Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 53

Θέμα: spidi παντελονια τύπου jean & στρατιωτικά

spidi παντελονια τύπου jean & στρατιωτικά

καλησπέρα σας

σήμερα που εψαχνα να αγοράσω τζην καθότι έχω χάσει 18 κιλά και πρέπει να ανανεώσω την γκαρνταρόμπα, έπεσα τυχαία σε κατάστημα το οποίο μέσα σε όλα είχε και spidi παντελόνια τύπου jean (ενισχυμένα) και στρατιωτικά (ενισχυμένα και με προστασίες σε γόνατα και γοφούς) στην τιμή των 35 €

εχει σπασμένα νούμερα, σε μαύρα και γκρί χρώματα...

με το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχω ουδεμία σχέση και δεν θα ήθελα σε καμμία περιπτωση να θεωρηθεί οτι διαφημίζω κλπ κλπ....

για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται, το κατάστημα βρίσκεται στην περιοχή των στοκατζίδικων νεας σμύρνης - παλαιού φαλήρου.... τα υπόλοιπα με π.μ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Στείλε μου αν θέλεις σε ένα π.μ την διεύθυνσή του.
    Πάντως κάτι πρέπει να παίζει, γιατί δε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις απλό jean, πόσο μάλλον μηχανής.
    Thanks

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    σε* (τί γίνεται με το edit ρε παιδιά; )

σε πληροφορώ οτι αγόρασα diesel με 20 €..... τώρα αν είναι νοθευμένο.... τι να σου πω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    ε δώσε κάνα info βρε άνθρωπε και εσύ !!!

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα σας...

για ριξε και ενα πμ απο εδω ρε ντεμη!!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord
    Στε'ίλε και απο δώ τπτ αν μιλάμε για παντελόνια spidi! Γενικά όποιος ξέρει ας μου πεί γιατι θα περάσω απο εκεί σήμερα κοπότε ευκαιρία να ρίξω μια ματια.

γιατί p.m. ρε παιδιά; Ούτε κάνει διαφήμιση ούτε τίποτα.Απλά αναφέρει μια εμπειρία του ως καταναλωτής προς άλλους καταναλωτές. Πιστεύω πως τέτοιες δύσκολες εποχές θα πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες μαγαζιών και όχι μόνο bazaar και προσφορές "επώνυμων" μαγαζιών που μόνο προσφορές δεν είναι...
    Αν συμφωνούν και οι moderators καλό θα είναι να γραφτεί. Αν όχι παρακαλώ και εγώ σε ένα pm

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billk Προβολή μηνύματος
    γιατί p.m. ρε παιδιά; Ούτε κάνει διαφήμιση ούτε τίποτα.Απλά αναφέρει μια εμπειρία του ως καταναλωτής προς άλλους καταναλωτές. Πιστεύω πως τέτοιες δύσκολες εποχές θα πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες μαγαζιών και όχι μόνο bazaar και προσφορές "επώνυμων" μαγαζιών που μόνο προσφορές δεν είναι...
    Αν συμφωνούν και οι moderators καλό θα είναι να γραφτεί. Αν όχι παρακαλώ και εγώ σε ένα pm
    να διευκρινίσω οτι κανένας μοντ δεν μου είπε (επειδή ρώτησα πριν ανοίξω το θέμα) να μην βάλω φόρα παρτίδα τα στοιχεία του καταστήματος

το πμ ήταν δική μου επιλογή καθώς θεωρώ οτι όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται θα ρωτήσει και θα μάθει.... (όπως σου έστειλα και εσένα πμ).... μπορεί να είμαι λάθος αλλά θα στεναχωρηθώ αν γραφτεί ή υπονοηθεί κάτι περίεργο....

εγώ, δεν στηρίζω κανέναν μαγαζάτορα... αν κάνει τιμές και γιατί τις κάνει, είναι δικό του θέμα και δεν με αφορά.... τον συνάδελφο μοτοσυκλετιστή ειδικότερα αυτές τις δύσκολες περιόδους, ναι....

Boys and their toys! Το avatar του/της grharris
    Spyro στείλε και από εδώ ένα pm αν δεν σου είναι κόπος!

Thanks!

θα ηθελα και εγω αν γινετε!!
    ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤ......ΔΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ!!!!! ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!

ΕΛα να περνουν φωτια τα πμ !!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Νέο μέλος
    Πμ και σε μενα plz ευχαριστω

έτσι απο απορία....

απο όλους αυτούς που ζητήσανε να μάθουν το μαγαζί (δεχτηκα αρκετά πμ), πήγε κανείς, πήρε, το δοκίμασε? εντυπώσεις?

Ενα πμ και σε μενα please!
    money cant buy me love !!!

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF