@motomike
θα δεχόμουν την αλλοιωση του αρχικού κειμένου μου αν οι δύο δραστηριότητες που ανεφερες συνεβεναν στις δύο ρόδες μιας μηχανής που "ανοιγει" στην εθνική οδό στις 3 τα ξημερώματα υπό βροχή....
always two steps from hell
Τώρα με όλο το σεβασμό για την Έρρικα σου είπα και πριν ότι δεν υπάρχουν μηχανόβιοι… πια.
(εσύ εκεί το χαβά σου)
Ο μηχανόβιος είναι έκφραση των 80ς που έχουν περάσει –ευτυχώς ξαναλέω-
Η Έρρικα έχει κράνος ο μηχανόβιος δεν είχε.
Και δεν είχε, όχι μόνο κράνος, αλλά ούτε αριθμό, ούτε ασφάλεια, ούτε δίπλωμα, ούτε λεφτά, ούτε δουλειά …
Έτσι ήταν η ζωή ΤΟΤΕΣ
Οι μεγάλες μηχανές ήταν αδύνατο να αγοραστούν (βλέπε δραχμή) και όποιος είχε συχνά την είχε κλέψει από κάποιον τουρίστα.
Τον καιρό εκείνο η λέξη μηχανόβιος ήταν συνώνυμη του αλήτης και συχνά η απόκτηση μοτοσΥκλέτας είχε να κάνει και μια προσωπική επανάσταση.
Το ότι κάποιος καβαλάει μηχανή ΣΗΜΕΡΑ δεν τον κάνει μηχανόβιο ούτε κοντράκια ούτε εραστή του κίνδυνου ούτε κάνει καμία προσωπική επανάσταση
Οι κόντρες έχουν σχεδόν εξαλείφει, ούτε βούτες ούτε λιμανάκια ούτε δέλτα ούτε ροσινιόλ υπάρχουν πια που κάποτε μάζευαν και 2000 θεατές…
ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΕΚΩΛΑ
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, οι περισσότεροι εδώ μέσα (όσους ξέρω εγώ δηλαδή), όταν ακούμε δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων ΔΕΝ βάζουμε το ρολόι να χτυπήσει στις 3 τα ξημερώματα για να πάμε στην εθνική να "ανοίξουμε" (εκτός κι αν πάμε να ανοίξουμε κανένα βενζινάδικο γιατί έχουμε την πρωινή βάρδια)...
(Είπα να την κάνω ΡΠΜ αλλά τέτοιο κλισέ έχω χρόνια ν' ακούσω...)
10 σελίδες μπλα μπλα για να τεκμηριωθεί το αυτονόητο.
΄Οσοι δεν μπορούν να χωνέψουν πως κλάνουν μέντες/κάνουν τσισάκια/τους φεύγει η ψυχή όταν ανεβαίνουν σε μοτοσυκλέτα, ψάχνουν τα παιδικά τραύματα όσων το κάνουν ασκαρδαμυκτί και χωρίς φόβο, καθώς δεν μπορεί...πρέπει να είναι κάπου βαρεμένοι.
Τραλαλα τραλαλο, χιόνια στο καμπαναριό...:ZZZ: