Καλησπερα,
Ηθελα να ρωτησω τους κατοχους 690 enduro k smc για καταναλωσεις γενικα.
Εγω το πηγαινω συνεχεια ψιλο ταπα 5.000 με 8.000 στροφες και με 15 ευρο βγαζω το πολυ 130 χλμ.
Εσεις...???
Και επισης μου καψε σε 1200 χλμ 300 ml λαδι...???![]()
Καλησπερα,
Εγω το πηγαινω συνεχεια ψιλο ταπα 5.000 με 8.000 στροφες και με 15 ευρο βγαζω το πολυ 130 χλμ.
Εσεις...???
Enduro way of life
Δεν γνωριζω τι οδηγουσες πριν, αλλα και τα δυο νουμερα ειναι πολυ φυσιολογικα γι αυτο που οδηγεις τωρα και για τον τροπο που το οδηγειςΑρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
Καλησπερα,
Εσεις...???
![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα περιεργα απλα ηθελα να ακουσω και την γνωμη τριτων.Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Δεν γνωριζω τι οδηγουσες πριν, αλλα και τα δυο νουμερα ειναι πολυ φυσιολογικα γι αυτο που οδηγεις τωρα και για τον τροπο που το οδηγεις![]()
+ οτι και τα λαδια ειναι full synthetic και τα ψιλοτσιμπαει...
Ευχαριστω για την απαντηση.
Enduro way of life
60 αλογα μονοκυλινδρο μοτερ ειναι, φτιαγμενο να αποδιδει ψηλα...ποσο να καψει οταν το κυνηγας? Σε ταξιδι με 100-120 ομως και ενα δοντακι + στο μπρος γραναζι ειναι πολυ οικονομικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από eurotreno2002
Δεν μου φανηκαν ιδιαιτερα περιεργα απλα ηθελα να ακουσω και την γνωμη τριτων.
+ οτι και τα λαδια ειναι full synthetic και τα ψιλοτσιμπαει...
Ευχαριστω για την απαντηση.
60ρι λαδι βαζεις η 50ρι?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Εγώ με νορμάλ οδήγηση (μέχρι 5000 στρ) μου καίει 4-4,5 λίτρα τα 100 χλμ
Δεν έχω διαπιστώσει να μου καίει λάδι πάντως, αν και δεν το πάω τάπα συχνά
Εγω παντως μεγαλη καταναλωση στο μηχανακι δεν εχω δει.Μεγαλυτερη 14χλμ/λιτρο σε κομματια φριχτης λασπης και συνεχες πεφτω-σηκωνομαι με το βεντιλατερ να δουλευει υπερωριες.
Λαδακι παντως(σε αυτες τις συνθηκες) καει αυτην την ποσοτητα.Ειναι και συνθετικο και το τσιμπαει το Motorex.
Tωρα για αλλο συνθετικο δεν γνωριζω,αυτη την φορα εβαλα στο συνεργειο που πηγα Agip και θα δω αν υπαρχει καποια διαφορα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai