Το παρακολουθώ το θέμα αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για το τι θα μπορώ να κανω τον Ιούλιο...μακάρι να τα καταφέρω...![]()
Το παρακολουθώ το θέμα αλλά ακόμα δεν μπορώ να κάνω καμία πρόβλεψη για το τι θα μπορώ να κανω τον Ιούλιο...μακάρι να τα καταφέρω...![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Μακάρι να γίνει!
Οποτε έχετε κάποιο νέο ας υπάρχει ενημέρωση!
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρουσιάσει ένα ταξίδι με ποιόν επικοινωνεί?
Επίσημα πλέον http://www.horizonsunlimited.com/mee...Greece2012.php
Προς ενημέρωση και εγγραφή... Όπως θα διαβάσετε, οι εθελοντές που χρειαζόμαστε ακόμα είναι αρκετοί... Όποιος θέλει να παρουσίαση, βοηθήσει, προωθήσει προϊόντα σχετικά με Moto travel, να αναλάβει λίντερ για βόλτες στα πέριξ, επικοινωνεί απευθείας με το Grant η μαζί μου...
Τι ποιο ωραίο να ξεκινήσεις/τελειώσεις ένα ταξιδιωτικό ετσι...
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Σουπερ!!!!
...εν τω μεταξυ προχτες εβλεπα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=G8RUjHLwqFE (σχετικα με 2 ανθρωπους και το καταφυγιο στα Πράμαντα) και ξεσηκωθηκα ακομα περισσοτερο!
Μακαρι να τα καταφερω!
![]()
Registration Confirmed.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1 και εγώ για το τυπικό της υπόθεσης....
Ευχαριστούμε και μοτο.τζιαρ για το sticky...
Me gusta la moto, me gustas tu....
Πολύ ενδιαφέρον !
Ξέρει κανείς αν είναι προσβάσιμο το σημείο με στρίτ μηχανάκι ;
για πραμαντα ο δρομος ειναι μια χαρα...για το καταφυγιο τωρα δεν ξερω.φανταζομαι πως ισως θα ειναι και λιγο χωματοδρομος,βατος ομως.
γαλλε,(τα ειχαμε ψιλοπει και στην πατρα οταν ειχατε κατεβει για τον παναγιωτη),ειναι η κοπελια μου απο εκει κοντα(ραμια),αν θελετε καμια πληροφορια για γυρω περιοχες να πατε να δειτε 2-3 πραγματα,ρωτησε με οτι θελεις.εχω δει καποια ταξιδιωτικα εδω μεσα για την περιχη των τζουμερκων,οποτε μπορειτε να αντλησετε πληροφοριες απο εκει.εντελως προχειρα να πω οτι ενας καφες στο δασικο χωριο κεδρος και αλλος ενας στο τουριστικο περιπτερο καταρακτης επιβαλλονται!!!υπαρχει και το μοναστηρι της κηπινας αν σας ενδιαφερει κατι τετοιο.υπαρχει στον δρομο προς γιαννενα ακομα ενα μοναστηρι το οποιο δεν παιζεται!εχει φοβερη και τρομερη θεα.ονομα δεν θυμαμαι μπορω ναμ αθω.δεκαπενταυγουστο ο καταρακτης εχει νερο κανονικα.επισης στα πραμαντα εχω κανει τρελη μασα.ισως αν μπορεσω καταφερω να ερθω για 2 μερες να σας συναντησω.το καταφυγιο πρεπει να ειναι αυτο με αρκετο ζουμ:
η μασα που ελεγα αυτη:
φοβερο τζατζικι..2+2+2 ειναι!!!η τιμη αυτη ειναι για 7 ατομα πριν καποια χρονια βεβαια...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
στον καταρακτη πραγματικα ειναι φοβερα αξιζει οπως και το δασικο χωριο ειναι πολυ ομορφο βεβαια η καλυτερη εποχη για να πας ειναι ειτε ανοιξη ειτε φθινοπωρο.πριν ενα μηνα περασα απο εκει και εφαγα στο τουριστικο στον καταρακτη πληρωσαμε τεσσερα ατομα φουλ εξτρα φαι 50 ευρω!και διπλα ετρεχαν τα νερα!τωρα απο εκει ειναι ο κολητος μου και μενει μονιμα ο πατερας του επομενως αν μπορω να βοηθησω οπουδηποτε ευχαριστως.