Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Το αυτο.
Και δεν χρειαζεται να παιζει συνδεση στο διαδικτυο που ξερουμε και χρησιμοποιουμε ολοι... ενα ξεχωριστο δικτυο που να αφορα μονο στους μαθητες... με εκπαιδευτικες πληροφοριες, animation - video, προσβαση σε παλιοτερη υλη για οσους θελουν να κανουν επαναληψεις, διαδραστικοτητα, ενα σχολικο forum για να τα λενε τα πιτσιρικια (γιατι οχι δηλαδηκαι το σημαντικοτερο: 24 ωρες το 24ωρο συμβουλοι και παιδοψυχολογοι on line! Ποσοι χρειαζονται 30; 40; 50; μια χαρα αριθμος ειναι και καλυπτεται και ο πιτσιρικας που ζοριζεται σε καποιο νησι των μικρων κυκλαδων... τοσο απλα και τοσο ανεξοδα.
Στην κολωχωρα που ζουμε, μαλλον καλυτερα, στη χωρα με τους κολωυπανθρωπους που ζουμε, ολα αυτα βεβαια φανταζουν επιστημονικη φαντασια...
Έχουμε άλλα προβλήματα να λύσουμε πριν πάμε στο ηλεκτρονικό σχολείο
http://www.zougla.gr/greece/article/...-sto-ip-pedias
Ας βρούμε να τα ταίσουμε (έχουμε 2 παιδάκια που είναι όντως σε πολύ δύσκολη οικονομ. κατάσταση και ας μένουμε σε πόλη), ας βρούμε να τους αγοράσουμε πρώτες ύλες (φέτος δώσαμε οι γονείς και εγώ δεν ξέρω πόσα πια για να βάλουμε στο σχολείο πετρέλαιο, να πληρώσουμε τις καθαρίστριες, το ρεύμα και το νοίκι, να τα πάμε κάνα θέατρο και καμιά εκπαιδευτική εκδρομή, να φτιάξουμε τα διαλυμένα παγκάκια και να βάψουμε τους χώρους) και μετά ας δούμε και πως θα γίνει και πιο net accessible οι ζωή τους.
Κατά τα λοιπά...λαπτοπ και πίπ*ς
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Θα φτιάξουμε ένα subnet στο πουθενά;
δεν είναι κακό αυτό...
ποιος θα τα βάλει αυτά "μέσα"; (το "μέσα" είναι το κλειδί)
Ε ας μπαινουν στο θρεντ με τ' αθλητικά εδώ..
το ανέξοδο δεν ξέρω που το βλέπεις αλλά εγώ βλέπω μια χαρά πολλά έξοδα. Τόσα που δεν το πιστεύεις.
Φυσικά. Γιατί νομίζεις, αυτό παίζει σε κάποια άλλη χώρα;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και όμως, εγώ το έχω δει κάπου αυτό το σχολείο....-> http://www.youtube.com/watch?v=LEoNA_5RACc
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Με 1,40 θα ανοίξει. Με πόσο θα κλείσει θα το δούμε του χρόνου τέτοιο καιρό.
Και φέτος με 0,92 ξεκίνησε.
Αλλά ξέχασα. Είμαστε μίζεροι και γκρινιάρηδες.
Και για να συνεχισω την μοιρλα και την γκρινια, απο τον Ιουνιο (καπακι μετα τις εκλογες για να μην ξεχνιομαστε) νεες φορολογικες επιβαρυνσεις σε συνδυασμο με μειωση μισθων και συνταξεων... απλα περασε στα ψιλα...
Εμ πως, αυτό που το βάζεις;
Θυμάμαι ένα ρεπορτάζ από ένα χωριό το χειμώνα, χιόνι παντού όλα άσπρα και ρωτάει ο δημοσιογράφος περί παράνομης υλοτόμησης κλπ. Όχι ρε, να κάτσουν να πεθάνουν από το κρύο.
Πρέπει να δούμε λίγο τις προτεραιότητες...
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Καλά, δεν είναι και τόσο απλοϊκό, δηλαδή δεν έχω να πληρώσω πετρέλαιο αρά κόβω ότι δέντρο μου κ@υλωσει και απ όπου μου κ@υλώσει! Όπως αντιλαμβάνεσαι, αυτές οι υπεραπλουστευμένες λογικές (με την πρόφαση της επιβίωσης για γρανιτούρα) αποτελλούν το καλύτερο άλλοθι για να τα κάνουμε όλα μπουρδέλο. Δυστυχώς τα δέντρα και τα δάση δεν έχουν φωνή και δεν αντιδρούν, αλλά η αλήθεια είναι ότι τους γ@μησαν τα πρέκια το χειμώνα που μας πέρασε... αν κατέβις καμμία βόλτα προς Κορινθία, να σε πάρω να δεις αποψιλωμένες εκτάσεις να σου φύγει το καφάσι...
αν αυτος που κρυωνει δικαιολογειται να κοψει δεντρο αυθαιρετα, αργοτερα θα πουμε οτι αυτος που πειναει δικαιουται να κλεψει...
η κουτοπονηρια του Ελληνα ειναι ανικητη... βαλε τον πουστη να φυτεψει 2 στρεμματα δεντρα για να εχουν και τα μπασταρδα του να αποψιλωσουν σε 25 χρονια...
νομιζουν οτι τα δεντρα ξαναφυτρωνουν σαν τα σταρια και τα καλαμποκια οι μαμελουκοι.....
Accipere quam facere praestat injuriam
Κοίτα απορίες που έχει ο κόσμος -> http://www.newsnow.gr/article/42391/...in-ellada.html
Η απάντηση βέβαια είναι απλή : Δεν ζειεκτός αν κόψει τσιγάρο, λάδι και χαρτί υγείας.