Σαν διτροχη νεκροφόρα είναι.![]()
Σεμενάκια!
Εμένα μΕ αρέσει αλλά μη με ακούτε, αγόρασα τενερε!
Μάλλον παίρνει βελτίωση (κάτι μου λέει πως αυτό θα σχολιαστεί) αλλά σίγουρα το "ride οτιδήποτε" πρέπει να φύγει.
Ο ένας στους 10 πρέπει να είμαι εγώ! Δεν έβαλα τον βεδουίνο, αν και μου αρέσει πολύ, γιατί το έχω συνδέσει με τους αγώνες και αισθάνομαι σαν να βάζω αυτοκόλλητο turbo στο αμάξι μου χωρίς να είναι!![]()
Sent from me using a computer.
kitakse dim ke ena filaraki akouge sto ksafniko tourmpines aeroplanou ke otan pige se orila tou vrikane ena araxnaki mesa sto afti opote kita to ke esi min to afisis pote den kseris....
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Πετυχημένο το "ride safe", αλλά χρειάζεται 2 τροχούς ακόμα, μια πιπίλα και ένα "-ly".
Life begins at 45°.
Mήτσο, δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, το ξέρω ότι το έκανες από την καλή σου την καρδιά και σέβομαι το ότι σπατάλησες χρόνο για αυτό, ανγνωρίζω στην τελική ότι ο σκοπός είναι καλός. Δεν θέλω να το ξεφτυλίσω, ούτε να το πάρουμε στην πλάκα, αλλά πρώτα απ΄'ολα θέλει μεγαλύτερη και πιο ευανάγνωστη γραμματοσειρά. Το σημαντικότερο είναι όμως ότι το σχέδιο της μοτοσικλέτας είναι πολύ αφαιρετικό και δεν αναγνωρίζεται με την πρώτη, μπερδεύει. Εμένα ο πρώτος συνειρμός μου έκανε περισσότερο για κάποιο εξωτικό πτηνό της ζούγκλας του Αμαζονίου, παρά για μοτοσικλέτα:
![]()