Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: spidi παντελονια τύπου jean & στρατιωτικά

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    μαλλον δεν το πιασες...

οπως και με τις πατατες, ατομα που δεν υπηρχε περιπτωση να τις φανε τρεξαν να τις αγορασουν επειδη ηταν παμφθηνες...

και ας μην ηταν στις προτεραιοτητες τους....
    ναι δεν το έπιασα εχεις δίκιο....

αστο όμως να κρίνει ο καθένας την προτεραιότητά του και να αποφασίσει....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αν δεν ξεπούλησε ήδη ...θα ήθελα κι εγώ ένα πμ
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

+1 pm κι εδω...
    Επισης, εγω προτεινω να τα κανουμε αλυσιδα. Ο καθενας να κανει forward το pm σε οποιον μπορει μεσα στο thread, γιατι στο τελος ο σπυρακος35 θα αποκτησει πληρη απασχοληση να στελνει πμ...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

ανέ-μελος Το avatar του/της KAGOURO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    έτσι απο απορία....

απο όλους αυτούς που ζητήσανε να μάθουν το μαγαζί (δεχτηκα αρκετά πμ), πήγε κανείς, πήρε, το δοκίμασε? εντυπώσεις?
    πήρα 2 και όλα ΟΚ

Eνα πμ και απο δω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της daculas
    +1 pm please

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    για στείλε κι από δω please

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    παίδες μη ξεχάσετε να το βάλετε κι εδώ ε....http://athens.dailysecret.com/

Νέο μέλος
    και εγώ μπάρμπα θέλω ένα pm αν γίνεται
    thanks !!!

ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΙΖ!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της ecobill
    Εμεινε κανένα πμ να πάρω plssssssss
    Μόνος ...οδηγάω μόνος...ατέλειωτος ο δρόμος...ατέλειωτες στροφές....

pm και προς εμας??
    a022

Λοιπον, μολις γυρισα (ευτυχης κατοχος ενος στρατιωτικου Spidi πλεον :P ). Τα νουμερα εχουν αρχισει και ψοφανε, κυκλοφορει ενα μαυρο 36αρι και 38+... Πιασαμε ψιλοκουβεντα με τον τυπο, μου ειπε οτι πηρε μια παρτιδα μαζι με καποιον αλλο, κι ετοιμαζοταν να κανει ανοιγμα και σε μπουφαν, αλλα του την εκανε ο τυπος κι εσκασε και η κριση παραληλλα, οποτε...
    Τεσπα, το σημαντικο: Αυτο εδω το θρεντ βοηθησε τερμα, ο τυπος τα ξεφορτωσε σχεδον ολα σε μηδενικο χρονο! Μπραβο ρε σπυρακο35, βοηθησες εναν ανθρωπο που φαινοταν να το εχει αναγκη, και ενα ματσο αλλους απο μας που θελαμε να συμπληρωσουμε λιγο τον εξοπλισμο μας φτηνα.
    Ωραιος...
    There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RizlaPlusPlus Προβολή μηνύματος
    Λοιπον, μολις γυρισα (ευτυχης κατοχος ενος στρατιωτικου Spidi πλεον :P ). Τα νουμερα εχουν αρχισει και ψοφανε, κυκλοφορει ενα μαυρο 36αρι και 38+... Πιασαμε ψιλοκουβεντα με τον τυπο, μου ειπε οτι πηρε μια παρτιδα μαζι με καποιον αλλο, κι ετοιμαζοταν να κανει ανοιγμα και σε μπουφαν, αλλα του την εκανε ο τυπος κι εσκασε και η κριση παραληλλα, οποτε...
    Τεσπα, το σημαντικο: Αυτο εδω το θρεντ βοηθησε τερμα, ο τυπος τα ξεφορτωσε σχεδον ολα σε μηδενικο χρονο! Μπραβο ρε σπυρακο35, βοηθησες εναν ανθρωπο που φαινοταν να το εχει αναγκη, και ενα ματσο αλλους απο μας που θελαμε να συμπληρωσουμε λιγο τον εξοπλισμο μας φτηνα.
    Ωραιος...

το θεμα ειναι αν κλεινει το καταστημα και εχει ξεπουλημα, μηπως μπορουμε να βοηθησουμε και σε κρανη κλπ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SVX Προβολή μηνύματος
    το θεμα ειναι αν κλεινει το καταστημα και εχει ξεπουλημα, μηπως μπορουμε να βοηθησουμε και σε κρανη κλπ...
    Δεν ειναι μαγαζι με μοτοσυκλετιστικα ειδη, αλλα γενικα ειδη ρουχισμου!Δοκιμη εκανε ο ανθρωπας οταν ανοιχτηκε στην αγορα με τα Spidi...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF