ααα μαλιστα.μαλλον δεν εγινα σαφης με το ''τι γαματος οδηγος ειμαι''.σαφως αντι να βαλω τη λεξη ''ποσο'' εβαλα τη λεξη ''τι'' εννοωντας ''ποσο''.λαθος μου θα ομολογησω.φανταζομαι βεβαια οτι αν καποιος φιλος σου εκει που πινετε καφε σου πει την εκφραση ''την κανουμε?'' εσυ θα ψαχνεις να δεις ποια θα κανετε.(δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει αν χρησιμοποιησει την εκφραση ''παμε να παρουμε το μπουλο?'')
τωρα τι ειναι ο γαματος οδηγος...για αλλους ειναι αυτος που βγαζει τα περισσοτερα χλμ σερι.
για αλλους αυτος που κανει σουζες,εντο,ντριφτ
για αλλους αυτος που εχει γυρισει ολα γεωγραφικα μηκη και πλατη του κοσμου
για αλλους αυτος που γνωριζει καθε βουνοκορφη
για αλλους αυτος που γυριζει στο 1.17 στα σερρας
για αλλους αυτος που γυριζει καθε βραδυ σπιτι
εχει να σου λεω....ουυυυ...!!!
προσωπικα δεν απαντησα σε τπτ απο αυτα (εκτος απο τη μεταφραση και αυτο σε σχεση με μενα).τα υπολοιπα δεν με αφορουν.
απανταω με βαση τον συνομιλητη μου.
στασου ρε κοπελια.πετας μια δηλωση και πρεπει να τη δεχτουμε a priori και να συζητησουμε με βαση τη παρολα.απο μονο του ειναι εκνευριστηκο το θεμα.δεξου οτι το χεις πιασει λαθος και ξεπερνα το.
δεν ειναι αναγκη να δικαιολογεισαι.
και καποιους αλλους που δεν το παραδεχτηκαν. και...?
ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που θα διαταξουν τον οποιονδηποτε για να δωσει μια αλλη ερμηνεια των λεγομενων του?ξερεις κατι που δεν ξερουμε?
προσεξε γιατι τελικα σε βλεπω για πρωταγωνιστρια στην ''λεπτη κοκκινη γραμμη''
δικος σου ο προβληματισμος,δικη σου και η απαντηση.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αν νομίζεις ότι απάντησε στο ζητούμενό σου, μάλλον κάνεις λάθος. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του... δεν απαντά σε αυτό που ρώτησες, αλλά σε κάτι, παρεμφερές μεν, αλλά σημαντικά διαφορετικό. Άλλο πράγμα το πολύ γενικότερο "είναι η αγάπη για τις μοτοσυκλέτες κληρονομική" και άλλο το ζητούμενό σου.
Την δική μου άποψη νομίζω την έχω καταθέσει σαφέστατα. Δεν υπάρχει λόγος να υπερθεματίσω κι άλλο (γιατί απλά θα επαναλάβω τα ίδια με άλλα λόγια).
Θα πρεπει ο ίδιος ο teogtp να εξηγήσει το σχόλιό του, αν και είναι προφανές και απλά διατυπωμενο για να το κατανοησει ο μέσος νους....
Όπως επίσης θα έπρεπε και η Έρρικα να διευκρινήσει - επιβεβαιώσει - τι κοντρα πρότεινε στον daz, όταν κάποιοι ελαφροερμηνευτές των ειπωμενων ανεφεραν πως η κόντρα καλιστα μπορεί να αφορούσε μπιφτεκοφαγία ή οινοποσία..... {λολ}
always two steps from hell
Τελικά είσαι
ΚΑΘΟΛΟΥ
ΛΙΓΟ
ή ΠΟΛΥ
γ...τος οδηγός?...
Ετσι, για την ιστορία...
Επειδή μέχρι τώρα όλοι παίρνετε πολύ ανοιχτά τις στροφες και κανείς δεν αυτοχαρακτηρίζεται εκτός από γενικές ομολογίες του τύπου: "εεεε, ναι.. είμαστε ήρεμοι και χαλαροί τύποι αλλα κάνουμε και καμία κόντρα που και που".....
always two steps from hell
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Όλοι οι μηχανόβιοι ξέρουν ότι όσο γρήγορος κι αν είσαι κάπου, κάποτε θα βρεθεί κάποιος που είναι πιο γρήγορος….
(οπότε κρατάνε λόου προφάιλ και το παίζουν άντερ ντογκ)
Άσε που τα νούμερα ξεγελούν, κι αυτά που βλέπεις στα φέρινγκ που μπορεί να είναι ψαρωτικά (βλέπε σέβεν ιλέβεν κλπ).
Για να καθαρίσεις τη κόντρα θέλει τσαγανό και μίσος….
Τα άλλα είναι μαλακίες.
Άστονα να στρίβει….
Όταν θα βγω με κόκκινο ζω πεθαίνω θέλω να τον δω.
Εκεί φαίνονται οι άντρες και ξεχωρίζουν οι τράγοι από τα ζα…
(και το νιτρομούκαλο από κάτω τι το χουμε δηλαδή)
Συνέχισε!
μπααα!! ισα ισα που εγω ο ιδιος το φωναζω οτι ειμαι αρχικουλαδο!! και ενω δεν εχω την τρελη εμπειρια πανω στην οδηγηση μηχανης (συμπεριφορα στις στροφες κτλ) την απολαμβανω οσο δεν παει!
ο λογος που ειμαι στην αρνηση ειναι γιατι δεν μπορω με την καμια να δεχτω την αποψη που εξεφρασες μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφ'οσον η κατηγορια μοτοσυκλετιστων στην οποια εγω ανηκω, δεν κανουμε κοντρες με τον κινδυνο, δεν φλερταρουμε με τον θανατο και λοιπα συμφραζομενα, ειμαστε φλωροι και ατομα χαμηλης εκτιμησης!! οπως και οτι μηχανοβιος= εθισμενος στην κοντρα! βασικα δεν ειναι ο εθισμος στην κοντρα ο λογος που γινεται καποιος μοτοσυκλετιστης! οπως εξηγησα σε προηγουμενο σχολιο, το πως βλεπει ο καθενας τη μοτοσυκλετα εχει διαφορα! και στα επαναλαμβανω! εσενα οπως δηλωσες σου αρεσει για το λογο που ανεφερες στο αρχικο σου ποστ! εμενα για την αμεση επαφη που μου δινει με τον περιβαλλοντα χωρο! τον ρειν για τη δυνατοτητα τεχνικης βελτιωσης, καποιον αλλο σα μεσο ελευθεριας και διαφυγης!! αλλα το κομματι "φλερτ με τον κινδυνο" δεν χωραει στη σχεση του καθενα με τη μηχανη!! αλλιως ξαναλεω δεν θα σκαγαμε περιουσιες ολοκληρες για να εξασφαλισουμε την οποια προστασια μας!!
α! και σε κοντρες εχω παρει μερος με οτι μπορεις να φανταστεις, (ναι ακομα και σε αυτη με την βροντερη πορδη που ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο) αλλα με τη μηχανη ΠΟΤΕ!!! δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να αποδειξω ποσο καλος αναβατης ειμαι ποσο μαλλον οταν ξερω οτι ΔΕΝ ειμαι!! και ουτε εχω φυσικα αναγκη να αποδειξω οτι η μηχανη μου ειναι καλυτερη απο καποια αλλη!! εφ'οσον ΕΜΕΝΑ μου προσφερει αυτο που ζηταω θεωρω οτι ειναι!