Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 117

Θέμα: Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ωραίο θρεντ...

γιατί δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ο παραπάνω θα σταματήσει αν τύχει και χτυπήσει κανέναν απο εμάς η το παιδί μας η κάποιον δικό μας άνθρωπο τέλος πάντων...
    αν δεν το εχει ηδη κανει.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
    κουμπαρε μαλλον εσυ εισαι μαστουρωμενος που θες 26 χρονον παιδι φυλακη ισοβια
    και ευτυχως που κατι τετιοι σαν εσενα ειναι μονο αθηνα
    και δεν τους εχουμε εδω κατω κολημενος στο μυαλο εισαι

και αυτα περι οχηματος και φονικου οπλου μονο μ@λακες τα λενε
    γιατι τοτε σε καθε ατυχημα που θα χες θα ταν σαν εκπυρσοκροτηση οπλου
    δηλαδη παρανομη χρηση οπλου
    ανοιξε και λιγο το μυαλο σου
    και κοψε τις μαλακιες που σε ταιζουν
    χαιρεκακος εισαι και γουσταρεις να βριζεις ενα παιδι που θα μπει για 17 χρονια μεσα

καλα εσεις εν ολιγης δεν εχετε περασει με κοκκινο δεν εχετε φυγει απο μπλοκο και δεν εχετε κανει τιποτα παρανομο
    και εγω λεω μαλακιες μετα ε????

μηπως ειστε λιγο υποκριτες (λιγο τροπος του λεγειν)

αυτα μπορειτε να βρισετε ελευθερα τωρα
    μην ανυσηχειτε δεν θα απαντησω
    να απαντησω και εγω μιας και αναφεροταν σε εμενα το παραπανω...
    1ον εγω δεν ειμαι κουμπαρος σου...

2ον δεν σημαινει οτι επειδη ειναι 26 χρονων "παιδι" δεν πρεπει να παει φυλακη... απο 18 χρονων σου δινουν το δικαιωμα να αποφασιζεις για το ποιος θα μπει στην βουλη, να οδηγας, να δουλευεις και τοσα αλλα...ΑΡΑ και την υποχρεωση να εισαι υπολογος για τις μαλακιες σου...
    τα "26 χρονων παιδι να μπει φυλακη ισοβια" πες τα σε καμια γιαγια που μασαει...

3ον αν δεν πιστευεις οτι οταν οδηγας μπορει να μετατραπει το οχημα σε φονικο οπλο, εισαι το λιγοτερο αξιολυπητος.

4ον εχουμε φυγει με κοκκινο, αλλα εχουμε σταματησει στο μπλοκο παρακατω. επισης δεν εχει τυχει να χτυπησω καποιον αλλα αν γινει το ΠΡΩΤΟ που θα κανω ειναι να σταματησω και μετα δεν ξερω ποσες μερες θα κανει η συνειδηση μου να ησυχασει...

5ον και ΚΑΛΥΤΕΡΟ ...το οτι λες μαλακιες ειναι αποδεκτο απο ολους. αν δεν ειναι απο εσενα, να το κοιταξεις...

α,και κατι τελευταιο...
    ξεκολληστε με τον τοπικισμο σας εκει κατω. ΔΕΝ ειναι η Κρητη το κεντρο του κοσμου και πιθανοτα να μην γινει ποτε. καλο ειναι να αγαπας και να υποστηριζεις τον τοπο σου αλλα αν γινεται σε υπερβολικο βαθμο και καταντα να δημιουργει "καστες", καλο ειναι να μην στηριζεται απο κανεναν...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της POLICE6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ...
    ξεκολληστε με τον τοπικισμο σας εκει κατω. ΔΕΝ ειναι η Κρητη το κεντρο του κοσμου και πιθανοτα να μην γινει ποτε. καλο ειναι να αγαπας και να υποστηριζεις τον τοπο σου αλλα αν γινεται σε υπερβολικο βαθμο και καταντα να δημιουργει "καστες", καλο ειναι να μην στηριζεται απο κανεναν...
    +1300

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ντρεπομαστε να του πουμε να πα να κρεμαστει με τετοιες αποψεις μιας και ενα σκουλικι λιγοτερο δε χαθηκε και ο κοσμος, ε?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τετοιο ban αξιζει να το φας πιστευω
    Χεστηκε η φοράδα αν θα γράφω ή δεν θα γράφω.

Απλά με κομπλάρει η σκέψη οτι θα ξαναγίνει όσο υπάρχουν yiannissss γύρω μας.Κανένα συναίσθημα, τίποτα... σαν να πάτησαν μια γάτα στο δρόμο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Χεστηκε η φοράδα αν θα γράφω ή δεν θα γράφω.

Απλά με κομπλάρει η σκέψη οτι θα ξαναγίνει όσο υπάρχουν yiannissss γύρω μας.Κανένα συναίσθημα, τίποτα... σαν να πάτησαν μια γάτα στο δρόμο.
    Kαλά.. οι μάγκες του πλΕκτρολογίου αφθονούν..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της POLICE6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ντρεπομαστε να του πουμε να πα να κρεμαστει με τετοιες αποψεις μιας και ενα σκουλικι λιγοτερο δε χαθηκε και ο κοσμος, ε?
    εεεεε....,νέος είμαι εδώ.....είπα να μη ξεκινήσω με γ@7W+ίδια.....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Διαφωνώ. Τέτοιες σκέψεις που καλύπτονται λόγω ανωνυμίας δεν είναι τυχαίες. Υπάρχουν κάπου, μέσα στα σκατά που έχει στο κεφάλι, και γίνονται πραγματικότητα όταν θα δωθεί η ευκαιρία.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Όσοι πιστεύετε ότι η ανθρώπινοι ζωή δεν έχει αξία ή ότι ένας 26χρονος δολοφόνος δεν πρέπει να πάει ΠΟΛΛΑ χρόνια φυλακή επειδή σκότωσε κάποιον στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους μπάτσους, είστε τουλάχιστον μαλάκες ή ίδιοι με τον δράστη.

Αν σας παρεξηγήσαμε, παρακαλώ να μας το πείτε.
    Η λύση δεν είναι τα πολλά χρόνια φυλακή ή ο θάνατος. Ούτε ως παραδειγματισμός πιάνει.
    Τη λαϊκή (και φυσικά απολύτως δικαιολογημένη) οργή μόνο ικανοποιεί.
    Και να τον λυντσάρανε επί τόπου, καλά του κάνανε θα λέγαμε πολλοί από μας.
    Αν και το λυντσάρισμα εν βρασμώ ψυχής σαν εκδίκηση το θεωρώ πολύ πιο τίμιο
    και δίκαιο από τη χρονοβόρα και ψυχοφθόρα δικαστική παρωδία που παίζεται
    σε τέτοιες περιπτώσεις (σόρυ Έρρικα, κάποια στιγμή θα το κουβεντιάσουμε και αυτό).

Οι λύσεις είναι άλλες, αλλά (όπως και αλλού διάβαζα σήμερα) ο "άνθρωπος", αυτό το
    ξεχωριστό απαύγασμα της έμπνευσης του Θεού (φύσης κλπ κλπ), δεν είναι ικανός στη
    παρούσα φάση της εξέλιξής του να τις κατανοήσει ή τις εφαρμόσει.

Το μόνο ελαφρυντικό που ΘΑ ίσχυε για τον νεαρό, θα ήταν ότι από τη μαστούρα και
    το φόβο μ@λ@κίστηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί ή καλύτερα να εξαφανίσει το
    πρόβλημα που του εμφανίστηκε. Μια συνεχόμενη χιονοστιβάδα από λάθος επιλογές.

Αλλά και αυτή τη περίπτωση την ακύρωσε, μη αποδεχόμενος τα λάθη του ακόμη και
    όταν ηρέμησε, μίλησε με τους ανθρώπους του, τους δικηγόρους του κλπ κλπ.

Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι καραγκιόζηδες εκεί έξω και με παντελή έλλειψη οίκτου και συνείδησης.

Μερικοί από αυτούς άλλωστε κυβερνάνε (λέμε τώρα) και το τόπο, ναι;

Και οι γατούλες ψυχούλα έχουν αδερφέ....

(όχι σα τα κwλόσκυλα που πετάγονται μπροστά στα σκούτερ )

Βεβαίως κύριε αφθονούμε, υπάρχει καμμία αντίρρηση; Καμμία διαφωνία; Το ίδιο είναι να είσαι γατούλα και το ίδιο πιτυμπούλ α-μβολιασμένο;

Το ίδιο είναι να πληκτρολογείς "θα σου γ@μήσω τα ράμματα" και το ίδιο είναι το "που'σαι καλέ μου να φέρω τα επίδεσμα";

Α μα πια γίναμ'όλοι ίσοι κι όμοιοι μη τα τουμπάρω όλα εδώ μέσα, εμένα ρε τη μάσκα της φάτσας μου φοράνε οι Αnonymous άμα θέλετε να ξέρετε και ποιος είμαι δηλαδής, άει καλή ώρα..

Να πιάσω τα πλήκτρα στο λόγιό μου να στο κάνω μπουγιουρντί το μαγαζάκι άμα θέλω, μόνο κάνε με..

..ή μάλλον μη με κάνεις γιατί είμαι απ'τα Χανιά, κοντεύει 14:00 και δεν θέλω να σχολάσω στις 20:00..:rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Διαφωνώ. Τέτοιες σκέψεις που καλύπτονται λόγω ανωνυμίας δεν είναι τυχαίες. Υπάρχουν κάπου, μέσα στα σκατά που έχει στο κεφάλι, και γίνονται πραγματικότητα όταν θα δωθεί η ευκαιρία.
    Σωστό.. τεσπά, τέτοια "ζώα" πάντα κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Η λύση δεν είναι τα πολλά χρόνια φυλακή ή ο θάνατος. Ούτε ως παραδειγματισμός πιάνει.
    Τη λαϊκή (και φυσικά απολύτως δικαιολογημένη) οργή μόνο ικανοποιεί
    Ε, και το να λείψει αυτός (και όποιος άλλος όμοιός του γίνεται) από τους δρόμους για πολλά χρόνια δεν το λες και τίποτα... κάτι είναι κι αυτό.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Το μόνο ελαφρυντικό που ΘΑ ίσχυε για τον νεαρό, θα ήταν ότι από τη μαστούρα και
    το φόβο μ@λ@κίστηκε και προσπάθησε να εξαφανιστεί ή καλύτερα να εξαφανίσει το
    πρόβλημα που του εμφανίστηκε. Μια συνεχόμενη χιονοστιβάδα από λάθος επιλογές.

Αλλά και αυτή τη περίπτωση την ακύρωσε, μη αποδεχόμενος τα λάθη του ακόμη και
    όταν ηρέμησε, μίλησε με τους ανθρώπους του, τους δικηγόρους του κλπ κλπ.

Ναι, υπάρχουν και τέτοιοι καραγκιόζηδες εκεί έξω και με παντελή έλλειψη οίκτου και συνείδησης.

Μερικοί από αυτούς άλλωστε κυβερνάνε (λέμε τώρα) και το τόπο, ναι;

Και οι γατούλες ψυχούλα έχουν αδερφέ....

(όχι σα τα κwλόσκυλα που πετάγονται μπροστά στα σκούτερ )
    + πολλά...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Πάντως , και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω ουτε στο ελάχιστο τέτοιες συμπεριφορές , το μυαλό του ανθρώπου σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να στροφαρει περίεργα…
    Γνωστός μου ,ΑΘΗΝΑΙΟΣ , ΜΕΓΑΛΟ-στέλεχος πολυεθνικής , 50αρης κ.λ.π κ.λ.π.
    Χτύπησε με το αυτοκίνητο του άνθρωπο ….
    Η αντίδραση του ήταν να… φύγει από το ατύχημα και να πάει να παραδοθεί μετά από λίγη ώρα στο κοντινό Α.Τ…..
    Δεν ξέρω λεπτομέρειες του ατυχήματος (τι και πως) …. Αυτό έγινε περίπου πριν δυο χρόνια και η δίκη είναι κάπου τώρα μέσα στον φλεβαρη…

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TATAR
    Ο πραγματικός λεβέντης Κρητικός πατέρας, ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
    Διάβασε τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.
    Ο συγκεκριμένος, άρρωστος και χούφταλο το έκανε γιατι ήξερε ότι θα πέσει στα μαλακά λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει.
    Θυμίσου την φάλαινα στα κανάλια στα ΖΩΝΙΑΝΑ που έλεγε ότι έχει "ψυχολογικά" και την ενοχλούσε η θέα των ΕΚΑΜ, λες και η μάνα του τραυματία είναι κατώτερος άνθρωπος.
    Ακριβώς αυτό μήν μπερδεύουμε τα πράγματα

Ισόβια ο πατέρας.......και σφαίρα ο γιός ανάμεσα στα μάτια το τσογλάνι

@yannisss

Παλίκαρε άν έχεις τέτοιες απόψεις και είσαι συντοπίτης ......τι να σου πώ δές μόνο τήν κατάντια τόν λόγον σου , πραγματικά ρε λυπάμε μας ξεφτιλίζεις εμάς και όλους σε αυτή τήν χώρα με τίς απόψεις σου
    ( θα σου έλεγα και άλλα .....πιο χοντρά αλλά ούτε αυτά δέν αξίζεις )

Ναι το ξέρω είναι υπερβολικό αυτο που γράφω για σφαίρα αλλά ο τύπος σκώτωσε και πρακτικά όχι εξάμελείας έτρεχε να φύγει απο τόν έλεγχο ...σκοτωσε και έφυγε......δηλαδή το τσογλάνι άμα πάει 5-6 χρόνια μέσα θα αλλάξει νοοτροπία μπααααααα
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Πάντως , και χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω ουτε στο ελάχιστο τέτοιες συμπεριφορές , το μυαλό του ανθρώπου σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να στροφαρει περίεργα…
    Γνωστός μου ,ΑΘΗΝΑΙΟΣ , ΜΕΓΑΛΟ-στέλεχος πολυεθνικής , 50αρης κ.λ.π κ.λ.π.
    Χτύπησε με το αυτοκίνητο του άνθρωπο ….
    Η αντίδραση του ήταν να… φύγει από το ατύχημα και να πάει να παραδοθεί μετά από λίγη ώρα στο κοντινό Α.Τ…..
    Δεν ξέρω λεπτομέρειες του ατυχήματος (τι και πως) …. Αυτό έγινε περίπου πριν δυο χρόνια και η δίκη είναι κάπου τώρα μέσα στον φλεβαρη…

αυτό όμως που περιγράφεις δείχνει ότι αυτός ο άνθρωπος πάνω στο σοκ/τρόμο/άγχος/οτιδήποτε της στιγμής αντέδρασε λάθος αλλά λίγο αργότερα πήγε και ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του

αντιθέτως ο άλλος όταν ηρέμησε η ένταση/οτιδήποτε της στιγμής έψαξε να βρει τρόπους να αποφύγει τις ευθύνες

Σελίδα 6 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί οι γυναίκες δεν δουλεύουν σε συνεργεία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 13:37
  2. Γιατί οι Αφρικάνες μπορούν και τρέχουν γρήγορα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2005, 14:59
  3. Γιατί οι άντρες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ