Τα θερμαινόμενα δεν τα πολυδουλεύω αφενός, αφετέρου το τελευταίο καιρό καβαλάω συχνά άλλο μηχανάκι που δεν διαθέτει τέτοια. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με όσα έγραψες στο πιο πάνω σεντόνι-ποστΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Γιάννη νομίζω πως αυτά τα γάντια είναι για θερμαινόμενα. Ρε 'συ δεν έχεις θερμαινόμενα στο bmw?
Πλήρωσες τις προστασίες, την ποιότητα, την εφαρμογή, την μάρκα, την άνεση, την εμφάνιση, την άριστη αδιαβροχοποίηση, την πολύ καλή θερμομόνωση για θερμοκρασίες πάνω από 5-6 Co και την μελετημένη σχεδίαση για να εκμεταλλεύονται πλήρως την θερμότητα που βγάζουν τα γκριπ. Άψογα!![]()
Πρέπει πάντως να πω ότι για την αρχική εντύπωση που μου δημιουργήθηκε με τα jerico ίσως να ευθύνεται - ως ένα βαθμό - και το γεγονός ότι έβαλα τα γάντια ενώ τα χέρια μου ήταν ήδη παγωμένα. Γιατί όταν τα φοράω έχοντας προσπαθήσει να κρατήσω τα χέρια μου ζεστά απο πριν (πριν καβαλήσω το μηχανάκι δλδ), αντέχω περισσότερο και. Προχθές οδηγώντας στους 0-1 βαθμούς επί μισή ώρα πάγωσαν ελαφρά τα ακροδάκτυλα αλλά σε ανεκτό επίπεδο. Οπότε αν είχα και χούφτες τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα.
Αυτό που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι απο μέσα να φορέσω εσωτερικά γάντια (inner gloves) απο μετάξι. Τα πουλάνε σε είδη με ορειβατικά, είναι πολύ λεπτά ώστε να χωρέσουν άνετα στα κανονικά μοτο-γάντια μας, και το μετάξι είναι καλό θερμομονωτικό (αναλογικά για το πάχος του υφάσματος πάντα).
Άλλη δοκιμή που θα κάνω άμεσα, και απορώ γιατί δεν το έχω κάνει ήδη, είναι να βάλω τα inner gloves της oxford τα οποία έχω. Τα δοκίμασα στο σπίτι μέσα απο τα jerico και χωράνε, δεν φαίνεται να περιορίζουν τη κίνηση, οπότε απομένει ένα πραγματικό τεστ στο δρόμο.