Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: Λάστιχα για CBR1000RR

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    340;;;;; Έχω την εντύπωση ότι σε γνωστό πολύχρωμο ιπτάμενο λαστιχά επί οδού που ήταν κάποτε ποτάμι (όχι η Καλλιρόης) έχει τιμές μαξ 300..
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    340;;;;; Έχω την εντύπωση ότι σε γνωστό πολύχρωμο ιπτάμενο λαστιχά επί οδού που ήταν κάποτε ποτάμι (όχι η Καλλιρόης) έχει τιμές μαξ 300..
    315 τα sportsmart sportmax με ενα απλο τηλεφωνημα που εγινε χωρις καποιο "μεσον" για καλυτερη τιμη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    315 τα sportsmart sportmax με ενα απλο τηλεφωνημα που εγινε χωρις καποιο "μεσον" για καλυτερη τιμη
    Μην το λες. 'Εχω ήδη ειδοποιήσει όλους τους λαστιχάδες ότι μας τα έκανες τσουρέκια για να σου δώσουν καλή τιμή σε ότι ζητήσεις.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μην το λες. 'Εχω ήδη ειδοποιήσει όλους τους λαστιχάδες ότι μας τα έκανες τσουρέκια για να σου δώσουν καλή τιμή σε ότι ζητήσεις.
    απο τη στιγμη που εγραψες πριν "μαξ 300" κι εμενα μου ειπαν 315, σε ευχαριστω πολυ για την "καλητερη" προς τα πανω τιμη!
    Εισαι φιλος, με συγκινεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

μπουχαχαχαχαχ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Το χω ψιλοχασει και δεν ξερω αν συμφωνουμε η οχι. Οπως και να χει, ας υποθεσουμε οτι εχεις δυο περιπτωσεις, μια με 50 και μια με 55 και μεσω ρυθμιστη υψους το ιδιο υψος πισω μερους και στις δυο περιπτωσεις. Το ιχνος και η καστερ θα ειναι ακριβως οι ιδιες, αλλα η συμπεριφορα στο δρομο πολυ διαφορετικη, λογω προφιλ ελαστικου.

Παρεπιπτωντως, νομιζω οτι με τα σηκωματα πισω και χαμηλωματα μπροστα, η καστερ ναι μεν αλλαζει, αλλα την ουσιαστικη διαφορα στη συμπεριφορα την βλεπουμε απο την αλλαγη στο ιχνος που επιφερουν αυτες οι αλλαγες.
    Ναι προφανώς, αφού αλλάζει η κάστερ αλλάζει και το ίχνος. Και αν θυμάμαι καλά, η αλλαγή του ίχνους όταν γίνεται μέσω σηκώματος του πίσω μέρους, έχει την 3πλάσια επίδραση απ΄ότι αν γίνει μέσω χαμηλώματος του μπροστινού στις πλάκες.

Για την συμπεριφορά υποθέτω πως δεν θα είναι η ίδια με αλλαγή προφίλ ή αλλαγή γεωμετρίας λόγω διαφορετικού V που σχηματίζει το 55.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 02/04/2012 στις 15:08.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DimChios Προβολή μηνύματος
    απο τη στιγμη που εγραψες πριν "μαξ 300" κι εμενα μου ειπαν 315, σε ευχαριστω πολυ για την "καλητερη" προς τα πανω τιμη!
    Εισαι φιλος, με συγκινεις!

Τα 15€ παραπάνω είναι φιλική προσαύξηση για τα μπαλόνια που θα τους φουσκώσεις εκεί.
    Τελευταία τροποποίηση από sniper; 02/04/2012 στις 15:01.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Mητσο κοιτα και εδω φιλε.Εβαλα τον Ιουλιο και εμεινα ευχαριστημενος.

http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%9...17__190_50-17/

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alexxxcbr Προβολή μηνύματος
    Mητσο κοιτα και εδω φιλε.Εβαλα τον Ιουλιο και εμεινα ευχαριστημενος.

http://www.motopissaris.gr/cat/%CE%9...17__190_50-17/
    Αλέξη, το link βγάζει την σελίδα με όλα τα λάστιχα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Αλέξη, το link βγάζει την σελίδα με όλα τα λάστιχα.

Tου εβαλα ολες τις επιλογες να δει Βυρωνα.Εγω ειχα βαλει τα μ5.Ομως εχει και τα μ3, μ1 και diablo στοκ για πιο οικονομικα.
    Tα metzeler τα προτιμω περισσοτερο.

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    λαστιχάκια οικονομικα για 1000αρι Μήτσε είναι 2 οι επιλογές
    1.Metzeler Racetec K3 στα 300eurο το σετάκι, δεν κουνιέται τίποτα στο δρόμο
    2.Metzeler M3 στα ίδια χρήματα βγάζουν παραπάνω km αλλά δεν έχουν το κράτημα των παραπάνω(που δεν ειναι γόμες επειδή είναι Racetec)

Στο GSXR τα Μ3 φοράω και ειναι μια χαρα για τουρισμό που τα έχω

Μια γενική διαπίστωση για το δρόμο, είναι η εξής. Βάλε ένα σύγχρονο λάστιχο στην πιο φθηνή τιμή. Δηλαδή, έστω ένα σύγχρονο 1000άρι έχει μια μικτή χρήση με περισσότερο δρόμο...κι ένα Μ3 είναι σούπερ. Τα υπόλοιπα είναι μπαρμπούτσαλα, αν θέλουμε να είμαστε και ειλικρινείς. Για το Μ3 ειδικά, που το έχω φορέσει στο εξακόσα..., αναβάτης με Κ5-ολόσωμη κτλ και γυρολόγιο στα Σέρρας στο 1.29 χαμηλό...έπαθε πλάκα το πόσο καλά είναι αυτά τα λάστιχα (και σε αντοχή) για βόλτες στο δρόμο έως πολύ σβέλτες βόλτες στο δρόμο και λίγες φορές μουλάρι για κάθε μέρα. Και στην πίστα το λάστιχο δεν είναι το πρόβλημα. Ο αναβάτης είναι, οπότε η επιλογή με μυαλό, θα δόσει την σωστή κατεύθυνση.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Μήτσε τα sportsmart sportmax πως διάολο τα λένε, νομίζω τα φορούσα στο bandit και ήταν ανέλπιστα καλό λάστιχο, πολύ φιλότιμο. Βεβαια απο κορώνα είναι τελείως τουριστικό.
    Αν φτάσεις σε αυτές τις τιμές βάλε ένα Μ5 χωρίς να το σκεφτείς. Εχει όλα τα καλά του Μ3, συν ''γρηγορότερη'' κορώνα και πιο γρήγορο ζέσταμα.

Αυτή η ιστορία με τις διαφορετικές ζώνες ανάλογα με την κλίση δουλεύει στην ουσία πολύ καλά.

Τα 55αρια γενικώς είναι νευρικά στα πολλά, εκτός ίσως απο τα τελευταία σουπερ ντουπερ ντανλοπ τα οποία δεν έχω δοκιμάσει, αλλά μου έχουν πει ότι δεν έχουν σχέση με τα υπόλοιπα σε αυτόν τον τομέα. Τέλος πάντων άσε τα 55αρια και βάλε ένα ανθρώπινο λάστιχο, πριν σε πουλήσει πουθενά αυτό που φοράς, αϊντε!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerpap Προβολή μηνύματος
    Μήτσε τα sportsmart sportmax πως διάολο τα λένε, νομίζω τα φορούσα στο bandit και ήταν ανέλπιστα καλό λάστιχο, πολύ φιλότιμο. Βεβαια απο κορώνα είναι τελείως τουριστικό.
    Μάλλον εννοείς το Roadsmart, γιατί το Sportmax μόνο τουριστική κορώνα δεν έχει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Μάλλον εννοείς το Roadsmart, γιατί το Sportmax μόνο τουριστική κορώνα δεν έχει.
    Μάλλον και συ τα μπέρδεψες

Γιατί την ονομασία sportmax την έχουν και τα δυο.
    Και το
    sportsmart http://www.dunlopmotorcycle.eu/dunlo...SportSmart.jsp
    και το
    roadsmart http://www.dunlopmotorcycle.eu/dunlo..._Roadsmart.jsp.

+1 για τα M5 πάντως,παρόλο που δεν έχω 1000άρι πόσο μάλλον ss, αλλά μόνο καλά μπορώ να πω ειδικά και για βροχή που τα είχα επιλέξει.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΛαστιΧα Για Supersport
    από tzanismille στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 16:19
  2. Λαστιχα για transalp..
    από derd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2004, 10:05
  3. λαστιχα για KTM LC4 SM
    από dez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket