Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες είμαι νέος στο MOTO.GR και θα ήθελα να με καλοσωρίσετε με προδέρμ.
ευχαριστώ πολλή.
Αντιμετωπίζω ένα θέμα με τη μηχανή μου ( ΤΜ 400cc 58hp ).
Αρχικά πάω σ' ένα φύλο μηχανικό δίνω 100 ευρώ και με αλλάζει τα καπελάκια και τα ελατήρια από το λευγέ όπου αλλάζουν οι ταχύτητες, που βρήσκονται στο πίσω μέρος της καμπάνας << Να πω ότι είχα θέμα και κολλούν οι ταχύτητες της μηχανής όταν ζεσταίνονταν >> δεν γνωρίζω αν είναι θέμα λαδιού 10/40 valvoline βάζω αντί το belray 10/40.
Γίνεται η μηχανή όλα καλά μέχρι που μου παρουσιάζει ξανά το ίδιο θέμα (κολλούν οι ταχύτητες πάλι), τι να κάνω τι να κάνω.?????
Με λέει ένας φίλος να την πας σε αυτόν είναι καλός και ξέρει από MOTART ε τη να κάνω και εγώ την πάω ΣΠΡΩΚΤΗ.
Του εξηγώ πως έχει η κατάσταση και του πάω παράλληλα και τα περιφερικά ανταλλακτικά που πήρα από την ΜΟΤΟ ΤΜ μαζί με τις φλάντζες.οκ με λέει θα την κάνουμε.
Όχι απλά δεν μου την << έκανε >> αλλά με άλλαξε τα τσιμουχάκια από τις βαλβίδες προσέκται όχι τις βαλβίδες, δεν με έβαλε τα ανταλλακτικά που τον έδωσα αλλά με χρέωσε 249 ευρώ με κοιλημένες πάλη ταχύτητες λέγοντας μου ότι έχει πρόβλημα ο διανομέας με τις φουρκέτες.
Με είπε ότι θέλει άλλα 1000 ευρώ συνολικά για το κατέβασμα - ανέβασμα του μοτέρ τελειωμένο.
Nα πω επίσης ότι με ζήτησε άλλα 50 ευρώ να με ανοίξει το καπάκι να δει αν έχει ζημιά.
Να πω ακόμα ότι τη μηχανή την πήρα από το μαγαζί του ΣΠΡΩΚΤΗ και εβαλα μια ματσόλα και ξεκόλλησα τις ταχύτητες
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ
παρακάτω έβαλα το σχέδιο το μοτέρ
Στο σημείο Β φουρκέτες κ διανομέας με είπε αλλαγή
ενώ εγώ το έδωσα τα ( 27 ,28 ,29 30 ,14, 13, 18, 20, 22 )