Σελίδα 83 από 151 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 2260

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙV

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Γ@μιεται το ΠΑΣΟΚ και ο δικομματισμος, κατω η χουντα του μνημονιου, η θρησκεια ειναι ενα μεγαλο ψεμμα. Αν διαβασες τα ανωτερω... ναι...
    To ότι στο καφενείο αυτού του forum μπορούμε να μπινελικώνουμε (περισσότερο τελευταία σε σχέση με το παρελθόν) αδιαγραφηστί δε σημαίνει ότι σε όλα τα fora στο net υπάρχει η ανοχή αυτή. Καταλαβαίνεις γιατί το έγραψα αυτό που έγραψα παραπάνω.
    Είμαι modιστρος σε ξένο site, λχ, που τέτοια μπινελίκια (με εκ των άνωθεν διαταγάς) θα σήμαιναν αυτόματη διαγραφή μέλους.
    Τα περί ελευθερίας λόγου και τα σια έχω πάψει να τα πιστεύω από γεννησημιού μου.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Ο αποπροσανατολισμός του λαού στην εποχή των βιβλίων γινόταν με τη λογοκρισία.

Στην εποχή του internet γίνεται με την υπερπληροφόρηση.

Τότε έκοβαν ότι δεν ήθελαν να μάθεις.
    Τώρα πετάνε χιλιάδες σκουπίδια και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, μέχρι που οδηγείσαι στην απάθεια..
    Πατέρας πια..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από universalgr1 Προβολή μηνύματος
    Ο αποπροσανατολισμός του λαού στην εποχή των βιβλίων γινόταν με τη λογοκρισία.

Στην εποχή του internet γίνεται με την υπερπληροφόρηση.

Τότε έκοβαν ότι δεν ήθελαν να μάθεις.
    Τώρα πετάνε χιλιάδες σκουπίδια και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, μέχρι που οδηγείσαι στην απάθεια..
    Αυτο ειναι πολυ σωστο, ωστοσο δεν παυουν να υπαρχουν πληροφοριες και ο καθενας μας να οφειλει να μπει στο ρολο του διαλογεα. Τι διαολο; Ολα στο πιατο τα θελουμε; Αν δεν βρεξεις κωλο ψαρι δεν προκειται να πιασεις!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από universalgr1 Προβολή μηνύματος
    Τώρα πετάνε χιλιάδες σκουπίδια και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, μέχρι που οδηγείσαι ...

στο γιουπορν (αν και το τιουμπέιτ έχει καλύτερη ανάλυση)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αυτο ειναι πολυ σωστο, ωστοσο δεν παυουν να υπαρχουν πληροφοριες και ο καθενας μας να οφειλει να μπει στο ρολο του διαλογεα.
    Κάτσε να κοπεί η ελεύθερη/δωρεάν πρόσβαση (στανταρτάκι ότι θα γίνει και μάλιστα σύντομα) και θα σου πω εγώ ίντα θα βρίσκεις όταν θα ψάχνεις.
    Κλασική περίπτωση ανά τους αιώνας. Αμολάς ψιλό-ελεύθερο ένα αγαθό για κάμποσο, καθίσταται απαραίτητο σε όλους, και μετά του γ. τη μάνα στη φορολογία. Ναι, παίζει και το αντίστροφο αλλά είναι συγκρητικά μικρότερο και πολλά ισχνότερο.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    To ότι στο καφενείο αυτού του forum μπορούμε να μπινελικώνουμε (περισσότερο τελευταία σε σχέση με το παρελθόν) αδιαγραφηστί δε σημαίνει ότι σε όλα τα fora στο net υπάρχει η ανοχή αυτή. Καταλαβαίνεις γιατί το έγραψα αυτό που έγραψα παραπάνω.
    Είμαι modιστρος σε ξένο site, λχ, που τέτοια μπινελίκια (με εκ των άνωθεν διαταγάς) θα σήμαιναν αυτόματη διαγραφή μέλους.
    Τα περί ελευθερίας λόγου και τα σια έχω πάψει να τα πιστεύω από γεννησημιού μου.

Δεν εννουσα μονο αυτο... απο τη στιγμη που υπαρχουν αυτη στη στιγμη στον αερα εκατομμυρια blog, χιλιαδες site, εκατονταδες forum, ο καθενας μπορει να γραψει οτι θελει, οποτε θελει. Δεν ειναι τοσο ευκολο να ελεγχθει αυτος ο ογκος πληροφοριων, οσο και αν μερικοι βλεπουν φαντασματα και ανεμομυλους. Το μπινελικι ειναι το λιγοτερο και δεν αφορα σε λογοκρισια... μιλαω για αποψεις και για διαλογο! Το οτι εγω αυτη τη στιγμη καταθετω τις αποψεις μου και μπορει καποιος στην αλλη ακρη της υδρογειου να τις διαβασει, ειναι παρα πολυ μεγαλη υποθεση. Για να ειμαστε και λιγο στο υποtopic του topic (ουτε το inception τετοιο πραμα...) που αφορα στα βιβλια και στην ψηφιακη μορφη αυτων, ο συνομιλητης μου στην π.χ. Αλασκα μπορει να μου στειλει ενα Link pdf να το κατεβασω, να το διαβασω και να μοιτραστω τη γνωση ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ! Θα μου πεις μπορει να παρακολουθειται το mail, η IP και δεν ξερω και εγω τι αλλο... ναι και παλιοτερα συνεβαινε αυτο και ηταν απειρως πιο ευκολο στην πραγμνατωση του... απλα ελεγχες το ταχυδρομειο. Τωρα που ο καθενας απο εμας μπορει να ειναι ενα ταχυδρομειο απο μονος του, αντε βρες ακρη.

Δεν ειναι τοσο ευκολο να ελεγχθει αυτος ο ογκος πληροφοριων, οσο και αν μερικοι βλεπουν φαντασματα και ανεμομυλους.
    Ενδιαφέρον έχουν ειδήσεις που λένε ότι στη Χ χώρα (Κίνα, λχ) αν γράψεις κάτι με το οποίο διαφωνεί ο πατερούλης τρώς τον π*ύλο.
    Και εκεί θέλουν να μοιραστούν τη γνώση αλλά δεν τους αφήνουν. Στεγνά, απροκάλυπτα, τσαμπουκαλεμένα.
    Φυσικά και γίνεται. Θέληση να έχει κανείς.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Interne...hip_by_country

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    To ότι στο καφενείο αυτού του forum μπορούμε να μπινελικώνουμε (περισσότερο τελευταία σε σχέση με το παρελθόν) αδιαγραφηστί δε σημαίνει ότι σε όλα τα fora στο net υπάρχει η ανοχή αυτή..............
    κουφαλες δικαιωνομαι!!!!!!!!!

στα θεματα μας.

εδω ο κοσμος χανεται και το αυτι χτενιζεται (hairy ear κι ετσ').ολα τα λυσαμε τα βιβλια μας φταιξανε!(δεν λεω οχι στο να παει ο κοσμος μπροστα αλλα απο τη στιγμη που δεν εχει υποβαθρο μονο βλακεια ειναι να συζηταμε κατι τετοιο).
    παμ παρακατ

χυμ...μαζι σου οτι ειναι χαζο νεο ζευγαρι να οδευσει για το τριεθνες με σκοπο την καλιεργεια παπαγια αλλα τι να κανουμε που καπνα,ζαχαροτευτλα,μπαμπακι κι ενα σωρο αλλα γεωργικα προιοντα απαγορευτηκαν να φυτευτουν με οσα οι απο πανω φιλοι μας (ελληνες και ξενοι) εχουν υπογραψει...?

η δηλωση του βενιζελου ειναι σωστη.η προθεση αυτης της δηλωσης ειναι ενα αλλο θεμα.

σε γενικες γραμμες φροντιστε να κρατατε λιγο ισοροπια στις αποψεις σας γιατι διαφορετικα οδηγειστε προς καποιο (και δεν ειναι μονο 2) ακρο.εσας τους ιδιους θα βοηθησει να δειτε τα πραματα λιγο πιο καθαρα.φιλικα
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Ναι, ναι, ενω οσο υπηρχαν μονο τα βιβλια, τι να σου πω... ειχε ανοιξει το μυαλο των ανθρωπων και ολοι διαβαζαν μετα μανιας...
    Οσο υπηρχαν μονο οι εφημεριδες και τα περιοδικα, ειχαμε ολοι αμεση προσβαση σε αντικειμενικη και ανεξαρτητη ενημερωση...
    Α ναι... και ηταν ολα τζαμπα και διαθεσιμα προς ολους...

Τι ρομαντικο...

Το να μπω στην διαδικασια να σου επισημανω που και γιατι εισαι εντελως λαθος στο σκεπτικο σου, ειναι μια διδικασια προφανως ατελεσφορη, αν κρινω απο τις φοβιες σου και απο το ειδος των επιχειρηματων που χρησιμοποιεις για να υποστηριξεις τις αποψεις σου (η μαλλον να προβεις σε αφορισμους) ...

Απλα σου υπενθυμιζω πως οτι γραφεις αυτη τη στιγμη το μοιραζεσαι με Χ στον κυβο νοματεους, ακριβως λογο του μεσου του οποιου εχει διαμονοποιησει... και το μοιραζεσαι δωρεαν (η αναλογικα με πολυ μικροτερο κοστος απο το να κοινοποιουσες σε ολους μας επιστολες μεσω ταχυδρομειου), αμεσα και χωρις λογοκρισια.

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα

edit: Τσοντοπεριοδικα; Προφανως δεν εχεις εντρυφησει στην ροζ πλευρα του internet και των πολυμεσων... αλλα για να σε προλαβω ξερω, ξερω... τιποτα δεν συγκρινεται με την εξωτικη Λαουρα του τευχους Νο256 του "Βυζ(ι)α να δου τα ματια σου" τυπωμενη σε χαρτι, η οποια βοηθουσε στην αναπτυξη της φαντασιας των απανταχου εφηβων... τωρα ποια ειναι ολα ψηφιακα και αμεσα προσβασιμα... χαθηκε η μαγεια της μ@λ@κι@ς
    Χρησιμοποιώ ένα μέσο, στο οποίο η γνώμη μου εκφράζεται (δωρεάν) με τα ίδια τεχνικά μέσα όπως και των υπολοίπων, μόνο που έχουν εμφυλοχωρήσει κάτι μικρούλες αλλαγές, κάτι ψιλοπραγματάκια, από τότε που οι άνθρωποι μιλάγαν στις πλατείες ή με γράμματα ή με σημειώματα:
    α) φυσική απόσταση β) σιωπή γ) επαρκής χρόνος απάντησης δ) πανεύκολη, άκοπη και ανέξοδη χρήση απόψεων άλλων ( ο κάθε τέλειουρας έγινε μάγκας χάρη σε ένα google ) ε) αδυναμία φυσικής επαφής και παρατήρησης των προσώπων των χεριών του σώματος της αύρας αν θες που αποπνέει λόγω ακριβώς της απόστασης στ).... ζ)....η)....

Αυτό δεν σου φαίνεται έκπτωση στην επικοινωνία; Αυτό δε σου φαίνεται ήδη απίστευτος περιορισμός και κονσερβοποίηση;

Κάτι ακόμα επ αυτού: ακριβώς επειδή λείπουν όλα τα παραπάνω, η γνώμη μου είναι απογυμνωμένη και έχει την μορφή που έχουν οι υπόλοιπες, δίχως να μπορώ να τις δώσω τα προσωπικά μου χαρακτηριστικά. Θυμάσαι την τελευταία φορά που βρίστηκες με φίλο στα ίσια επειδή διαφωνούσες, επιχειρηματολογώντας με λύσσα, τη στιγμή που ήθελες να παραμείνει φίλος σου;;; Σου φαίνεται ότι μια τέτοια "επικοινωνία" είναι δυνατό να "γίνει" εξ αποστάσεως;

Αν το προεκτείνεις, είναι δυνατό ένας απειρος συνδυασμός σχέσεων, σκέψεων, μορφασμών, να περάσει επιτυχώς από το επίπεδο της φυσικής/υλικής παρουσίας στο επίπεδο της απόστασης;;; Ακόμα και αν τα μέσα επιτρέψουν τη δημιουργία ολογραμμάτων, είναι το ίδιο με την φυσική παρουσία;;;

Μήπως τα κινητά τηλέφωνα, μας έφεραν πιο κοντά;;;;;; Τα θυμάσαι αυτά;;;;;

Αντίστοιχα στο πεδίο του βιβλίου, είναι δυνατό ν αντικατασταθεί από κάτι που δεν μπορεί να το πετάξεις, σ ένα τοίχο, δεν μπορείς να το δωρίσεις, να το μουτζουρώσεις, να του γαμήσεις τα πρέκια, να κλάψεις πάνω του;;; Αυτό που θ αλλάξει δεν θα είναι το περιεχόμενο (προφανώς καλέ μου άνθρωπε) αλλά οι κοινωνικές σχέσεις που περιέβαλλαν το βιβλίο! Είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό;Ξέρεις ότι αυτό είναι το ίδιο σημαντικό με το περιεχόμενο;;

Είναι το ίδιο το βιβλιοπωλείο που πας με το e shop;;;; Δεν "χάνεις" πολλά;

Το ότι σου φαίνεται "φυσιολογικό" και "ανώτερο", να το προσέξεις. Ισως αρκείσαι πλέον σε λιγότερα ερεθίσματα και αυτό δεν είναι καλό.

Το επόμενο βήμα, θα είναι να μασάμε τα βιβλία ή τη γνώση, σε καραμέλες που λιώνουν στο στόμα και σε διαφωτίζουν αμέσως. Πόσο πιο γαμάτο από ένα e book;;;;

Ναι, και όλο αυτό είναι και ρομαντικό. Και ο ρομαντισμός είναι πλούτος

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    δ) πανεύκολη, άκοπη και ανέξοδη χρήση απόψεων άλλων ( ο κάθε τέλειουρας έγινε μάγκας χάρη σε ένα google )
    +όσα θες!!!!

Αυτό προσωπικά με έχει κουράσει πολύ στα forums!!!
    Πατέρας πια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alres Προβολή μηνύματος
    Αυτό που θ αλλάξει δεν θα είναι το περιεχόμενο (προφανώς καλέ μου άνθρωπε) αλλά οι κοινωνικές σχέσεις που περιέβαλλαν το βιβλίο! ........
    ακριβως αυτο εννοουσα υποβαθρο!

με καλυψες απολυτα !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Έχω βαρεθεί τους ταλιμπάν της ψηφιοποίησης που από την μια γράφουν κατεβατά για να υποστηρίξουν την "ρομαντική" εποχή του χαρτιού, της απλής τηλεφωνικής γραμμής μετά από 10ετή αναμονή, της φυσικής-κοινωνικής επαφής στο καφενείο και όλα τα συμπαραμαρτούντα και ταυτόχρονα κυκλοφορούν με 2 smartphone στην τσέπη και γράφουν 10 μηνύματα την ημέρα σε 10 φόρα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kourkouti-atromitos-mitroglou-ghostas-protocol-papi.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	19,6 KB 
ID:	252437
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Γιώργο θα ξεφύγουμε από το θέμα μας γι'αυτό θα πω κάτι τελευταίο και τέρμα από μένα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

POST PC ERA = TABLET + SMARTPHONE, όχι ebook reader.

τα ebook readers δεν θα έχουν κάποια σπουδαία ανάπτυξη γιατί έχουν περιορισμένες δυνατότητες

1) τα tablets στην ουσία ξεκίνησαν το 2010 (πρόπερσυ) και μέχρι το 2015 αναμένεται να έχουν πουληθεί πάνω κάτω 500.000.000 ταμπλέτες.
    ναι ναι, μισό δισεκατομμύριο...

2) υπάρχει δραματική αύξηση των πωλήσεων των smartphones και της εξάρτησης της ανθρωπότητας από το ίντερνετ

3) μέχρι το 2015 θα έχουν δημιουργηθεί 14 εκατομύρια θέσεις εργασίας πάνω στο cloud computing. έρευνα της microsoft

4) η ΙΒΜ, από τις πιο καινοτόμες εταιρείες, έχει πουλήσει από το 2005 το τμήμα των προσωπικών υπολογιστών και το έχει γυρίσει στο software

και η λίστα είναι ατελείωτη...
    ορίστε τα βασικά στοιχεία, έξυπνοι είστε φτιάξτε το παζλ.

και για να σας ρωτήσω:
    πόσα βιβλία διαβάζετε το χρόνο;
    πόσα περιοδικά το μήνα;
    πόσες εφημερίδες την εβδομάδα; χμμμ...
    πόσα cd έχετε αγοράσει πέρισυ; dvd; bly-ray's; εχμμμ....γκουχ γκουχ
    είναι απολαυστικό το ίντερνετ έτσι; τα Πάντα μπροστά σας

αλλά όχι...οι μαθητές να έχουν βιβλία...να κουβαλούν του κόσμου τα κιλά χαρτιού στις πλάτες τους...
    να ξοδεύουμε του κόσμου τα εκατομύρια σε χαρτί και μελάνια...
    να έχουν τις περιορισμένες δυνατότητες του χαρτιού σε σχέση με μια οθόνη A4 και βάρους 0,5kg...γαμώ

και σας παρακαλώ πολύ. σταματήστε να έχετε για επιχείρημα το πόσο κουραστικό είναι το διάβασμα σε υπολογιστή.
    το ξέρω έχετε δίκιο, συμφωνώ, αλλά τα .pdf αρχεία, οι οθόνες στους 70 πόντους απόσταση και το σκρολάρισμα με το ποντίκι θα είναι πρωτόγονα πράμματα!
    (ένα δείγμα το τι θα έρθει σας το έδειξε ο Ηλίας με το λινκ του)

και σταματήστε να λέτε για τα προβλήματα με το ηλ.ρεύμα και τη προσβασιμότητα των ακριτικών περιοχών στο ίντερνετ.
    στην Ψέριμο των 30 μόνιμων κατοίκων έχουν σταθερό ρεύμα και ίντερνετ και αντιμετωπίζουν προβλήματα με το νερό...ε λοιπόν...

τέσπα, εγώ τα είπα. αυτά θα έρθουν πολύ αργότερα γιατί η Ελλάδα....ε απλά είναι Ελλάδα

α, κι ένα γλυκό φιλί για καληνύχτα: η Encyclopaedia Britannica μετά από 2,5 αιώνες παραγωγής εγκυκλοπαιδειών το γύρισε στο ίντερνετ.

+131238743697637286587239562947326946239764726

:a07:
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kourkouti-atromitos-mitroglou-ghostas-protocol-papi.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	19,6 KB 
ID:	252437
    well said!

να επιστρεψουμε στο θεμα μας...?

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF