Σελίδα 59 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 949545556575859606162636469 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 871 έως 885 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Νέο μέλος
    Αγόρασες νέο κομμάτι ή το έφτιαξες σε τόρνο; Έχουμε δει και άλλες τέτοιες "συντηρήσεις" σε προηγούμενες σελίδες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Andres Προβολή μηνύματος
    Αγόρασες νέο κομμάτι ή το έφτιαξες σε τόρνο; Έχουμε δει και άλλες τέτοιες "συντηρήσεις" σε προηγούμενες σελίδες.
    Οχι ,το πηρα μεταχειρισμενο 50 € μαζι με το ψαλιδι.
    Τα ρουλεμαν του ηταν "καινουργια" σε σχεση με τα δικα μου που ακουγοντουσαν σαν κουδουνιστρες.

Με το ειδικο κλειδι τεντωνεις και ξετεντωνεις την αλυσιδα για πλακα ,πολυ ευκολα.

Αντικατάσταση γλίστρας αλυσιδας

Η γλιστρα αυτη βρισκεται χαμηλα πανω απο το σταντ,στο μεσα μερος.

Μου εκανε θορυβο η αλυσιδα και ετσι την αλλαξα,μαλλον δεν ειχε αλλαχτει ποτε.

Δεξια στο καινουργιο ,η σχισμη δηλωνει το σημειο αντικαταστασης .
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	γλιστρα.jpg 
Προβολές:	291 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	250391

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nitso Προβολή μηνύματος
    Η γλιστρα αυτη βρισκεται χαμηλα πανω απο το σταντ,στο μεσα μερος.

Μου εκανε θορυβο η αλυσιδα και ετσι την αλλαξα,μαλλον δεν ειχε αλλαχτει ποτε.

Δεξια στο καινουργιο ,η σχισμη δηλωνει το σημειο αντικαταστασης .
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	γλιστρα.jpg 
Προβολές:	291 
Μέγεθος:	101,1 KB 
ID:	250391
    δες και αυτο για να τελειωνεις μια για παντα!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=124141

10W40 ή 15W50?

20 50 αν εχει πολλα κμ και σου καιει λαδια.
    αυτο εκανα καποτε εγω και μειωνε πολυ την καταναλωση.ειδικα και τωρα που ερχεται καλοκαιρι με τις 40ρες του.

Καλημέρα παίδες . Εχω ενα προβλημα με το Brosακι (400) μου . Υστερα απο επισκευη κινητηρα και τα σχετικα βαψιματα ειπα να παω και εγω ενα ταξιδακι να το δοκιμασω. Μεγαλη απογοητευση ... Ενω εχω κανονικο ρελαντι και στις χαμηλες στροφες δουλευει καλα μετα τις 5.000 μεχρι τις 9 ρεταρι και μπερδευει τρελα με αποτελεσμα να μην πηγαίνει καθόλου. Έχω αλλάξει μπουζί σχετικά πρόσφατα. Τι θα πρέπει να κοιτάξω?

κανε το εξης.βρες ενα μερος να μπορεις να το ανοιξεις λιγο.γεμισε το ρεζερβουαρ φουλ μεχρι απανω.βαλε το μπροστα και ζεστανε το στο ρελαντι.σβησε το και περιμενε 5-10 λεπτακια.μετα βαλε το μπροστα και πατα το στο λαιμο μεχρι τον κοφτη σε οσες ταχυτητες μπορεις προσπαθωντας να το τελικιασεις ας πουμε.αν πηγαινει και δεν ρεταρει στην αρχη και μετα απο λιγο αρχισει να ρεταρει τοτε κατι περιοριζει την βενζνινη και οταν το γκαζωνεις δεν του φτανει.μπορει να ειναι η ταπα βενζινας η το φιλτρο βενζινας η να εχει τσακισει καπου καμια σωλινα κτλ.
    αν το κανει αμεσως το ρεταρισμα τοτε τσεκαρεις τα βιδακια μειγματος του ρελαντι.μου εχει συμβει και πανω απο 100 δεν πηγαινε.η ισως εχει βουλωσει το κυριο ζιγκλερ.αν μπορεις να ασχοληθεις μονος σου τπτ απο αυτα δεν εχουν κανα σημαντικο κοστος.μονο φιλτρο αν χρειαστεις που θα σου παει ποσο?κανα δυο ευρο.
    με λιγα λογια.στην καθημερινοτητα σου, ρεταριζε αν ανοιγες στα κοκκινα 1η 2α και μετα κανονικη πορεια?αν ναι και δεν ειχες δει ποτε κοκκινα(8.000 με 9.000 στροφες) στο μηχανακι αυτο τοτε ειναι βιδακια η ζιγκλερ.γραψε με λεπτομερειες να σε βοηθησουμε.

Βασικα πρωτη και δευτερα μου κανει ενα μπερδεμα απο 5 μεχρι 6 χιλιαδες στροφες το οποιο γινετε πιο εντονο αν του ανοιξω πιο εντονα το γκαζι. 4η και 5η μου το κανει απο τις 5.000 μεχρι τις 9 συνεχομενα με αποτελεσμα να μην ανοιγει . Ελπιζω να γινομαι κατανοητος .

Ισως ειναι βουλωμενο καποιο ζιγκλερ ,ισως το φλοτερακι ή ειναι στα τελευταια της η αντλια?Ελενξε φιλτρο καυσιμου!

Νέο μέλος
    Παίδες καλησπέρααααααα..!
    Ήρθε το καλοκαιράκι, και θέλω να αλλάξω λαδάκια στο BROSάκι, οπότε κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη..

Σημερα αλλαξα κατι Shell 15W50 που εκανα 6000χλμ με Belray 10W40.ΕΙδωμεν!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ^Active^ Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα παίδες . Εχω ενα προβλημα με το Brosακι (400) μου . Υστερα απο επισκευη κινητηρα και τα σχετικα βαψιματα ειπα να παω και εγω ενα ταξιδακι να το δοκιμασω. Μεγαλη απογοητευση ... Ενω εχω κανονικο ρελαντι και στις χαμηλες στροφες δουλευει καλα μετα τις 5.000 μεχρι τις 9 ρεταρι και μπερδευει τρελα με αποτελεσμα να μην πηγαίνει καθόλου. Έχω αλλάξει μπουζί σχετικά πρόσφατα. Τι θα πρέπει να κοιτάξω?
    Αυτό το κάνει εν κινήσει ε; Σταματημένος αν γκαζώσεις κομπιάζει καθόλου ή ανεβάζει; Τα διαφράγματα στα καρμπιρατέρ είναι εντάξει ή έχουν σκισίματα;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pause Προβολή μηνύματος
    Παίδες καλησπέρααααααα..!
    Ήρθε το καλοκαιράκι, και θέλω να αλλάξω λαδάκια στο BROSάκι, οπότε κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη..
    Εγώ είχα βάλει Torco 10W40 και έμεινα ευχαριστημένος. Υπ' όψιν πάντως δεν μου καίει πολύ λάδι.

Μόνος σου θα τα αλλάξεις; Θες και το πως θα το κάνεις; Άλλαξε και φίλτρο μαζί.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    Αυτό το κάνει εν κινήσει ε; Σταματημένος αν γκαζώσεις κομπιάζει καθόλου ή ανεβάζει; Τα διαφράγματα στα καρμπιρατέρ είναι εντάξει ή έχουν σκισίματα;
    Παντα εν κινησει σταματημενος δεν κανει κανενα προβλημα και στις χαμηλες ταχυτητες 1η 2η ενα μπερδεμα 5με 6 στροφες. Καρμυρατερ δεν εχω ανοιξει ακομα .

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •