είχα το 600 F (2002) για 2,5 χρόνια περίπου και είχα καβαλήσει και το 929 φίλου σε "γρηγορη βόλτα" ...
το 600f είναι πολύ πιο μανιτζέβελο, πιο ελαφρύ στην αίσθηση και πιο άνετο.
το 929 παρόλο που είναι αδύναμο συγκριτικά με τα 1000 της εποχής του, είναι πολύ πιο ροπάτο όπως είναι αναμενόμενο απο το 600f και γενικά το αφήνει πίσω για πλάκα.
Και τα δυο είναι πολύ αξιόπιστα και γενικά δεν βγάζουν σοβαρές ζημιές. Τρόμπες βενζίνης και ανορθωτές είναι κλασσική περίπτωση χόντα και δεν αφορά τα συγκεκριμένα μοντέλα μόνο
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
05 και 25Κ χλμ ... οπότε αναλογικά στα ίδια επίπεδα ερχόμαστε περίπου ... τα τελευταία χρόνια υπάρχουν πολλοί που έχουν/είχαν supersport μηχανάκι και το οποίο καβαλούν ελάχιστα.
Τεσπα, προσωπικά θα εμπιστευόμουν περισσότερο τον ιδιώτη παρά την έκθεση ... αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ναι το πηρα οκ ευχαριστω
αλλα ειναι πιο καλο να εμπιστευτεις τον ιδιωτη που δεν θα τον ξαναδεις η την εκθεση?
ναι ειναι και οι εκθεσεις αστα να πανε
εγω δεν θα εμπιστευομουν ουτε την εκθεση ουτε τον ιδιωτη .... θα εμπιστευομουν τον μαστορα που γνωριζω χρωνια απο της αλλες μου μοτο που μου ειχε αποδιξει οτι ειναι σοστος. και θα του ελεγα οτι μια που και εσυ θα την τρως στην μαπα για να μου την φτιαχνεις για να μην σου τα πριζω οτι δεν μου την εφτιαξες καλα πες μου πια αξειζη να παρω......
δεν εχει σιμασια αν τον πληρωνεις για αν σου την φτιαξει, αν ειναι παρταλι και φτιαχνει το ενα και χαλαει το αλλο και του λες οτι εσυ φτες που δεν την εφτιαξες καλα...... καπου εαν ειναι σοστος δεν θα το θελει αυτο......
ποτε ξανα σκουπιδια της BMW. καλυτερα κινεζικο παπι....
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ 3000ΧΛΜ.
+ 1
Η δικιά μου η χοντρή είναι του 06 κι έχει 16000 χλμ, μήπως να βρω τρόπο ν' ανεβάσω τα χλμ για να γίνομαι πιστευτός???
Όσο για τον φίλο που ρωτάει, η δικιά μου απάντηση είναι να καβαλήσει και τα δύο και όποια από τις 2 του κάνει κλικ να την προτιμήσει. Επίσκεψη σε μάστορα επιβάλλεται μιας και τα χλμ από μόνα τους δεν λένε τπτ. Υπάρχει συμφορουμίτης που αναγνώρισε το μηχανάκι του σε αγγελία και είπε ότι του έχουν κατεβάσει τα χλμ., εγώ ο ίδιος όταν άλλαξα αυτοκίνητο και το παλιό το άφησα σε μαντρά, μέχρι να γυρίσω Πάτρα από Αθήνα ο μαντράς από 125000 χλμ το έβαλε αγγελία με 73000, αλλά και στον αντίποδα υπάρχουν μηχανάκια που έχουν πολύ λίγα πραγματικά και είναι κακοδουλεμένα ή κακοσυντηρημένα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΛΜ.
Τό ότι σάν άγοραστές είμαστε δύσπιστοι δέν φταίμε έμείς....!!
Όταν έγώ πάω νά πουλήσω καί ό μαντράς μού λέει πήγαινε καί κατέβασα τα
καί μετά φέρτο...??
Όταν ό έμπορος ζητάει νά ύπογράψει ό πωλητής ύπεύθυνη δήλωση πώς
αύτά πού γράφει είναι τά πραγματικά χλμ..??
Έχουν γίνει πολλά μέ τά χλμ.
Καί δυστυχώς τό δούλεμα τό τραβάει ό όργανισμός μας.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ...??
Τότε ναί νά πιστέψω τά χλμ.....!!
Άλλιώς 10 χρόνια μηχανάκι μέ 29000χλμ..??
Άπλά πράμματα,ό μέσος όρος είναι 8000-10000 τό χρόνο γιά μηχανάκι.
Δεκαετίας λοιπόν 80000 μέ 100000 άλλιώς βιβλίο άπό έταιρεία....!!
Πώς έρχεται δηλαδή ό κάθε κατασκευαστής καί λέει γιά αύτοκίνητο
5 χρόνια έγγύηση ή 100000 χλμ...??π.χ.
Χωνέψτε το ,όταν δέν ύπάρχουν άποδεικτικά στοιχεία,αύτός είναι ό μέσος όρος γιά
μιά μοτό.
Τώρα άνάλογα τό μοντέλλο,ψάχνεσαι.
Άμα πάρεις ένα ταξιδιάρικο τά 10000χλμ. ίσως φαντάζουν πολύ λίγα.
Άμα πάρεις ένα Χόντα 929 πρέπει νά ξέρεις ότι τά ξεσκίζουν στήν πίστα...!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ Ν ΠΑΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΟ 3000ΧΛΜ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΟΝΤΕΡ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ