Αν δεν ξεπούλησε ήδη...θα ήθελα κι εγώ ένα πμ
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
+1 pm κι εδω...
Επισης, εγω προτεινω να τα κανουμε αλυσιδα. Ο καθενας να κανει forward το pm σε οποιον μπορει μεσα στο thread, γιατι στο τελος ο σπυρακος35 θα αποκτησει πληρη απασχοληση να στελνει πμ...
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Eνα πμ και απο δω.
παίδες μη ξεχάσετε να το βάλετε κι εδώ ε....http://athens.dailysecret.com/
και εγώ μπάρμπα θέλω ένα pm αν γίνεται
thanks !!!
ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΙΖ!!!
Εμεινε κανένα πμ να πάρω plssssssss
Μόνος ...οδηγάω μόνος...ατέλειωτος ο δρόμος...ατέλειωτες στροφές....
Λοιπον, μολις γυρισα (ευτυχης κατοχος ενος στρατιωτικου Spidi πλεον :P ). Τα νουμερα εχουν αρχισει και ψοφανε, κυκλοφορει ενα μαυρο 36αρι και 38+... Πιασαμε ψιλοκουβεντα με τον τυπο, μου ειπε οτι πηρε μια παρτιδα μαζι με καποιον αλλο, κι ετοιμαζοταν να κανει ανοιγμα και σε μπουφαν, αλλα του την εκανε ο τυπος κι εσκασε και η κριση παραληλλα, οποτε...
Τεσπα, το σημαντικο: Αυτο εδω το θρεντ βοηθησε τερμα, ο τυπος τα ξεφορτωσε σχεδον ολα σε μηδενικο χρονο! Μπραβο ρε σπυρακο35, βοηθησες εναν ανθρωπο που φαινοταν να το εχει αναγκη, και ενα ματσο αλλους απο μας που θελαμε να συμπληρωσουμε λιγο τον εξοπλισμο μας φτηνα.
Ωραιος...![]()
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.