Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 74

Θέμα: Η ατυχία μου σήμερα έδωσε ρέστα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    ν. Πιστεύω πως αν την πήγαινα σε άλλον μηχανικό, ο οποίος να είναι απλά τίμιος, δεν θα μου έπαιρνε τόσα λεφτά. Φυσιολογικά η μηχανή θα έπρεπε με ένα χιλιάρικο να βρει από την ακινησία, να αλλαχτεί το κάρτερ και να αλλαχτεί και ότι άλλο χρειάζεται για να μπορεί να κυκλοφορήσει και πάλι στους δρόμους με αξιοπρέπεια.
    Ακριβώς έτσι είναι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ελεος ρε πστμ....λαμογια του κερατα...φιλε απλα μαθε τα βασικα για το μηχανακι σου,και ασχολησου μονος σου οσο μπορεις..
    κι οταν χρειαστεις μηχανικο,εδω μεσα υπαρχουν ατομα που κατεχουν..π.μ στους τενερεδες π.χ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    χμ το (μαλώνουμε) σόρι ήταν σχήμα λόγου οτι κ καλά ''στη λέμε όλοι'' με οτι έχεις κάνει κ έχεις δώσεις μέχρι τώρα χωρίς να έχεις αποτέλεσμα....
    george

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kawazoyras Προβολή μηνύματος
    χμ το (μαλώνουμε) σόρι ήταν σχήμα λόγου οτι κ καλά ''στη λέμε όλοι'' με οτι έχεις κάνει κ έχεις δώσεις μέχρι τώρα χωρίς να έχεις αποτέλεσμα....
    Η αλήθεια είναι ότι έδωσα μπόλικα, χωρίς να έχω αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι ένας ηλεκτρολόγος. Αλλά αν δεν έχει τύχει να δείτε τη μηχανή μετά τη μετατροπή μπορείτε να την δείτε στο ανάλογο ποστ :

http://www.moto.gr/forums/showthread...ht=tenere+1983
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

δηλ η μηχανή σου δεν έχει μπαταρία; τα φώτα ανάβουν κατ' ευθείαν με τη μανιβέλα; μπορείς να δοκιμάσεις κάπου αλλού οτι οι λάμπες είναι καλές κ μετά ψάχνεις για το πρόβλημα που λές αν κατάλαβα είναι γιά τα φώτα,
    george

Πως δεν έχει μπαταρία. Δεν παίρνει μπρος με αμμοχάλικο. Αλλά αυτό που φοβάμαι είναι ότι δεν έχει να κάνει με την μπαταρία. Έχει να κάνει καθαρά με τα ηλεκτρολογικά πιστεύω, και ο λόγος είναι ότι το πρωί μου κάηκε το πάνω φως και το απόγευμα μου κάηκε το κάτω φως καθώς και το μπροστά δεξί φλας και το πίσω αριστερά. Αν ήταν πρόβλημα από την μπαταρία θα μου καίγονταν και τα άλλα δύο φλας, καθώς και τα πίσω φώτα. Έτσι δεν είναι; Και επίσης, το ότι δεν παίρνει εύκολα μπροστά, αλλά με βασανίζει κανένα δεκάλεπτο κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει με τα ηλεκτρολογικά της.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

το οτι δεν παιρνει ευκολα μπροστα είναι άσχετο με τα ηλεκτρολογικά της προβλήματα (φώτα, φλας κλπ εννοώ).
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    το οτι δεν παιρνει ευκολα μπροστα είναι άσχετο με τα ηλεκτρολογικά της προβλήματα (φώτα, φλας κλπ εννοώ).
    Κακορυθμισμένο καρμπυρατέρ?
    Sent from me using a computer.

Μπορεί όντως να είν αι το καρμπυρατέρ, μιας και χρειάστηκε να αλλαχτεί, γιατί είχε σχεδόν λιώσει. Επίσης ίσως να έκανε και κάποια μεγάλη μ@λ@κία ο μηχανικός μου. Και τι εννοώ : Όταν άρχισε να την δένει μου είπε ότι τα πηνεία έβρισκαν πάνω στο βολάν όποτε πήγαινε να την βάλει μπροστά, και έκατσε και έξυσε το βολάν (όχι πάνω στους μαγνήτες), για να μπορούν να πηνεία να γυρίζουν χωρίς να βρίσκουν. Λέτε να έπαθε ζημιά κάποιο από τα πηνεία ίσως;

Συγγνώμη που σας ζαλίζω με τις παιδικές - για τους περισσότερους - ερωτήσεις μου, αλλά προσπαθώ κι εγώ να μάθω. Από χθες το έχω ρίξει στο διάβασμα...

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

αν έβρισκε ο μαγνήτης στα πηνία όταν δούλευε πολύ πιθανόν να τα έκαψε, αλλά αυτό έχει αποτέλεσμα να μη φορτίζει η μπαταρία, πάμε παρακάτω, ίσως έχει κάψει τον ανορθωτή ή δε κάνει καλή επαφή στη φίσα με αποτέλεσμα να δίνει περισσότερο ρεύμα κ να καίει τίς λάμπες κ ταυτόχρονα να καταστρέφει τη μπαταρία, σε γεμίζουμε με πολλές απορίες κ ελπίζω να είναι όλα οκ, τεςπα τα λέμε αύριο πάω για ύπνο αυριο έχει εγερτήριο 4:45........
    george

Κοίτα, δεν έβρισε στα πηνία πριν το πάω στο συνεργείο. Όταν την έλυσε για να μου αλλάξει το κάρτερ αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα στο δέσιμο. Μου το έδειξε μάλιστα. Σημείωνε με έναν μαύρο μαρκαδόρο τα μεταλλικά σημεία στο βολάν, έβαζε μέσα τα πηνία και τα γύρναγε. Όπου έβλεπε ότι έφευγε η μπογιά αυτά τα σημεία έξυνε. Ίσως εκεί να έκανε κάποια βλακεία. Αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έκαψε τις λάμπες. Πιστεύω ότι κάτι γίνεται με τα ηλεκτρολογικά της μηχανής. Θα ξέρω μέσα στην εβδομάδα...

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Δεν κατάλαβα πως εγινε το ραγισμα στα καρτερ. Εφαγες τούμπα? Δεν ραγιζουν τα καρτερ ετσι για πλάκα, αλλά αν φας τούμπα ειδικά του XT600 εχει αποδειχθεί οτι ραγιζουν ευκολα στις βασεις του κινητήρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν κατάλαβα πως εγινε το ραγισμα στα καρτερ. Εφαγες τούμπα? Δεν ραγιζουν τα καρτερ ετσι για πλάκα, αλλά αν φας τούμπα ειδικά του XT600 εχει αποδειχθεί οτι ραγιζουν ευκολα στις βασεις του κινητήρα.
    Όχι, δεν έφαγα τούμπα. Απλά το κάρτερ ήταν από το 1983. Και το τενερέ έχει απίστευτες δονήσεις. Και γενικά τα τενερέ, ειδικά από το 1983 εώς το 1989 έχουν πρόβλημα με τα κάρτερ. Ραγίζουν σχετικά εύκολα, και χωρίς να φας τούμπα.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από drowvarius Προβολή μηνύματος
    Όχι, δεν έφαγα τούμπα. Απλά το κάρτερ ήταν από το 1983. Και το τενερέ έχει απίστευτες δονήσεις. Και γενικά τα τενερέ, ειδικά από το 1983 εώς το 1989 έχουν πρόβλημα με τα κάρτερ. Ραγίζουν σχετικά εύκολα, και χωρίς να φας τούμπα.
    Αυτό ποιός σου το ΄χει πει?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Αυτό μου το έχουν πει και άλλα άτομα που είχαν παλαιότερα τενερέ.

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τυχερος στην ατυχια μου......
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2012, 18:38
  2. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2005, 00:05
  4. Απαντήσεις: 7