Αγόρασες νέο κομμάτι ή το έφτιαξες σε τόρνο; Έχουμε δει και άλλες τέτοιες "συντηρήσεις" σε προηγούμενες σελίδες.
Αγόρασες νέο κομμάτι ή το έφτιαξες σε τόρνο; Έχουμε δει και άλλες τέτοιες "συντηρήσεις" σε προηγούμενες σελίδες.
δες και αυτο για να τελειωνεις μια για παντα!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=124141
10W40 ή 15W50?
20 50 αν εχει πολλα κμ και σου καιει λαδια.
αυτο εκανα καποτε εγω και μειωνε πολυ την καταναλωση.ειδικα και τωρα που ερχεται καλοκαιρι με τις 40ρες του.![]()
Καλημέρα παίδες . Εχω ενα προβλημα με το Brosακι (400) μου . Υστερα απο επισκευη κινητηρα και τα σχετικα βαψιματα ειπα να παω και εγω ενα ταξιδακι να το δοκιμασω. Μεγαλη απογοητευση ... Ενω εχω κανονικο ρελαντι και στις χαμηλες στροφες δουλευει καλα μετα τις 5.000 μεχρι τις 9 ρεταρι και μπερδευει τρελα με αποτελεσμα να μην πηγαίνει καθόλου. Έχω αλλάξει μπουζί σχετικά πρόσφατα. Τι θα πρέπει να κοιτάξω?
κανε το εξης.βρες ενα μερος να μπορεις να το ανοιξεις λιγο.γεμισε το ρεζερβουαρ φουλ μεχρι απανω.βαλε το μπροστα και ζεστανε το στο ρελαντι.σβησε το και περιμενε 5-10 λεπτακια.μετα βαλε το μπροστα και πατα το στο λαιμο μεχρι τον κοφτη σε οσες ταχυτητες μπορεις προσπαθωντας να το τελικιασεις ας πουμε.αν πηγαινει και δεν ρεταρει στην αρχη και μετα απο λιγο αρχισει να ρεταρει τοτε κατι περιοριζει την βενζνινη και οταν το γκαζωνεις δεν του φτανει.μπορει να ειναι η ταπα βενζινας η το φιλτρο βενζινας η να εχει τσακισει καπου καμια σωλινα κτλ.
αν το κανει αμεσως το ρεταρισμα τοτε τσεκαρεις τα βιδακια μειγματος του ρελαντι.μου εχει συμβει και πανω απο 100 δεν πηγαινε.η ισως εχει βουλωσει το κυριο ζιγκλερ.αν μπορεις να ασχοληθεις μονος σου τπτ απο αυτα δεν εχουν κανα σημαντικο κοστος.μονο φιλτρο αν χρειαστεις που θα σου παει ποσο?κανα δυο ευρο.
με λιγα λογια.στην καθημερινοτητα σου, ρεταριζε αν ανοιγες στα κοκκινα 1η 2α και μετα κανονικη πορεια?αν ναι και δεν ειχες δει ποτε κοκκινα(8.000 με 9.000 στροφες) στο μηχανακι αυτο τοτε ειναι βιδακια η ζιγκλερ.γραψε με λεπτομερειες να σε βοηθησουμε.
Βασικα πρωτη και δευτερα μου κανει ενα μπερδεμα απο 5 μεχρι 6 χιλιαδες στροφες το οποιο γινετε πιο εντονο αν του ανοιξω πιο εντονα το γκαζι. 4η και 5η μου το κανει απο τις 5.000 μεχρι τις 9 συνεχομενα με αποτελεσμα να μην ανοιγει . Ελπιζω να γινομαι κατανοητος .
Ισως ειναι βουλωμενο καποιο ζιγκλερ ,ισως το φλοτερακι ή ειναι στα τελευταια της η αντλια?Ελενξε φιλτρο καυσιμου!
Παίδες καλησπέρααααααα..!
Ήρθε το καλοκαιράκι, και θέλω να αλλάξω λαδάκια στο BROSάκι, οπότε κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη..
Σημερα αλλαξα κατι Shell 15W50 που εκανα 6000χλμ με Belray 10W40.ΕΙδωμεν!!!
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"