογικά για το πάχος του υφάσματος πάντα).
    Άλλη δοκιμή που θα κάνω άμεσα, και απορώ γιατί δεν το έχω κάνει ήδη, είναι να βάλω τα inner gloves της oxford τα οποία έχω. Τα δοκίμασα στο σπίτι μέσα απο τα jerico και χωράνε, δεν φαίνεται να περιορίζουν τη κίνηση, οπότε απομένει ένα πραγματικό τεστ στο δρόμο.

Κάνουν πολύ δουλειά. Εξωτερικό είναι must, απλά εδώ Ελλάδα δεν έχει μπει ακόμα στη καθημερινότητα μας.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    τα inner gloves της oxford τα οποία έχω.
    Ποιός τα ΄χει ρε Γιάννη αυτά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator

Γιάννη από μετάξι δεν έχω. Έχω όμως αυτά..

Δεν έχω δοκιμάσει άλλα, για να σου πω πόσο καλά είναι ή όχι, αλλά μια μικρή διαφορά την κάνουν. Μικρή σε ακραίες (για το γάντι που φοράμε) θερμοκρασίες, μεγαλύτερη σε πιο ήπιες.
    Αλλά..
    Ακόμα και με τα inner gloves το δάκτυλο δεν πρέπει να είναι τσίτα μέσα στο γάντι. Δεν πρόκειται να κάνει και πολλά έτσι.

Αν δοκιμάσεις τα μεταξένια δώσε ένα mini review.
    Sent from me using a computer.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    περα απο το μεταξι , ψαξτε και αυτα με ινες αλουμινιου ... κανουν καταπληκτικη δουλεια στην μονωση και ειναι κι αυτα οτι πιο ψιλο ...

αλλα δε θυμαμαι αν βγαινουν σκουροχρωμα /μαυρα
    Accipere quam facere praestat injuriam

Moderator
    Βρήκα και αυτό.

Inner gloves tested by london's bike cops

Αν δεν ξέρουν οι Άγγλοι και οι Καναδοί από γάντια ποιοι ξέρουν?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

αλλα δε θυμαμαι αν βγαινουν σκουροχρωμα /μαυρα
    Και ροζάκι να έχουν δε με χαλάει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Ποιός τα ΄χει ρε Γιάννη αυτά?
    τα είχα πάρει από Wintex στην Καλιρόης πριν απο χρόνια

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αυτα λες ?

αλλα
    κανουν και αυτα
    όχι, δεν τα βλέπω ούτε στην ιστοσελίδα της oxford, είναι παλιό μοντέλο αυτά που έχω, εξωτερικά μοιάζουν πάρα πολύ με τα spada που έχει τέρμα δεξιά στο τελευταίο λινκ που έβαλε ο daz. Ανοιχτό γκρι χρώμα στο εσωτερικό της παλάμης, windstopper μεμβράνη στο εξωτερικό (πάνω).

Λοιπόν σήμερα έγινε η δοκιμή με τα inner της oxford, οδήγηση 30+ λεπτά σε ότι θερμοκρασία είχε στις 8.30 απο Β.Α. προάστια προς κέντρο. Καλύτερη κατάσταση σαφώς, αλλά όπως γράφει ο daz η βελτίωση ήταν πολύ μικρή. Σε πιο ήπια θερμοκρασία τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα.

Αυτό που λέει ο svx με την επένδυση αλουμινίου πρέπει να είναι πολύ καλή περίπτωση.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Θυμάμαι μια κουβέντα που είχα στο ... Δέλεαρ με τον Πατακιά (Βύρωνα ίσως τον ξέρεις, απριλιανός γαρ). Έλεγε πως ότι καλύτερο είχε δοκιμάσει, και μάλιστα με σημαντική διαφορά, ήταν κάτι γάντια της fox τα οποία ήταν snowboardάδικα. Σούπερ προστασία απο κρύο και ταυτόχρονα καλή αίσθηση στο γκριπ και στις μανέτες, δλδ δεν ήταν τα κλασσικά χοντροκομμένα γάντια του σκί με τα οποία είναι αδύνατο να οδηγήσεις. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει ότι είχαν επένδυση αλουμινίου. Δυστυχώς όσο και αν ψάχνω στο γκούγκλη δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό. Μπορεί και να με ξεγελά η μνήμη μου όμως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord
    Μετα απο ψάξιμο λέω να πάρω αυτά

http://www.stelpet.gr/sub-zero-iso8ermika-gantia.html

εχω διαβάσει καλά λογια για την εταιρεία και πιστεύω σε σχέση με αυτά

http://scooter-wear.com/tucano-urban...l-under-gloves

τα οποία πάντα μου παγώνουν τα χέρια και ακόμα κι αν είναι ζεστά μου τα παγώνουν γρηγορότερα σε σχέση με το να μη τα φόραγα!!

Θυμάμαι μια κουβέντα που είχα στο ... Δέλεαρ με τον Πατακιά (Βύρωνα ίσως τον ξέρεις, απριλιανός γαρ). Έλεγε πως ότι καλύτερο είχε δοκιμάσει, και μάλιστα με σημαντική διαφορά, ήταν κάτι γάντια της fox τα οποία ήταν snowboardάδικα. Σούπερ προστασία απο κρύο και ταυτόχρονα καλή αίσθηση στο γκριπ και στις μανέτες, δλδ δεν ήταν τα κλασσικά χοντροκομμένα γάντια του σκί με τα οποία είναι αδύνατο να οδηγήσεις. Αν θυμάμαι καλά είχε αναφέρει ότι είχαν επένδυση αλουμινίου. Δυστυχώς όσο και αν ψάχνω στο γκούγκλη δεν μπορώ να βρώ κάτι σχετικό. Μπορεί και να με ξεγελά η μνήμη μου όμως.
    Ναι τον ξέρω τον Πάνο. Ίσως να είναι γάντια παλαιάς κοπής...από Ιταλία μεριά που σύχναζε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Έλεγε πως ότι καλύτερο είχε δοκιμάσει, και μάλιστα με σημαντική διαφορά, ήταν κάτι γάντια της fox τα οποία ήταν snowboardάδικα.
    Μην περιμενετε πολλα απο γαντια του snowboard παιδια.Δουλευω σχετικα με το αντικειμενο και αυτο που μπορω να πω ειναι πως το κρυο πανω στη μηχανη σε συνεχομενη πορεια δεν αντεχεται.Εχω τα dainese sprog-s και τα δοκιμασα με ισοθερμικα(inner) απο γαντι του snowboard αλλα δεν ειδα τρομερη διαφορα.Βεβαια εγω μιλαω για μια αποσταση 30χλμ με σταθερη ταχυτητα 110-120 χ.α.ω!!
    Υ.Γ Ισα ισα που οταν παω για snowboad βαζω το dainese
    Κατω απο 3-4C δεν πολυπαλευεται μετα το μισαωρο πιστευω...Μονο με κανα χειρουργικο ισως!!(Θα δοκιμασω και θα σας πω)

Ride(s) the wind of change...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctoR_k6

Κατω απο 3-4C δεν πολυπαλευεται μετα το μισαωρο πιστευω...Μονο με κανα χειρουργικο ισως!!(Θα δοκιμασω και θα σας πω)

Τα μπερδεψαμε λιγο? το χειρουργικο κραταει νερο και υγρασια εξω, οχι το κρυο ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γάντια!!
    από Akefalos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 00:13
  2. Μαλακά γάντια... Πώς;;;
    από jtoros στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 09:42
  3. Ερώτηση για γάντια!!