Σελίδα 16 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 305

Θέμα: Κίνδυνος και Ταχύτητα

Μέλος Το avatar του/της reflection
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    πάνω-κάτω χοντρικά ξέρω τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας που έχει γράψει σε αυτό το θρεντ.

εκτός από σένα reflection:

βοήθα με λίγο, και μην το παρεξηγήσεις σε παρακαλώ, ποιά η μέχρι τώρα σχέση σου με τις μηχανές και την αδρεναλίνη;
    Ειμαι απλά ενα βήμα πριν αποκτήσω μηχανη και ο λόγος είναι καθαρα επειδή με εξιτάρει...
    always two steps from hell

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    ααα ναι!! ουτε ασυμβιβαστοι ειμαστε !!!! τι κριμα!!!
    Τελικά motomike... Εσύ ειδικά νιωθω πως είσαι "κριμα το παιδί".... με όλο το θαρρος φυσικα!!!

Ολο στην ακύρωση και στην άρνηση είσαι ... σαν να πήρες μέρος μία φορα σε κόντρες και να σε "προδοσε" η μηχανή σου!...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από reflection Προβολή μηνύματος
    Δεν ανεφερες ΠΟΣΟ γ...τος είσαι, που οντως εμπεριέχει διαβαθμίσεις: Καθόλου, Λίγο, Πολύ...

μα αναφερω αυτοτελώς τη φραση:

"δεν ειναι αυτοσκοπος μου ουτε να δειξω τι γαματος οδηγος ειμαι"

άρα εμπεριέχει κατάφαση της διαπίστωσης ότι ΕΙΣΑΙ!...
    και επιμένω να περιμένω ερμηνεία του τι σημαίνει "γ...τος οδηγός"
    ααα μαλιστα.μαλλον δεν εγινα σαφης με το ''τι γαματος οδηγος ειμαι''.σαφως αντι να βαλω τη λεξη ''ποσο'' εβαλα τη λεξη ''τι'' εννοωντας ''ποσο''.λαθος μου θα ομολογησω.φανταζομαι βεβαια οτι αν καποιος φιλος σου εκει που πινετε καφε σου πει την εκφραση ''την κανουμε?'' εσυ θα ψαχνεις να δεις ποια θα κανετε.(δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει αν χρησιμοποιησει την εκφραση ''παμε να παρουμε το μπουλο?'' )

τωρα τι ειναι ο γαματος οδηγος...για αλλους ειναι αυτος που βγαζει τα περισσοτερα χλμ σερι.
    για αλλους αυτος που κανει σουζες,εντο,ντριφτ
    για αλλους αυτος που εχει γυρισει ολα γεωγραφικα μηκη και πλατη του κοσμου
    για αλλους αυτος που γνωριζει καθε βουνοκορφη
    για αλλους αυτος που γυριζει στο 1.17 στα σερρας
    για αλλους αυτος που γυριζει καθε βραδυ σπιτι

εχει να σου λεω....ουυυυ...!!!

Φυσικά και όλα είναι θεμα μεταφρασης και ΕΣΤΙΑΣΗΣ...
    Οπως μεσα σε όλα όσα εχω αναφερει, καθως και τη νήξη μου στην διαμόρφωση της κοινής γνωμης, εσείς κρατήσατε δυο τρεις λεξουλες όπως: ΜΙΑΣΜΑ (που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τοτν teo και ΔΕΝ το έθιξε κανεις!!!), ΔΡΑΚΟΣ, ΣΑΙΞΠΗΡ (που ήταν και λάθος παραπομπή!!!)
    προσωπικα δεν απαντησα σε τπτ απο αυτα (εκτος απο τη μεταφραση και αυτο σε σχεση με μενα).τα υπολοιπα δεν με αφορουν.

Βγάζεις μία τσίτα ανομολόγητου καλωσορίσματος σε ένα νέο μέλος που άνοιξε θρεντάκι βασιζόμενο στις εντυπώσεις που διαμορφώνει ο μέσος άνθρωπος όταν αναφερθει το θέμα του μοτοσυκλετιστή....
    απανταω με βαση τον συνομιλητη μου.

Φυσικά ΑΥΤΟ ισχύει για τον καπιροσι, και όχι για τον κάθε μέσο κι απλό μοτοσικλετιστή, που οντως ως μέσος κι απλός άνθρωπος θα αναζητήσει τρόπους αυτοεπιβεβαίωσης... (οι αδυναμιες ειναι για τους ανθρώπους!)
    στασου ρε κοπελια.πετας μια δηλωση και πρεπει να τη δεχτουμε a priori και να συζητησουμε με βαση τη παρολα.απο μονο του ειναι εκνευριστηκο το θεμα.δεξου οτι το χεις πιασει λαθος και ξεπερνα το.

Εγω στην παρούσα φάση αντιπροσωπεύω την κοινή γνωμη που εχει αναλογη αντίληψη για τον μοτοσυκλετιστή, εφόσον είμαι μία τυχαία από το πλήθος, και δεν συγκαταλέγομαι στους οδηγούς....
    δεν ειναι αναγκη να δικαιολογεισαι.

Η γενικευμένη αναζήτηση του θρεντ, όσο η αντιμετώπιση του όλου θεματος λάμβανε χώρα υπο καθεστώς ψυχραιμης αντίδρασης, βρήκε μερικούς που παραδεχτηκαν το "γονιδιακό" της υποθεσης....
    και καποιους αλλους που δεν το παραδεχτηκαν. και...?

Θυμίζω ξανά το σχόλιο του teo... και εύχομαι να μην κληθεί σε διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους για να δώσει άλλη ερμηνεία στο αρχικό του σχόλιο, γιατί τότε όλοι μαζι θα χαθούμε τη μεταφραση Νο3 ...
    ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που θα διαταξουν τον οποιονδηποτε για να δωσει μια αλλη ερμηνεια των λεγομενων του?ξερεις κατι που δεν ξερουμε?

προσεξε γιατι τελικα σε βλεπω για πρωταγωνιστρια στην ''λεπτη κοκκινη γραμμη''

PS. Η μετάβαση από το πεζοδρόμιο στην πίστα των αγώνων γίνεται τόσο εύκολα, όσο οι συναισθηματικές ακυρώσεις που υφίσταται κάποιος που τα "παιρνει" από τις όμορφες διατυπώσεις των ... σχολίων?...

Αν ναι, μπορεί να αγοράσω άμεσα ... μηχανή ... :a017::a017:
    δικος σου ο προβληματισμος,δικη σου και η απαντηση.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ειμαι απλά ενα βήμα πριν αποκτήσω μηχανη και ο λόγος είναι καθαρα επειδή με εξιτάρει...

Καλά σε εξιτάρει, αλλά για να είμαστε σίγουροι.. έλα μια βόλτα από μια συνάντηση του μοτο να σε κολλήσουμε το μικρόβιο-μίασμα και μετά πάρτην.
    safety doesn't happen by accident

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Στο "γονιδιακό" της υπόθεσης απάντησε ήδη ο teogtp στην 1η σελίδα του θρεντ και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω.
    Αν εχεις εσύ... ελεύθερα!
    Αν νομίζεις ότι απάντησε στο ζητούμενό σου, μάλλον κάνεις λάθος. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του... δεν απαντά σε αυτό που ρώτησες, αλλά σε κάτι, παρεμφερές μεν, αλλά σημαντικά διαφορετικό. Άλλο πράγμα το πολύ γενικότερο "είναι η αγάπη για τις μοτοσυκλέτες κληρονομική" και άλλο το ζητούμενό σου.

Την δική μου άποψη νομίζω την έχω καταθέσει σαφέστατα. Δεν υπάρχει λόγος να υπερθεματίσω κι άλλο (γιατί απλά θα επαναλάβω τα ίδια με άλλα λόγια).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Καλά σε εξιτάρει, αλλά για να είμαστε σίγουροι.. έλα μια βόλτα από μια συνάντηση του μοτο να σε κολλήσουμε το μικρόβιο-μίασμα και μετά πάρτην.
    Ξερεις, εγω πιστευω πως ο καθενας το εχει ... εμφυτο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από npat Προβολή μηνύματος
    Αν νομίζεις ότι απάντησε στο ζητούμενό σου, μάλλον κάνεις λάθος. Άσχετα με το αν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί του... δεν απαντά σε αυτό που ρώτησες, αλλά σε κάτι, παρεμφερές μεν, αλλά σημαντικά διαφορετικό. Άλλο πράγμα το πολύ γενικότερο "είναι η αγάπη για τις μοτοσυκλέτες κληρονομική" και άλλο το ζητούμενό σου.

Την δική μου άποψη νομίζω την έχω καταθέσει σαφέστατα. Δεν υπάρχει λόγος να υπερθεματίσω κι άλλο (γιατί απλά θα επαναλάβω τα ίδια με άλλα λόγια).
    Θα πρεπει ο ίδιος ο teogtp να εξηγήσει το σχόλιό του, αν και είναι προφανές και απλά διατυπωμενο για να το κατανοησει ο μέσος νους....

Όπως επίσης θα έπρεπε και η Έρρικα να διευκρινήσει - επιβεβαιώσει - τι κοντρα πρότεινε στον daz, όταν κάποιοι ελαφροερμηνευτές των ειπωμενων ανεφεραν πως η κόντρα καλιστα μπορεί να αφορούσε μπιφτεκοφαγία ή οινοποσία..... {λολ}

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    ααα μαλιστα.μαλλον δεν εγινα σαφης με το ''τι γαματος οδηγος ειμαι''.σαφως αντι να βαλω τη λεξη ''ποσο'' εβαλα τη λεξη ''τι'' εννοωντας ''ποσο''.λαθος μου θα ομολογησω.φανταζομαι βεβαια οτι αν καποιος φιλος σου εκει που πινετε καφε σου πει την εκφραση ''την κανουμε?'' εσυ θα ψαχνεις να δεις ποια θα κανετε.(δεν μπορω να σκεφτω τι θα γινει αν χρησιμοποιεισει την εκφραση ''παμε να παρουμε το μπουλο?'' )

τωρα τι ειναι ο γαματος οδηγος...για αλλους ειναι αυτος που βγαζει τα περισσοτερα χλμ σερι.
    για αλλους αυτος που κανει σουζες,εντο,ντριφτ
    για αλλους αυτος που εχει γυρισει ολα γεωγραφικα μηκη και πλατη του κοσμου
    για αλλους αυτος που γνωριζει καθε βουνοκορφη
    για αλλους αυτος που γυριζει στο 1.17 στα σερρας
    για αλλους αυτος που γυριζει καθε βραδυ σπιτι

εχει να σου λεω....ουυυυ...!!!

προσωπικα δεν απαντησα σε τπτ απο αυτα (εκτος απο τη μεταφραση και αυτο σε σχεση με μενα).τα υπολοιπα δεν με αφορουν.

απανταω με βαση τον συνομιλητη μου.

στασου ρε κοπελια.πετας μια δηλωση και πρεπει να τη δεχτουμε a priori και να συζητησουμε με βαση τη παρολα.απο μονο του ειναι εκνευριστηκο το θεμα.δεξου οτι το χεις πιασει λαθος και ξεπερνα το.

δεν ειναι αναγκη να δικαιολογεισαι.

και καποιους αλλους που δεν το παραδεχτηκαν. και...?

ποιοι ειναι οι υπευθυνοι που θα διαταξουν τον οποιονδηποτε για να δωσει μια αλλη ερμηνεια των λεγομενων του?ξερεις κατι που δεν ξερουμε?

προσεξε γιατι τελικα σε βλεπω για πρωταγωνιστρια στην ''λεπτη κοκκινη γραμμη''

δικος σου ο προβληματισμος,δικη σου και η απαντηση.

Τελικά είσαι
    ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΛΙΓΟ
    ή ΠΟΛΥ
    γ...τος οδηγός?...

Ετσι, για την ιστορία...

Επειδή μέχρι τώρα όλοι παίρνετε πολύ ανοιχτά τις στροφες και κανείς δεν αυτοχαρακτηρίζεται εκτός από γενικές ομολογίες του τύπου: "εεεε, ναι.. είμαστε ήρεμοι και χαλαροί τύποι αλλα κάνουμε και καμία κόντρα που και που".....

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Τελικά είσαι
    ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΛΙΓΟ
    ή ΠΟΛΥ
    γ...τος οδηγός?...

Ετσι, για την ιστορία...

Επειδή μέχρι τώρα όλοι παίρνετε πολύ ανοιχτά τις στροφες και κανείς δεν αυτοχαρακτηρίζεται εκτός από γενικές ομολογίες του τύπου: "εεεε, ναι.. είμαστε ήρεμοι και χαλαροί τύποι αλλα κάνουμε και καμία κόντρα που και που".....
    οτι ειμαι,ειμαι για παρτη μου.ζουσες με αυτο πριν μπεις στο φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να συνεχισεις να ζεις με αυτο.

καλη διαμονη σου ευχομαι εδω μεσα και καλη αγορα και καλους δρομους αν το αποφασισεις.

οβερ ενδ αουτ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Θα πρεπει ο ίδιος ο teogtp να εξηγήσει το σχόλιό του...
    Προφανώς! Ακόμη όμως και αν η ανάγνωσή μου είναι λαθεμένη (πράγμα πιθανό), ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι. Σ' αυτή την περίπτωση, αντί να διαφωνώ (μόνο) μαζί σου, διαφωνώ και με τους δυο σας.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    οτι ειμαι,ειμαι για παρτη μου.ζουσες με αυτο πριν μπεις στο φορουμ και ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να συνεχισεις να ζεις με αυτο.

καλη διαμονη σου ευχομαι εδω μεσα και καλη αγορα και καλους δρομους αν το αποφασισεις.

οβερ ενδ αουτ.

Αποστομωτικός, κάθετος και περιεκτικός, that's my TROOPER!!

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τελικά είσαι
    ΚΑΘΟΛΟΥ
    ΛΙΓΟ
    ή ΠΟΛΥ
    γ...τος οδηγός?...

Ετσι, για την ιστορία...

Όλοι οι μηχανόβιοι ξέρουν ότι όσο γρήγορος κι αν είσαι κάπου, κάποτε θα βρεθεί κάποιος που είναι πιο γρήγορος….
    (οπότε κρατάνε λόου προφάιλ και το παίζουν άντερ ντογκ)
    Άσε που τα νούμερα ξεγελούν, κι αυτά που βλέπεις στα φέρινγκ που μπορεί να είναι ψαρωτικά (βλέπε σέβεν ιλέβεν κλπ).
    Για να καθαρίσεις τη κόντρα θέλει τσαγανό και μίσος….
    Τα άλλα είναι μαλακίες.
    Άστονα να στρίβει….
    Όταν θα βγω με κόκκινο ζω πεθαίνω θέλω να τον δω.
    Εκεί φαίνονται οι άντρες και ξεχωρίζουν οι τράγοι από τα ζα…
    (και το νιτρομούκαλο από κάτω τι το χουμε δηλαδή)

Συνέχισε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

οβερ ενδ αουτ.

οοοοοοοοοοοοοοοοοοοoxi κάτσε ρεεεεεε μη φεύγεις .....

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Τελικά motomike... Εσύ ειδικά νιωθω πως είσαι "κριμα το παιδί".... με όλο το θαρρος φυσικα!!!

Ολο στην ακύρωση και στην άρνηση είσαι ... σαν να πήρες μέρος μία φορα σε κόντρες και να σε "προδοσε" η μηχανή σου!...
    μπααα!! ισα ισα που εγω ο ιδιος το φωναζω οτι ειμαι αρχικουλαδο!! και ενω δεν εχω την τρελη εμπειρια πανω στην οδηγηση μηχανης (συμπεριφορα στις στροφες κτλ) την απολαμβανω οσο δεν παει!
    ο λογος που ειμαι στην αρνηση ειναι γιατι δεν μπορω με την καμια να δεχτω την αποψη που εξεφρασες μερικες σελιδες πιο πισω οτι εφ'οσον η κατηγορια μοτοσυκλετιστων στην οποια εγω ανηκω, δεν κανουμε κοντρες με τον κινδυνο, δεν φλερταρουμε με τον θανατο και λοιπα συμφραζομενα, ειμαστε φλωροι και ατομα χαμηλης εκτιμησης!! οπως και οτι μηχανοβιος= εθισμενος στην κοντρα! βασικα δεν ειναι ο εθισμος στην κοντρα ο λογος που γινεται καποιος μοτοσυκλετιστης! οπως εξηγησα σε προηγουμενο σχολιο, το πως βλεπει ο καθενας τη μοτοσυκλετα εχει διαφορα! και στα επαναλαμβανω! εσενα οπως δηλωσες σου αρεσει για το λογο που ανεφερες στο αρχικο σου ποστ! εμενα για την αμεση επαφη που μου δινει με τον περιβαλλοντα χωρο! τον ρειν για τη δυνατοτητα τεχνικης βελτιωσης, καποιον αλλο σα μεσο ελευθεριας και διαφυγης!! αλλα το κομματι "φλερτ με τον κινδυνο" δεν χωραει στη σχεση του καθενα με τη μηχανη!! αλλιως ξαναλεω δεν θα σκαγαμε περιουσιες ολοκληρες για να εξασφαλισουμε την οποια προστασια μας!!

α! και σε κοντρες εχω παρει μερος με οτι μπορεις να φανταστεις, (ναι ακομα και σε αυτη με την βροντερη πορδη που ανεφερα σε προηγουμενο σχολιο ) αλλα με τη μηχανη ΠΟΤΕ!!! δεν ενοιωσα ποτε την αναγκη να αποδειξω ποσο καλος αναβατης ειμαι ποσο μαλλον οταν ξερω οτι ΔΕΝ ειμαι!! και ουτε εχω φυσικα αναγκη να αποδειξω οτι η μηχανη μου ειναι καλυτερη απο καποια αλλη!! εφ'οσον ΕΜΕΝΑ μου προσφερει αυτο που ζηταω θεωρω οτι ειναι!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    .... με όλο το θαρρος φυσικα!!
    ελευθερα! γνωριζω οτι σου κανω επιθεση αλλα τουλαχιστον εγω εχω μαθει οτι κανω να το δεχομαι πισω!

Παρόμοια θέματα

1. Στροφή και ταχύτητα εισόδου
    από Bladerunner στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/08/2024, 16:56
  2. Κρυο και ταχύτητα...
    από motaba στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2006, 00:00
  3. Τελικη ΤαΧυτητα Και Καταναλωση
    από giannisman στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 31