Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 71

Θέμα: Γαντια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord

Γαντια

Ρε παιδιά υπάρχει κανενα πραγματικά αδιαροχο και ζεστό γάντι?Έχωδοκιμάσει spidi (ακριβο touring), richa και εδω και 3 χρονια εχω το polar goretex της alpinestars. Δεν είναι κακό αλλά αν βρέχει και κάνει και πολύ κρύο (όπως ας πούμε χτες) σε διαδρομές 45' με μια ώρα στα τελευταίο τεταρτακι τα ξεχνάς τα χέρια σου, κοινώς μουδιάζουν πονάνε και τρομάζεις και στην ιδέα να τραβήξεις τη μανέτα. Και με τα spidi το ιδιο απλα αργουσε λιγο περισσοτερο το αναποφευκτο. Εντάξει έχω κι εγς ένα θεματάκι με τα χέρια που κρυώνουν εύκολα γι αυτό και στα γαντια ειδικά δε τα λυπάμαι τα λεφτα που θα δώσω. Επίσης δοκίμασα να φορέσα απο κάτω κάτι ισοθερμικά Tucano urbano αλλα έκανε τα πράγματα χειρότερα (ναι τα φόρασα όσο τα χέρια μου ήταν ζεστά).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Θερμαινόμενα γάντια αν θέλεις να μοιάζεις με Robocop, θερμαινόμενα grips αν δε θέλεις, σε κόβω να μη θέλεις...

Όσον αφορά στο αδιάβροχο του θέματος, γάντια κουζίνας πάνω από τα γάντια της μηχανής...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    H απάντηση στην ερωτησή σου είναι όχι.

Κανένα γάντι δεν είναι 100% αδιάβροχο,μετά από κάποια ώρα σε σε συνεχόμενη βροχή όλα θα μπάσουν νερό.Η λύση απλή,πάρε xxxl γάντια μίας χρήσης και φόρεσε τα πάνω από τα γάντια σου.Και στεγνά και ακόμα πιό ζεστά θα είναι τα χέρια σου.

Εγώ εχθές σώθηκα από τον συμφορουμίτη NKTR με γάντια πλαστικά μίας χρήσης σε ήδη βρεγμένα-εμποτισμένα γάντια από την βροχή.

Ευχαριστώ πολυ Νικόλα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver

Όσον αφορά στο αδιάβροχο του θέματος, γάντια κουζίνας πάνω από τα γάντια της μηχανής...

Keep spamming!!!:a13:

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Για αδιαβροχα......δοκιμασε εξεταστικα γαντια (χωρις πουδρα) απο φαρμακειο ή γαντια που χρησιμοποιουνται για ψαροντουφεκο!!! Κ τα δυο κανουν δουλεια, τεσταρισμενο.......
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord
    E εντάξει ακόμα και τα grip θεωρώ υπερβολή οπότε φαντάζεσαι τα θερμαινόμενα γαντια! Ασε που η μηχανή ειναι γυμνό και δε παίρνει χουφτες οπότε δε νομίζω να αποδίδουν και πολύ καλά τα θερμαινόμενα grip. Μωρέ έχω κατι βλακείες που είχα πάρει απο το τζωρτζόπουλο που μπαίνουν πάνω απο τα γάντια και τα κάνουν αδιάβροχα με τα οποία περιορίζεται λιγάκι το κρύο και δε περνάει τπτ απο βροχή απλά έλεγα μήπως υπάρχουν τπτ καινούρια γάντια SuperDuperτεχνολογίας(!!!) που να τα κάνουν όλα! Επισης ρε παιδιά εχω αυτά

http://scooter-wear.com/tucano-urban...l-under-gloves

αλλά δε κάνουν δουλειά.Τπτ άλλο να προτείνετε? Κατι μου πανε για καποια που μοιαζουν με καλτσοόν!

Προσωπικά έχω πειστεί ότι όταν το κρύο είναι "πολύ" και η θερμότητα του σώματος δεν επαρκεί, κανένα μη θερμαινόμενο γάντι δεν θα σε κρατήσει ζεστό. Από κει και πέρα ο καθένας έχει το προσωπικό του όριο και εξαρτάται πάντα και από τον υπόλοιπο εξοπλισμό.

Και το πιο σούπερ γάντι να έχεις αν δεν φοράς πχ κορντούρα παντελόνι και χάνεις θερμότητα θα κρυώσουν και τα χέρια πολύ πιο γρήγορα.

Αυτά τα polar είναι πολύ κοντά απότι βλέπω και φαίνονται λεπτά. Επίσης το δέρμα μουσκεύει στην βροχή.

Με φουλ εξοπλισμό εμένα τα χέρια παγώνουν σε μια ώρα στους 5 βαθμούς.Από κει και πάνω είμαι οκ..Με γάντια τα jericho goretex.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Και βρίσκεις και σε χρώμα που ταιριάζει με μπουφάν - μηχανή ε; χαχαχαχα!!

Καλή ιδέα! Θα το δοκιμάσω στην επόμενη νεροποντή!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Για αδιαβροχα......δοκιμασε εξεταστικα γαντια (χωρις πουδρα) απο φαρμακειο ή γαντια που χρησιμοποιουνται για ψαροντουφεκο!!! Κ τα δυο κανουν δουλεια, τεσταρισμενο.......
    Για τα εξεταστικά γάντια δεν γνωρίζω, αλλά τα γάντια του ψαροντούφεκου δεν κάνουν πολλά πράγματα στο κρύο. Καταρχήν γάντια-μποτάκια-στολές κλπ είναι υγρού τύπου, δηλαδή αφήνουν μια ποσότητα νερού να μπει και την χρησιμοποιούν ως μόνωση.

Στα χέρια, το νερό και ο ιδρώτας λόγω έκθεσης στον κρύο αέρα θα παγώσουν μετά από κάποια ώρα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Για τα εξεταστικά γάντια δεν γνωρίζω, αλλά τα γάντια του ψαροντούφεκου δεν κάνουν πολλά πράγματα στο κρύο. Καταρχήν γάντια-μποτάκια-στολές κλπ είναι υγρού τύπου, δηλαδή αφήνουν μια ποσότητα νερού να μπει και την χρησιμοποιούν ως μόνωση.

Στα χέρια, το νερό και ο ιδρώτας λόγω έκθεσης στον κρύο αέρα θα παγώσουν μετά από κάποια ώρα.
    Τα εχω δοκιμασει κ τα δυο.........δοκιμασετα........κ θα με θυμιθεις!!! Ξεκινα με την οικονομικη λυση των εξεταστικων πρωτα..........Βγαινουν κ σε επιλογη βινυλιου/χρωματιστα οπου ειναι κ πιο σκληρα απο τα απλα. Οσο για τα υπολοιπα υγρου τυπου........δεν μιλαω για τα τυπου φοδρα-φοδρα, αλλα λεια ή ξυρισμενα.....για ψαξε κ αναθεωρεισαι....
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Γυμνό μηχανάκι είπες ε;

Αν δεν έχεις πλαστικά/φαίρινγκ ή χούφτες να κόβουν λίγο τον αέρα είναι πρόβλημα...
    Give me fuel, Give me fire

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Dainese Goretex χειμερινο ηδη εχοθν κλεισει 4 χρονια...Τρομερο γαντι με πολλες αντοχες κ σε κρυο(Ταξιδι κ εκτεθειμενος για πολλη ωρα σε μεγαλη ταχυτητα με κρυο)και σε βροχη...
    Σε κουβα να το βαλεις δεν μπαζει τιποτα!!(Μεχρι κ για snowboard αυτα βαζω!! )
    Απλα ειναι κ ηταν ακριβα αλλα ευτυχως μου τα κανανε δωρο!Αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις κ καμια φορα...

Υ.Γ Μετα απο καποιο καιρο το σημειο που θα αδυνατισει κ θα εχεις θεμα με το κρυο ειναι στις ακρες των δακτυλων οπου ειναι κ γνωστο οτι το υφασμα απο μεσα που προστατευει δεν ειναι το αναλογο οπως στις αλλες επιφανειες...Το μονο αρνητικο!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	1243 
Μέγεθος:	50,4 KB 
ID:	244157
    Ride(s) the wind of change...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Οσο για τα υπολοιπα υγρου τυπου........δεν μιλαω για τα τυπου φοδρα-φοδρα, αλλα λεια ή ξυρισμενα.....για ψαξε κ αναθεωρεισαι....
    Ξεφεύγουμε λίγο, αλλά με κούφανες. Ξυρισμένα μέσα φόδρα έξω λογικό μεν, αλλά το σαπουνάκι του θα το θέλει.

Λεία όμως? Υπάρχουν λεία γάντια ??
    Το λείο γάντι εξωτερικά, θα έχει διάρκεια ζωής καμμιά ώρα στο ψαροντούφεκο

Όσον αφορά το γάντι μηχανής, φοράω χρόνια γάντια της Frank Thomas Aqua με άριστα αποτελέσματα στη βροχή. Σε πολύ κρύο και οδήγηση πάνω από 45' αρχίζουν και κρυώνουν τα δάκτυλα πάντως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τα θερμαινομενα γαντια με τι λειτουργουν, με μπαταριες ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    ...
    Με φουλ εξοπλισμό εμένα τα χέρια παγώνουν σε μια ώρα στους 5 βαθμούς.Από κει και πάνω είμαι οκ..Με γάντια τα jericho goretex.
    Αυτά αγόρασα πριν από 2 εβδομάδες. Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση, 2 μέρες συνεχόμενες που οδηγούσα 30-40 λεπτά υπο βροχή δεν έμπασαν καθόλου. Όμως τα ακροδάχτυλα την άκουσαν απο το κρύο (είχε 3-4 βαθμούς). Ήδη απο το 20λεπτο και μετά η κατάσταση δεν ήταν καλή, τουλάχιστον όπως θα περίμενα απο γάντια αξίας 140+ ευρώ ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Αυτά αγόρασα πριν από 2 εβδομάδες. Όσον αφορά την αδιαβροχοποίηση, 2 μέρες συνεχόμενες που οδηγούσα 30-40 λεπτά υπο βροχή δεν έμπασαν καθόλου. Όμως τα ακροδάχτυλα την άκουσαν απο το κρύο (είχε 3-4 βαθμούς). Ήδη απο το 20λεπτο και μετά η κατάσταση δεν ήταν καλή, τουλάστιχον όπως θα περίμενα απο γάντια αξίας 140+ ευρώ ...
    Ναι αυτό το διπλό μανίκι φαίνεται να λειτουργεί καλά στο πολύ νερό.

Και γω ήλπιζα να με καλύψουν μέχρι και τους μηδέν αλλά στα 20 λεπτά δεν τα νιώθω τα ακροδάκτυλα. Έχω σκοπό να δοκιμάσω με λεπτό γάντι εσωτερικά.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γάντια!!
    από Akefalos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 00:13
  2. Μαλακά γάντια... Πώς;;;
    από jtoros στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2005, 09:42
  3. Ερώτηση για γάντια!!
    από bikersonly στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη