Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Αλητείες, κόντρες, σούζες, πτώσεις...ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Lightbulb Αλητείες, κόντρες, σούζες, πτώσεις...ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!

Με μεγάλη χαρά το τελευταίο διάστημα όλοι παρακολουθούμε με ανεβασμένη διάθεση θρέντς τα οποία έχουν να κάνουν με ιστοριούλες που όλοι μας λίγο πολύ έχουμε ζήσει!
    Ιστορίες με γέλιο, άλλοτε πολύ άλλοτε λιγότερο. Ιστορίες που μας αγγίζουν και μας συγκινούν θυμίζοντάς μας καταστάσεις που αντικατοπτρίζουν 100% το μοτοσυκλετισμό, την καγκουριά, τις ατυχίες, τις μαλακίες...που εχουμε κανει!
    Ιστορίες που γουστάρουμε να ακούμε πίνοντας μπύρες ή να τις διαβάζουμε

Σε κάποιο απο αυτα τα θρεντ λοιπόν κάποιος έριξε την ιδέα του βιβλίου...και κάποιος είπε οτι υπάρχει ένα τέτοιο...(ναι, το εχω διαβάσει όμως τέτοιες ιστορίες ειναι ανεξάντλητες)... και ύστερα καποιος είπε οτι έχει γίνει η πρόταση... και...

...και ύστερα θυμήθηκα ένα ανοιξιάτικο βράδυ στο Δέλεαρ, πίσω στο 2006-7 αν θυμάμαι καλά που έχει πάει η ώρα 02:30, το μαγαζί έχει κλείσει, έχουν τελειώσει οι μπύρες και έκανα καταδρομική στο περίπτερο να φέρω πολεμοφόδια γιατί η νύχτα είχε μέλλον ακόμα!
    Ο gixxerpap είχε πάρει φόρα και όσοι είχαμε απομείνει εκεί είχαμε κλάσει στο γέλιο!

Δεν θυμάμαι αν έπαιξε νυχτερινή βόλτα μετά σε κάποια καντίνα ώστε να ολοκληρωθεί το πάζλ μιας γαμηστερής καφεδο-μπυρο συνάντησης μαντραχαλαίων μηχανόβιων...

Εκεί, εκείνο το βράδυ αναφέρθηκε η ιδέα ενός βιβλίου την οποία προσωπικά θεώρησα οτι "μας έκλεψαν" ΕΝΤΕΛΩΣ όταν σε ράφι βιβλιοπωλείου, λιγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές του 2010, είδα αυτό http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5084-5

Σήμερα το πρωί, τυχαία, θυμήθηκα εναν φίλο που εχουμε καιρό να δούμε να γράφει. Τον Κώστα, ο οποίος έχει φτιάξει (ανάμεσα σε άλλα) αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...112&highlight= αλλα και αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...520&highlight= και γενικώς γράφει και σκιτσάρει πολύ όμορφα!
    Ο Κώστας λοιπον, (stavrogin) στάθηκε αφορμή να σκεφτώ τον κερατά το Ζεύκα ο οποίος έφτιαξε αυτο http://www.moto.gr/forums/showthread...5+%EB%E5%ED%E5

ΑΣΦΑΛΩΣ πρωτίστως έρχονται στο μυαλό ολοι όσοι έχουν γραψει ή πει ιστορίες (και έχουν τον τρόπο βέβαια) και παει μακρυα για μένα η βαλιτσα...

Σκέφτομαι λοιπόν χωρις να το εχω επεξεργαστεί και πολύ στον (όποιο έχει απομείνει) εγκέφαλό μου... πώς θα μας φαινόταν αν υλοποιούσαμε σαν φόρουμ ένα τέτοιο project? Να μαζευτούν ιστορίες, να γίνουν ορισμένα σκιτσάκια (όχι καθε ιστορια και εικονογράφηση), να συνταχθούν, να μονταριστούν και... ποιός ξέρει πού να καταλήξουν?

Sorry για το μακροσκελές πόστ!

Τροφή για κουβεντα δίνω... μπορεί κάπου να βγεί όλο αυτό, τι λέτε?

Υ.Γ. ΔΕΝ το παω καπου "περιεργα" και μή παει κανενος το μυαλό οτι λόγω δουλειάς παω να στησω καμια "μπιζνα" Για να μη παρεξηγηθουμε!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    ... και... ποιός ξέρει πού να καταλήξουν?

...
    Που λες να καταλήξουν; Σε ράφι βιβλιοπωλείου, πριβέ "έκδοση" ή στον τοίχο με πρόκα;

Και πριν γράψεις όλο αυτό, δεν θα έπρεπε να μιλήσεις κατ ιδίαν πρώτα με τους συγγραφείς και σκιτσογράφους που έχεις κατά νου;

Οι υπόλοιποι δλδ τι θα πουν; Στα @@ τους. Αν θέλει να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο το κάνει.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Όλοι οι καμμένοι που γουστάρουν τέτοιες ιστορίες εδώ μέσα είμαστε. Και οι ιστορίες έχουν την ολόδική τους κατηγορία. Δε χάνονται. Ίσα ίσα που μπορούν να κουβεντιάζονται κιόλας.
    safety doesn't happen by accident

οκ, συγνωμη ε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    ...Αν θέλει να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο το κάνει.

οκ, συγνωμη ε!

θελω να σου απαντησω αλλα ασ το καλυτερα Νικ

τουλαχιστον μη προκαλεις! Και πες μας τι θρεντ θες να ανοιγουμε, ναι?

θελω να σου απαντησω αλλα ασ το καλυτερα Νικ

τουλαχιστον μη προκαλεις! Και πες μας τι θρεντ θες να ανοιγουμε, ναι?
    Μιλάει Ελλήνικος, ναι;

Μιλάει Ελλήνικος, ναι;
    ΟΧΙ!

Ή καθαριστε το ή σβηστε το αν σας χαλαει

ΟΧΙ!

Ή καθαριστε το ή σβηστε το αν σας χαλαει
    OK Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	laxatol_cap-p1.jpg 
Προβολές:	426 
Μέγεθος:	10,7 KB 
ID:	249279

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    όποιος έχει χρόνο και όρεξη, μπορεί να βρει όλες αυτές τις ιστορίες στο φόρουμ (ή και σε άλλα φόρουμς) και να τις κάνει ένα ωραίο pdf με φωτογραφίες, ενδεχομένως links με περισσότερες πληροφορίες, τα σκίτσα αυτά, κλπ. κάνε το pdf και στείλτο και θα'σαι γαμάτος

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Εμενα παντως μο_0υ αρεσε σαν ιδεα!!!

Αν και οι ιστοριες της "καφετερίας" ανηκουν ακριβως εκει.....αλλα δεν γινεται και να μαζευομαστε ολοι μαζι , εγω θα ψηνομουν να τις διαβασω καπου.

Γκοου φορ ιτ γκάϊζ!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corki Προβολή μηνύματος
    [...] εγω θα ψηνομουν να τις διαβασω καπου.
    http://www.moto.gr/forums/forumdisplay.php?f=6

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εγώ θα σε στηρίξω και θα σε βοηθήσω Δημήτρη, πες μου μόνο τι θες από μένα.

(όχι ότι έχει άδικο ο Πάκτεν με το λινκ, αλλά για το γαμWτο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    απο το βιβλιο ..
    OI MHXANOBIOI Ιστορίες πάθους και αλητείας

Σήμερα θα διαβάσετε το "Φορτηγατζή με τις παντόφλες", που μας αφηγήθηκε ο φωτογράφος Λευτέρης Μιαούλης.

Μια φορά αγόρασα ένα εντούρο μεταχειρισμένο και σε πέντε μήνες το πούλησα, δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα και είχε και κάτι ηλεκτρικά, άσ’ τα... Είμαι που λες μ’ αυτό στην Πανεπιστημίου, στις αρχές της, απέναντι από τη Μεγάλη Βρεταννία. Με κλείνει ένας φορτηγατζής, κόντεψε να με σκοτώσει. Του φωνάζω, «Ρε μαλάκααααα!» Με βλέπει, τελευταία στιγμή, ισιώνει το τιμόνι, γλύτωσα. Αλλά αυτός παρεξηγήθηκε από τη βρισιά.

Σταματάμε στο φανάρι, ανοίγει την πόρτα του φορτηγού, κατεβαίνει κάτω, κι είναι ένας χοντρός με φανέλα, σορτς και παντόφλες πλαστικές πισίνας, τις καφέ. Καλοκαίρι ήτανε. «Θα σε γαμήσω», μου λέει. «Έλα», του λέω. Και όπως με πλησιάζει, ξεκινάω εγώ γκαγκάν γκαγκάν, με παίρνει από πίσω ο χοντρός. Και κατεβαίνουμε τώρα την Πανεπιστημίου, καλοκαίρι, σχεδόν άδειος ο δρόμος, εγώ πάνω στη μηχανή με 35 χιλιόμετρα, ο χοντρός τρέχοντας με τις πλαστικές παντόφλες να με πιάσει. Και φτάνουμε έτσι λίγο πριν την Ομόνοια και το φορτηγό να το έχει παρατήσει στην Ομήρου. Πλέον είχε σκάσει, δεν μπορούσε να τρέξει άλλο, σταματάει και γυρνάει πίσω.

Στην επόμενη γωνία είναι δυο μπασκίνες και με πλησιάζουν σκασμένοι στα γέλια οι άνθρωποι. Ανοίγει ο ένας το πορτοφόλι του, «Σου δίνω ένα χιλιάρικο», μου λέει, «μπορείς να το ξανακάνεις;».
    https://www.facebook.com/groups/134861423196562/
    http://korfiatis.blogspot.com/2010/0...post_3243.html
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αυτες οι ιστοριες, υπαρχουν μεν εδω μεσα αλλα δεν ειναι το ιδιο να τις εχεις σ ενα βιβλιο..
    Ολες μαζεμενες,συλλογη,με ωραια σκιτσα..Και να ειναι κατι που θα κρατας στα χερια σου.Χαρτι και μελανι..Κατι που παιρνεις μαζι σου οπου γουσταρεις χωρις να φοβασαι αν θα τελειωσει η μπαταρια..Κατι που θα βλεπεις μετα απο χρονια στη βιβλιοθηκη σου και θα γουσταρεις..Θελω να πω, τα βιβλια ηταν, ειναι και θα ειναι σταθερη αξια!Κανενας υπολογιστης και κανενα ipad δεν μπορει να τα αντικαταστησει,αφου το βιβλιο ειναι αυτο που μενει!

υ.γ.Περιττο να αναφερω το ΠΟΣΟ καλυτερες ιστοριες ειναι αυτες που υπαρχουν εδω σε σχεση με τους "μηχανοβιους"..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόντρες θανάτου με μηχανάκια …
    από whiteran στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2005, 10:34
  2. Σουζες...
    από darkwing στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2005, 10:06
  3. ''κοντρες'' ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ??
    από DUKASII στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 12:33
  4. Πτώσεις
    από sniper στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2004, 20:44
  5. Μου τη δίνουν οι "βλαμμένες" πτώσεις...!
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2004, 11:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF