Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Help Me Please!

Νέο μέλος
    καλησπερα, 2 πραγματακια θα πω μονο.
    1 πατιναρισμα ΤΕΛΟΣ!!!!!!
    2 να μην εμπιστευεστε κανενα μιχανικο (εαν προκειται για μικρου κυβισμου μοτο) το 50% ειναι κλευτες το 30% ειναι ανιδεη και το 20% ειναι γνωστες και τίμιοι στην δουλεια τους.
    (προσωπικα δεν εχω πεσει εως τωρα σε αυτο το 20%)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Νέο μέλος
    θα σας πω τι και πως οταν βρω λιγο χρονο. (τωρα εχει θρυλο )

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teovts Προβολή μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΙΘΙΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ακομα και μας που σε βρισαμε????

βασικα σου χρωσταω μια εξηγηση! οταν διαβασα ετουτο το θρεντ και ενω ημουν ετοιμος να σου γραψω οτι μπορει να φταιει η ποιοτητα των δισκων οι της καμπανας που εβαλες, και μηπως επρεπε να χρησιμοποιησεις μια καλυτερη (μου εχει τυχει σε δυο μηχανακια) ειδα την απαντηση του ντεβιλς και μετα εσενα απο κατω ενω το ξεκινησες καλα με τις ανταπαντησεις σου να γινεσαι εριστικος με αποκορυφωμα το "οπα μαγκες πατατε λιγο φρενο" η καπως ετσι! συνεπως σκεπτομενος τι να του πω αυτουνου τωρα που μπορει να μου τα χωσει κιολας εγραψα τη σκεψη μου ακριβως οπως μου ηρθε στο μυαλο! ειναι πολλοι νεοι εδω που μπαινουν να ρωτησουν κατι, αλλα επειδη η απαντηση που παιρνουν δεν ειναι αυτη που θελουν να ακουσουν, καταληγουν να μας σκυλοβριζουν στο τελος!!!
    χαιρομαι που ελησες το θεμα σου, περιμενουμε να μας πεις πως!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    πες μα ομως μην μας ξεχασεις!!χαχαχα

Νέο μέλος
    motomike, πραγματηκα δεν ενιωσα οτι καποιος με εβρισε, το "οπα μαγκες πατατε λιγο φρενο" το ειπα για να μην εχουμε τραβαλα με τους διαχειριστες του site (οχι ως μαγκια απο μερους μου) sory αν το διατυπωσα λαθος.

Νέο μέλος
    η λυση του πατιναρισματος.
    ελυσα μια καμπανα που ειχα (την μαμισια του κινεζου) και της περασα καινουρια δισκακια fenderal (αυτα ειχε και πριν μεσα) ελατηρια ειχε απο την προηγούμενη φορα (καλα) premier, απλα εβαλα και ροδελες (οπως ειπε και ο jimmis5) + οτι πηρα λαδι 10-40 απο 20-50 που εβαζα (μετα απο κατηγορηματική απαίτηση 2 παρακαλω "MHXANIKΩN")
    πεταω πανο στο παπι την καινουρια καμπανα με τα 10-40 και το παπι ειναι κατι παραπανο απο τελιο, ομως εγω ειχα τρελαθει, "τι να ηταν αυτο που το σταματησε το πατιναρισμα, η καμπανα με της ροδελες? η το λαδι 10-40?" χωρις πολλα πολλα, ξανα λυσιμο και περασμα την καμπανα που μολις ειχε βγει, αυτη την φορα με το 10-40 βεβαια και παροτι ταλεποριμενη δεν ειχε καμια σχεση με πριν. (μετα βεβαια εβαλα παλι την τουμπανο)
    ολο αυτο το θεμα εχει να κανει με την τρομπα λαδιου που φοραει το παπι.(μαλλον)
    και αν κραζω τους μηχανικους ειναι γιατι μου λεγαν οτι το λαδι (20-50)δεν υπαρχει περιπτωση να πατιναρι το παπι και αν βαλω 10-40 θα εχω μεγαλο προβλημα με τα εσωτερικα του μοτερ, τι και αν τους ειχα πει, μα ρε παιδια η honda αυτα δεν λεει να βαζουν στα innova? (και βεβαια η απαντηση ηταν παντα η ιδια, εσυ honda εχεις???)
    και αλλα πολλα τετια....
    τελος και παλι ενα ευχαριστω σε ολους

υ.σ. οποιος θελει αλαγη δισκακια σε παπι εδω ειμαι!!! εχω γινει γκουρου λεμε, με κλειστα ματια λυνω, δενω

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Μπράβο ρε αγορινα!

Καλα χιλιόμετρα με τον πάπιο πλέον!
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Νέο μέλος
    προς "giannisblest"
    ανυπόμονε.... εσενα θα σε παρω τηλ.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    παντως προβλημα δεν θα εχεις με αυτο το λαδι καθως σαν πιο ψιλο θα εισχωρει παντου, αρα θα εχεις καλυτερη λιπανση! αλλα ακριβως επιδη ειναι πιο ψιλο
    ενδεχωμενος να σου τσιμπαει λιιιιιιιιγο παραπανω! εχε το νου σου!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motomike Προβολή μηνύματος
    παντως προβλημα δεν θα εχεις με αυτο το λαδι καθως σαν πιο ψιλο θα εισχωρει παντου, αρα θα εχεις καλυτερη λιπανση! αλλα ακριβως επιδη ειναι πιο ψιλο
    ενδεχωμενος να σου τσιμπαει λιιιιιιιιγο παραπανω! εχε το νου σου!
    ναι οντως θελει τσεκαρισμα αυτο....

με τα πατιναρισματα σου με εκανες και ζηλεψα.πηρα και εγω σημερα ελατηρια premier να βαλω γιατι πατιναρει λιγουλακι εδω και καιρο αλλα εχει αρχισει και χειροτερευει..(http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125244).θα αλλαξω τα ελατηρια μια απο αυτες τις μερες.μπας και λυθει το προβλημα.αλλιως ξανα ανοιγω και αλλαζω και τα δισκακια.
    εχω και εγω λαδι 20-50 μεσα....τοσο μεγαλη διαφορα ειδες??
    ισως η αλλαγη σε μικροτερο ιξοδες να βοηθα το λαδι να φευγει πιο ευκολα αναμεσα απο τις τριβομενες επιφανειες του συμπλεκτη και αυτες επιτελους να σταματανε να ειναι τριβομενες και να κολλανε μεταξι τους.
    20-50 ειναι καλη επιλογη για το καλοκαιρι.μολις χτυπησουμε τους 30 βαθμους σκεψου για αλλαγη σε 20-50 για την καλοκαιρινη σεζον.
    οπως και να εχει καλες βολτες φιλε μπραβο!!

δηλαδη για να καταλαβω μας λες οτι πατιναριζε ο κινεζος λογω ιξωδες λαδιου?????το αλλο με τον τοτο το ξερεις?:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

ρε συ teovts μηπως μετρησες τα ελατηρια που εβαλες μεσα τι μηκος ειχαν?
    στο manual λεει οτι το μικροτερο για τα μαμα ελατηρια ειναι 35.8mm
    αυτα που αγορασα εγω ειναι 30mm ακριβως.
    ρε παιδες παιζει να ειναι λαθος?η παιζει τα μαμα να ειναι πολυ μαλακά οποτε χρειαζονται περισοτερο μηκος ενω αυτα ειναι τουμπανα και μπορουν να ειναι μικροτερα σε μηκος?αυτα που πηρα ειναι ιδια με αυτα στην εικονα.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	premier.jpg 
Προβολές:	43 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	249426

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teovts Προβολή μηνύματος
    καλος σας βρηκα

εχω ενα κινεζικο παπι 125 cc και πατιναρι μετα απο αλλαγη δισκακια, τα ξανα αλλαξα και αυτη την φορα εβαλα και καινουρια καμπανανα, το προβλημα παραμενη,
    εχει κανεις καμια λυση????

ευχαριστω!!!
    δε εχω καταλαβει αν εχεις παπι κ παταναρι
    κ σε ποιο απο τα δυο αλλαξες δισκακια....

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannisblest Προβολή μηνύματος
    ρε συ teovts μηπως μετρησες τα ελατηρια που εβαλες μεσα τι μηκος ειχαν?
    στο manual λεει οτι το μικροτερο για τα μαμα ελατηρια ειναι 35.8mm
    αυτα που αγορασα εγω ειναι 30mm ακριβως.
    ρε παιδες παιζει να ειναι λαθος?η παιζει τα μαμα να ειναι πολυ μαλακά οποτε χρειαζονται περισοτερο μηκος ενω αυτα ειναι τουμπανα και μπορουν να ειναι μικροτερα σε μηκος?αυτα που πηρα ειναι ιδια με αυτα στην εικονα.Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	premier.jpg 
Προβολές:	43 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	249426
    οχι δεν τα μετρησα, αλλα εχω την συσκευασία που ηταν μεσα, και αυτο που βλεπω στην φοτο σου ειναι οτι λεει "CSK44" ενω τα δικα μου γραφουν "CSK42". παντος να βαλεις και μια ροδελα κατο απο τα ελατηρια δεν κανει κακο. ΑΑΑΑΑΑ και λαδι 10-40 ε???? τι παπι εχεις????
    καλη επιτυχια.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κρανος shoei x12 (xpirit 12) help me please !!!!
    από johnny with lov στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2012, 19:19
  2. paides help me out please....!!!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 11:53
  3. help me!!!!
    από kdxsakias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2004, 19:05
  4. help me!!!!!!!mixaniko provlima