Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 68

Θέμα: Περί F650GS '07 ο λόγος

Περί F650GS '07 ο λόγος

Έχω πρόταση να πάρω ένα F650GS του 2007 full extra,ABS-θερμ/να γκριπς κλπ κλπ,20,000 χλμ αγρατζούνιστο κυριολεκτικά,από μεγάλο σέρβις,καινούργια λάστιχα και σε πολύ καλή τιμή,γύρω στα 2,000Ε..Η μηχανή είναι συγγενικού μου προσώπου η τιμή μόνο για μένα και τα παραπάνω είναι σίγουρα...

Σκεφτόμουν λοιπόν να δώσω το GSR και το CBF250 που έχω,να μείνω με αυτό για όλες τις δουλειές και άμα περάσει η κρίση βλέπουμε...Έτσι και αλλιώς κέντρο κατεβαίνω 5-6 φορές το μήνα,ταξίδια λίγα και γενικά πάνω από 10,000χλμ/χρόνο σπάνια κάνω,τα τελευταία χρόνια ειδικά...

Ρώτησα όμως το μηχανικό μου και 2 φίλους,που ξέρουν κάτι παραπάνω από εμένα,και μου είπαν κατηγορηματικά όχι...Τι για πανάκριβα ανταλλακτικά,τι για αμορτισέρ που στα 10,000χλμ είναι άχρηστα,τι για εντελώς ψόφιο μοτέρ....

Για πείτε ρε bmwδάκηδες,αξίζει;;

ΥΓ Πάρτο και πούλα το 4,000Ε δεν είναι επιλογή...
    ΥΓ2 Τα μηχανάκια μου είναι μια χαρά...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αυτούς που ρώτησες έχουν ακουμπήσει ποτέ BMW? Δεν ισχύει τίποτα από ότι σου είπαν. Η τιμή είναι πολύ οκ & το μηχανάκι τα κάνει όλα.
    Ψάξε στο forum και θα βρεις τις απαντήσεις σου. Βαριέμαι να αιτιολογώ άλλη μια φορά τα δεδομένα.

Θα σου πω μόνο ότι πάρα πάρα πολύς κόσμος το επιλέγει για να κάνει RTW ταξίδι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δεν ισχύει τίποτα από ότι σου είπαν. Η τιμή είναι πολύ οκ & το μηχανάκι τα κάνει όλα...
    +1000

υ.γ.δεν ειμαι μπεμβεδακιας.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Να το πάρεις!
    Sent from me using a computer.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Χωρίς παρεξήγηση, εάν ο μηχανικός σου είπε αυτά τα πράγματα πρέπει μαζί με την αλλαγή μηχανής να αλλάξεις και μηχανικό...

Μιλάμε για το μονοκύλινδρο ή το δικύλινδρο ?

Λεωφορειολωριδάκιας
    Έχω το ίδιο. Με 60000 χλμ πλέον, όλα στην πόλη (Φαληρο - Παιανία μέσω κέντρου). Δεν μου έχει βγάλει κάτι σοβαρό, εντάξει το φίλτρο βενζίνης του έχει 120 εουρος η αλλαγή είναι καθε 40000χλμ. Κατα τα άλλα μόνο λάδια του αλλάζω και δεν ζητάει τίποτα. Έχει εξαιρετική κατανάλωση αλλά νομίζω οτι αυτό είναι και θέμα οδηγού. Είναι αρκετά ευέλικτο στην πόλη και σε κίνηση. Τώρα αν είναι ψόφιο το μοτέρ δεν μπορώ να το απαντήσω για εμένα μια χαρά είναι, αλλά εγώ δεν είμαι και το μέτρο.
    Απο ζημιές έχω πάθει τα εξής: Ένα ρουλεμάν στο μοχλικό και τρόμπα νερού. Αυτά τα δυο μου τα έβγαλε μετα τα 50000 χλμ.
    Για εμένα το μηχανάκι είναι εργάτης. Ούτε πολλά γκάζια έχει ούτε καμιά ιδιαίτερη ομορφιά αλλά νομίζω οτι γενικως είναι τίμιο μηχανάκι. Οσο για τις τιμές στα ανταλλακτικά εγώ δεν μπορώ να απάντησω γιατί δεν έχω εμπειρία απο τιμές για άλλα μηχανάκια.
    Οτι άλλο θες ρώτα αδερφέ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Χωρίς παρεξήγηση, εάν ο μηχανικός σου είπε αυτά τα πράγματα πρέπει μαζί με την αλλαγή μηχανής να αλλάξεις και μηχανικό...
    Βασικά αυτός μου είπε για τις τιμές στα ανταλλακτικά και το προφανές πως από τα 100 άλογα του GSR στα 50 του GS υπάρχει μεγάλη διαφορά...Τα άλλα μου τα είπε φιλαράκι που ήξερε ιδιοκτήτη και τα είχε πάθει...

Γενικά τώρα,θα το πάρω βόλτα και αν δεν ξενερώσω εντελώς τότε 99% θα το πάρω....Βλέπουμε

ΥΓ Gia

ΥΓ2 Μονό Scientist

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mats8282 Προβολή μηνύματος
    Βασικά αυτός μου είπε για τις τιμές στα ανταλλακτικά και το προφανές πως από τα 100 άλογα του GSR στα 50 του GS υπάρχει μεγάλη διαφορά...Τα άλλα μου τα είπε φιλαράκι που ήξερε ιδιοκτήτη και τα είχε πάθει...

Γενικά τώρα,θα το πάρω βόλτα και αν δεν ξενερώσω εντελώς τότε 99% θα το πάρω....Βλέπουμε

καλα 50 δεν ειναι το F650. 45 μπορει. αλλα ειναι μονοκυλινδρα αλογα. φυσικα δεν εχουν σχεση με τα 100 τετρακυλινδρα αλλα οχι λογω απολυτων αριθμων 50vs100, αλλα πως τα βγαζει στον δρομο.
    αφου δεν κανεις πολλες εξορμησεις και εισαι για τα γυρω γυρω, μια χαρα θα σε βολεψει το ΒΜW. και ακομα και να θελεις να κανεις ενα ταξιδι, σιγουρα δεν θα πει οχι.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Το μηχανάκι για τη δουλειά που το θες είναι τέλειο.
    Η τιμή πολύ δελεαστική κ από προβλήματα σχεδόν μηδαμινά.

Σίγουρα τα ανταλλακτικά κ η εργασία για μένα είναι υπερτιμημένα όσον αφορά την αντιπροσωπεία. Εδώ στην Κρήτη τουλάχιστον μία έχουμε κ γδέρνει. Από κει κ πέρα αν είσαι Αθήνα πιστεύω έχεις επιλογές, επίσης μπορείς να τα αγοράζεις κ από αλλού με πολύ χαμηλότερο κόστος κ αν έχεις κ δικό σου μάστορα σχετικό θα πληρώνεις κ λογικά εργατικά. Αν πιάνουν κ τα χέρια σου, το κόστος συντήρησης μειώνεται ακόμα πιο πολύ.

Ταξίδια κάνει, κ μάλιστα πολύ ωραία. Αρκεί να μη θες να πηγαίνεις με 200 Στα 120-140 άνετα κινείται κ σαν on-off έχεις κ το πλεονέκτημα του χώματος (που το συγκεκριμένο κινείται χώμα περισσότερο από αξιοπρεπώς) ! Να μη μιλήσω κ για την κατανάλωση

Επειδή έχω οδηγήσει κ το GSR μπορώ να σου πω ότι θα σου "φανεί" κάπως στην αρχή. Μη το κρίνεις μόνο από μία βόλτα κ έχε κατά νου ότι τα δύο μηχανάκια είναι διαφορετικής φιλοσοφίας κ δε διαφέρουν μόνο στην ιπποδύναμη.

Να υποθέσω ότι έχεις το CBF καθημερινά για όλες τις δουλειές κ το GSR για τις βόλτες κ το fun factor ;
    Αν θέλεις να συντηρείς μόνο μία μηχανή προχώρα στην αλλαγή.
    Αν θέλεις το fun factor τότε με τη μπέμπα, προερχόμενος από το GSR, θα ξενερώσεις γρήγορα.

Ό,τι κ ν' αποφασίσεις
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    καλα 50 δεν ειναι το F650. 45 μπορει. αλλα ειναι μονοκυλινδρα αλογα. φυσικα δεν εχουν σχεση με τα 100 τετρακυλινδρα αλλα οχι λογω απολυτων αριθμων 50vs100, αλλα πως τα βγαζει στον δρομο.
    αφου δεν κανεις πολλες εξορμησεις και εισαι για τα γυρω γυρω, μια χαρα θα σε βολεψει το ΒΜW. και ακομα και να θελεις να κανεις ενα ταξιδι, σιγουρα δεν θα πει οχι.
    Εντάξει από ΤΤ600 είχα ξεκινήσει,κάτι θυμάμαι αν και πιστεύω πως 5-10 άλογα παραπάνω τα έχει το BMW και πιο πολιτισμένα...

Το fun factor πάει περίπατο όσο διαρκεί η κρίση

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT

ΥΓ Gia

ΥΓ2 Μονό Scientist

Φοβερός μηχανικός, επιμένω!!! Ασύλληπτη η διαπίστωσή του πως από τα 100 άλογα του GSR στα 50 (48 για την ακρίβεια) του F650 υπάρχει μεγάλη διαφορά. Απόρώ πως δεν σου είπε πως σε πίστα το GSR πάει καλύτερα, ή ότι έχει περισσότερους κύλινδρους από το BMW. Όσοι τα λένε αυτά δεν έχουν καβαλήσει ΚΑΝ το μηχανάκι, άσε που ανταλλακτικό για 650 δεν έχουν δει ούτε για δείγμα. Να σου πω τιμές από ΧΤ και από BMW 650 να γελάσεις...Ότι με ένα ρεζερβουάρ βγάζει με μέση ταχύτητα στα 120χ.α.ω. ΑΝΕΤΑ 380χλμ. στο είπε το τζιμάνι; Το μηχανάκι για τη χρήση που θες και άμα σ αρέσει είναι αστέρι, σκυλί ο κινητήρας, καλή ποιότητα κύλισης. Μην το φοβάσαι και άσε τους αδαείς να λένε...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Το GSR γιατί δεν το κρατάς?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Εντάξει από ΤΤ600 είχα ξεκινήσει,κάτι θυμάμαι αν και πιστεύω πως 5-10 άλογα παραπάνω τα έχει το BMW και πιο πολιτισμένα...

Το fun factor πάει περίπατο όσο διαρκεί η κρίση
    δλδ θες να μου πεις οτι με 45-50 αλογα μονοκυλινδρα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ FUN FACTOR??:hypnotize

κατ'αρχην του πετας επανω ενα σετακι motard ζαντολαστιχα και κανεις την πλακα σου με πλαγιολισθησεις και driftαρισματα...
    δεν ειναι και τοσο βαρυ...177 κιλα στεγνο το δινουν...200 φουλ υγρων...

το κονταινεις και ενα δοντακι μπροστα (αφου δεν σε ενδιαφερουν τελικες και ταξιδια)...κοστος 15-20€ και εισαι συνεχεια στην σουζα...
    μην σου πω και με ενα σετ τακακια, σωληνακια υψηλης και αλλαγη στα υγρα κανεις και endo με λιγη προπονηση...

για πες ΤΙ απο ολα αυτα κανεις με το gsr...
    ανοιγεις το γκαζι στην ευθεια και διακοσαριζεις προσπαθωντας να κρατηθεις απο πανω??
    αυτο εννοεις fun factor?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    re devils ti les to exis kabalisi to mixanaki?sa baoylo ine den iparxi paragodas diaskedasi ksexna afta poy kseris g monokilidra ine papoydiera....megalo varos ke ali filosofia

ke sto filo i timi poy to brikes to mixanaki ine kseftila parto....den ine tipota tromero alla apo xt ine kapos kalitero ke sta lefta afta pernis meta bias aksioprepes scoter

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περί ντίζας συμπλέκτη ο λόγος....
    από kaps στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 10:21
  2. Περι Sv 650 ο λογος
    από Band(age)it στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 23:06
  3. ΠΕΡΙ ΣΦΗΚΕΣ '07
    από Suzukios στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 18:05
  4. Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 00:03
  5. Περί βλακείας Μπους ο λόγος (revised: και όχι μόνο)
    από da_z_bro στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2005, 16:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF