Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο

Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,

Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
    Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
    Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου

ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου

Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα

Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:

Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Εγώ που έχω το Τρανσάλπ και σας πατάω όλους, έχω στο αίμα το μικρόβιο της ταχύτητας και το Τρανσάλπ για αντιβίωση;:smilea:
    Όχι, μην φοβάσαι... Το μικρόβιο της επιβράδυνσης έχεις.. δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από imitrelos Προβολή μηνύματος
    καλα το θρέντ πάει για πλατινένιο δίσκο

Reflection καλώς ήρθες στο μουρλοφόρυμ :rotflmao:,

Ο όρος ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ είναι πιο σωστός απο το ΜΗΧΑΝΌΒΙΟΣ , το θέμα κόντρας και ανδρεναλίνης είναι σχετικός και ακριβής απάντηση δεν θα πάρεις γιατί δέν υπάρχει ......
    Γενικά ένας μοτοσυκλετιστής είναι λίγο πρακτικά πιο ευαισθητούλης λόγο ότι ξέρει τόν κίνδυνο τόν έχει πάντα σύντροφο του αλλά πάντα ελπίζει στήν αγαπημένη του (μηχανή) , την αγαπάς και τήν εμπιστεύεσαι διαλογήζεσαι μαζί τής είτε πάς γρήγορα είτε όχι , ο λόγος απλός δέν σε περιβάλουν σίδερα αλλά τα ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙΣ γίνεσαι 1 με αυτό είσαι ασφαλής όσο τήν εμπιστεύεσαι και τήν μαθένεις ....
    Προσωπικά τής περισσότερες φορές που κόντραρα ΔΕΝ ήταν για το δικό μου εγώ αλλά τής μηχανής μου

ακόμα θυμάμε τυπάκο με R1 να του λέω ωραίο μηχανάκι να το χαίρεσε και να μου απαντάει "μικρε μπορεί όταν μεγαλώσεις να πάρεις και εσύ ένα" ......έ τόν πέτυχα στήν είσοδο τής καβάλας και νιώθω να βράζει το cagiva απο το θυμό του .......έ στο λεγόμενο σίγμα τόν έχω πάρει στα φρένα και ούτε εγώ πίστευα πώς μπήκα στο S .....εννοείτε ότι μετά τήν έξοδο απο το s με πέρασε απο πάνω......αλλά ένοιωθα το μηχανάκι μου να χαμογελά και σάν να μου λέει σε ευχάριστό μωρο μου

Αυτό ήταν η χαρά μου δέν είναι αυτοσκοπός η κόντρα και η χαρά τής μοτοσυκλέτας δέν είναι αυτό είναι το δέσιμο που δημιουργήτε για αυτο λέμε Η μοτοσυκλέτα

Ο φίλτατος rein πχ τουμπανιάζει το τριμπου........εμ fmx όχι πρακτικα για αυτόν αλλά για το fmx να νιώθει ότι κανένας δέν θα το υποτιμήσει ξανά.....άν πρακτικά ήθελε για αυτόν θα είχε κανένα 1300 :rotflmao::rotflmao:

Μάλλον για ψυχιπαθείς μας λές που έχουμε πάρει κάτι άψυχο και το λογίζουμε σάν έμψυχο
    Με συγκίνησες πανάθεμά σε :a07::a07::a07: τι ρομαντική ψυχή....

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Όχι, μην φοβάσαι... Το μικρόβιο της επιβράδυνσης έχεις.. δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: RESPECT
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

δεν κινδυνεύεις αλλά κοίτα πίσω σου.
    Συνηθισμένο το βουνό στο χιόνι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    πάνω-κάτω χοντρικά ξέρω τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας που έχει γράψει σε αυτό το θρεντ.

εκτός από σένα reflection:

βοήθα με λίγο, και μην το παρεξηγήσεις σε παρακαλώ, ποιά η μέχρι τώρα σχέση σου με τις μηχανές και την αδρεναλίνη;

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι απολυτο.σαφως το 2ο αλλα σε καθε περιπτωση υπαρχει προδιαθεση και ειναι ΚΑΙ γονιδιακο το θεμα. (αν θελουμε μια επιστημονικη απαντηση στο ερωτημα)

αν παλι παμε σε κουβεντα να χαμε να λεγαμε...

Για να καταλάβω , ισχυρίζεσαι ότι η γιαγιά μου ή ο παππούς μου μετάδωσε το γονίδιο στους γονείς μου που έμεινε ανενεργό και το τσίμπησα εγώ όπου και εκδηλώθηκε ? ??? Και αγόρασα πρώτο μηχανάκι το ΤΑ600 ?? Μήπως , λέω μήπως ,να το ξανασκεφτόσουν άλλη μια ??:smilea:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος
    Για να καταλάβω , ισχυρίζεσαι ότι η γιαγιά μου ή ο παππούς μου μετάδωσε το γονίδιο στους γονείς μου που έμεινε ανενεργό και το τσίμπησα εγώ όπου και εκδηλώθηκε ? ??? Και αγόρασα πρώτο μηχανάκι το ΤΑ600 ?? Μήπως , λέω μήπως ,να το ξανασκεφτόσουν άλλη μια ??:smilea:
    για να καταλαβεις...να ξαναδιαβασεις τι εγραψα κωστη
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Πάει ο καφές ΡΠΜ!

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Από τότε που προοδευτικά επιδεινώνεται η επιρροή του στο άτομο και ζητά όλο και μεγαλύτερα επίπεδα ικανοποίησης του "ατρόμητου" αισθήματος υπέρβασής του!!!
    Φέρει την προοδευτικότητα της ...νόσου!...

αν βγάζεις κάποιο νόημα , θα ήθελα να μου το κάνεις λίγο πιο λιανά !! Ευχαριστώ !!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    πάνω-κάτω χοντρικά ξέρω τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας που έχει γράψει σε αυτό το θρεντ.

εκτός από σένα reflection:

βοήθα με λίγο, και μην το παρεξηγήσεις σε παρακαλώ, ποιά η μέχρι τώρα σχέση σου με τις μηχανές και την αδρεναλίνη;
    το ειπε πιο πισω! εχει φιλους μηχανοβιους!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BELZEBOYLIS Προβολή μηνύματος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    για να καταλαβεις...να ξαναδιαβασεις τι εγραψα κωστη

οκ πιστεύεις ότι ο εθισμός στην αδρεναλίνη της ταχύτητας είναι μικρόβιο που προσβάλλει το άτομο στην ... πορεία κι ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες της ζωής του.... Αλλά και το ότι σε καθε περιπτωση υπαρχει προδιαθεση και ειναι ΚΑΙ γονιδιακο το θεμα.

ωραία οπότε αν έχω το γονίδιο μπορεί να αποκτήσω και το μικρόβιο !!!! Οπότε, όπως πολλή σωστά είπε και ο Vandas ξεκινάω αντιβίωση μπας και σωθώ !!!

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Τουλάχιστον δεν προσπαθούμε να το στριμώξουμε σε χιλιοφορεμένα, ξεφτισμένα, γραφικά και ριγιούζαμπλ στερεότυπα...
    Τουλάχιστον...

σαν συμβιβασμός μου ακούγεται....
    always two steps from hell

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Τουλάχιστον...

ααα ναι!! ουτε ασυμβιβαστοι ειμαστε !!!! τι κριμα!!!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Τουλάχιστον...

Μάλλον καταλαβαίνουμε διαφορετικά τις λέξεις...

Σελίδα 14 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series